Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
Lekker
f
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig, ook tijdens
Koken /
de feesten. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen
vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
week
Cube
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
Ee
Ne
Hd
2
Ge
==
=
PR
Ze
= Fe
=
I
BE
er
Ees
5
Lg
El
GE
Me
Se
Aar
SS
N,
Sets
N
SN
Le
fi Ar
N=
6E
FF
jj
RS
Ad
ij
nr
dl.
#4
ET
7
Pa
#77
4
Æ
“hr
#7.
+
Sf
|
Æ
5
I,
we
ii,
BP
A
di.
LL
N
|
Ei
=
>
N
Se
JCA
emet mosterd,
55 min
4,25€
varkensh aasj
CON
an pastin aak
en frietj
witloofslaatje
(4 personen)
G5 mi)
1 varkenshaasje (beenhouwerij)
Verdeel de frietjes over een bakplaat met bakpapier en meng er de oliffolie onder.
100 g pancetta (charcuterie)
Kruid met peper en zout. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven.
1 kg pastinaak
Kruid intussen het varkenshaasje met peper en bestrijk de bovenkant met 1 eetl.
500 g witloof uit volle grond
mosterd. Leg er de pancetta bovenop en druk aan.
1/2 plantje bieslook
‘Smelt de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin.
1 appel Gonagold)
Leg in een ovenschaal en zet 15 min. in de oven bij de pastinaakfrietjes.
2 eetl. citroensap
Meng de zure room met 1/2 eetl. mosterd, 1 eetl. citroensap, peper en zout. Meng
4 eetl. zure room
onder het witloof en de appel en bestrooi met het bieslook.
1 eetl. boter
Giet 2 dl water in de braadpan en maak de braadresten los met een houten lepel.
1,5 eetl. djonmosterd
Laat tot de helft inkoken.
3 eetl. oljfolie
zwarte peper (molen)
zout
Snij het varkenshaasje in schuine stukken en lepel er wat saus over. Serveer met de
frietjes en het witloofslaatje.
(20 min)
Les Artistes
i
Schil de pastinaken en snij in dunne frietjes.
Verwijder de harde kem uit het witloof en snij de
A.O.P. Côtes du Rhône
stronken fijn.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Snij de ongeschilde appel in reepjes en voeg toe
Kasteel Tripel
Ener
je
@5 kel
Vezels 1158
Sterk blond bier
Vetten
287g Ewillen
5608
aan het witloof. Besprenkel met 1 eetl. citroensap.
208
i
Snipper het bieslook fijn.
(nar) verdi vanen wos Zout
Verwarm de oven voor op 180 °C.
(waarvan) suikers
18
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
teek, kunnen;
jen in uw Coruye-winkel nôg
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xlra-app ol
peten inuwst
bovenc
pi
df
De
Seh
e prijzen in uw wink kn u
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe of bij
one Kent
2545
5). Zo mi u geenkansen.
M laagste prijzen