Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
ses
a
Ur
8
%
IN
„Cn
D
EM
ch
Fe
=
ii,
Ld
4
(U
ri
1
IP
En
a
(à
di
|
I
I
Pa
%
ms
F
Ik
=
IE
Bi
RP
en
ar
3 !
x
£
FE
&
4
#
N
Café
si
4
\
LA
EC
W
Gi
ha
ue
ve
RN
Epp
+ —
Epo,
45 mi
2,
55€
Psi
30 min.
40 min
3,
40e
et stoemp
CELLES u
AT
prei
Quiche va!
El
CU
Ingrediönten (personen)
Ingrediönten (personen)
4 kaasl UIgers (beenhouweri)
8 halfgedroogde kerstomaten
4 peterseliewortels
3 eieren
1 andijvie
in olie (versmarkt)
2 verse vijgen
1 rol bladerdeeg (versmark)
1 dl melk
2 preien
100 g jonge slascheuten
2 eetl. walnoctpitten
1 kg aardappelen
3 eetl. boter
20 g kervel
5 eet. olifolie
lu
nootmuskaat
1/2 plantje platte peterselie
1 eetl. witte balsamicoazijn
1 teentje knoflook
zwarte peper molen)
2,5 dl lichte room
1 snuifje nootmuskaat
zout
150 g kruidenkaas
peper en zout
-
Voorbereiding (0 min)
-
Voorbereiding (0 min)
Schil de aardappelen en snij in stukken
Schil de peterseliewortels en snij in blokjes van 1 cm.
5
Snij de andijvie in repen van + 2 am. Snipper een handvol andijvie heel
ns
Hak de walnootpitten grof.
fijn en hou opzij voor de afwerking.
-
Snij de vijgen in partjes.
&
ze
2
Snij de preien in de lengte in 2 en snij in halvemaantjes van 2 cm
Meng de kruidenkaas met de eieren en de room, en kruid met peper, zout
-
Snipper de ui fin en pers het knoflook.
-
en de nootmuskaat.
Snij de gedroogde tomaatjes in 2.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereiding @5 min)
Bereiding (10 min. + 40 min in de over)
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
1 Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (2 28 à 30 cm).
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een ruime kookpot en stoof de ui en
Prik enkele keren in het deeg met een vork. Leg er een vel bakpapier op en bedek
het knoflook glazig. Voeg de prei en de andijvie toe en laat 10 à 12 min.
volledig met droge bonen of bakparels. Bak 10 min. voor in de voorverwarmde
afgedekt stoven. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en roer regelmatig.
oven (blind bakker)
> Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasburgers
2 Haal de taartvorm uit de oven en verdeel de peterseliewortel over het
#4 min. aan elke kant.
voorgebakken deeg. Giet er het elermengsel over. Zet 30 min. in de hete oven.
4 Pureer de aardappelen en roer er de melk en 1 eetl. boter onder. Kruid
De quiche is klaar als u er met een mes in prikt en het er droog uitkomt.
met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de andijvie en de prei onder en
3 Verwijder intussen de harde steeltjes van de kervel en de platte peterselie.
voeg tot slot de tomaatjes toe.
Kook de kruiden 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud
water. Dep droog.
Afwerking
4 Doe de groene kruiden in een maatbeker of in de blender en mix samen met
Verdeel de stoemp over de borden en bestrooi met de fijngesnipperde
4 eetl. olijfolie tot een coulis.
andijvie. Serveer met de kaasburger.
5 Meng 1 eetl olijfolie en de balsamicoazijn onder de slascheuten. Kruid met
peper en zout.
Roodeberg
Kwv
Afwerking
Western Cape - Zuid-Afrika
Haal de quiche uit de oven en werk af met de vijgen, de walnootpitten en de
Cornet Smoked
kruidencoulis. Geef er de salade bij.
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Pinot Blanc ‘Tradition
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
AO.P. Alsace
Energie Bokel veels 898
Vetten
Cave de Bennwihr
Veten
Fergie 62 kal Vezels 168
4048 Ewillen 3788
268
4738 Ewilen 19,58
128
(teanar) verzadigde veturen 185g Zout
Koohyaraten
2928
Estaminet Refined Lager
(waanan) verzadigde vetzuren 179g Zout
Koolhydraten
338
(daarvan) suikers
1018
Pil
(waaar) sukers
141g
FETT aussen ven ue ra