Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

Lekker

f

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig, ook tijdens

Koken /

de feesten. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen

vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

week

Cube

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

Ee

Ne

Hd

2

Ge

==

=

PR

Ze

= Fe

=

I

BE

er

Ees

5

Lg

El

GE

Me

Se

Aar

SS

N,

Sets

N

SN

Le

fi Ar

N=

6E

FF

jj

RS

Ad

ij

nr

dl.

#4

ET

7

Pa

#77

4

Æ

“hr

#7.

+

Sf

|

Æ

5

I,

we

ii,

BP

A

di.

LL

N

|

Ei

=

>

N

Se

JCA

emet mosterd,

55 min

4,25€

varkensh aasj

CON

an pastin aak

en frietj

witloofslaatje

(4 personen)

G5 mi)

1 varkenshaasje (beenhouwerij)

Verdeel de frietjes over een bakplaat met bakpapier en meng er de oliffolie onder.

100 g pancetta (charcuterie)

Kruid met peper en zout. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven.

1 kg pastinaak

Kruid intussen het varkenshaasje met peper en bestrijk de bovenkant met 1 eetl.

500 g witloof uit volle grond

mosterd. Leg er de pancetta bovenop en druk aan.

1/2 plantje bieslook

‘Smelt de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin.

1 appel Gonagold)

Leg in een ovenschaal en zet 15 min. in de oven bij de pastinaakfrietjes.

2 eetl. citroensap

Meng de zure room met 1/2 eetl. mosterd, 1 eetl. citroensap, peper en zout. Meng

4 eetl. zure room

onder het witloof en de appel en bestrooi met het bieslook.

1 eetl. boter

Giet 2 dl water in de braadpan en maak de braadresten los met een houten lepel.

1,5 eetl. djonmosterd

Laat tot de helft inkoken.

3 eetl. oljfolie

zwarte peper (molen)

zout

Snij het varkenshaasje in schuine stukken en lepel er wat saus over. Serveer met de

frietjes en het witloofslaatje.

(20 min)

Les Artistes

i

Schil de pastinaken en snij in dunne frietjes.

Verwijder de harde kem uit het witloof en snij de

A.O.P. Côtes du Rhône

stronken fijn.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Snij de ongeschilde appel in reepjes en voeg toe

Kasteel Tripel

Ener

je

@5 kel

Vezels 1158

Sterk blond bier

Vetten

287g Ewillen

5608

aan het witloof. Besprenkel met 1 eetl. citroensap.

208

i

Snipper het bieslook fijn.

(nar) verdi vanen wos Zout

Verwarm de oven voor op 180 °C.

(waarvan) suikers

18

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

teek, kunnen;

jen in uw Coruye-winkel nôg

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

rtoon van uw Xlra-app ol

peten inuwst

bovenc

pi

df

De

Seh

e prijzen in uw wink kn u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe of bij

one Kent

2545

5). Zo mi u geenkansen.

M laagste prijzen