Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 1

Op het menu Lekker f Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig, ook tijdens Koken / de feesten. Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. week Cube Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. Ee Ne Hd 2 Ge == = PR Ze = Fe = I BE er Ees 5 Lg El GE Me Se Aar SS N, Sets N SN Le fi Ar N= 6E FF jj RS Ad ij nr dl. #4 ET 7 Pa #77 4 Æ “hr #7. + Sf | Æ 5 I, we ii, BP A di. LL N | Ei = > N Se JCA emet mosterd, 55 min 4,25€ varkensh aasj CON an pastin aak en frietj witloofslaatje (4 personen) G5 mi) 1 varkenshaasje (beenhouwerij) Verdeel de frietjes over een bakplaat met bakpapier en meng er de oliffolie onder. 100 g pancetta (charcuterie) Kruid met peper en zout. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven. 1 kg pastinaak Kruid intussen het varkenshaasje met peper en bestrijk de bovenkant met 1 eetl. 500 g witloof uit volle grond mosterd. Leg er de pancetta bovenop en druk aan. 1/2 plantje bieslook ‘Smelt de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. 1 appel Gonagold) Leg in een ovenschaal en zet 15 min. in de oven bij de pastinaakfrietjes. 2 eetl. citroensap Meng de zure room met 1/2 eetl. mosterd, 1 eetl. citroensap, peper en zout. Meng 4 eetl. zure room onder het witloof en de appel en bestrooi met het bieslook. 1 eetl. boter Giet 2 dl water in de braadpan en maak de braadresten los met een houten lepel. 1,5 eetl. djonmosterd Laat tot de helft inkoken. 3 eetl. oljfolie zwarte peper (molen) zout Snij het varkenshaasje in schuine stukken en lepel er wat saus over. Serveer met de frietjes en het witloofslaatje. (20 min) Les Artistes i Schil de pastinaken en snij in dunne frietjes. Verwijder de harde kem uit het witloof en snij de A.O.P. Côtes du Rhône stronken fijn. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Snij de ongeschilde appel in reepjes en voeg toe Kasteel Tripel Ener je @5 kel Vezels 1158 Sterk blond bier Vetten 287g Ewillen 5608 aan het witloof. Besprenkel met 1 eetl. citroensap. 208 i Snipper het bieslook fijn. (nar) verdi vanen wos Zout Verwarm de oven voor op 180 °C. (waarvan) suikers 18 ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. teek, kunnen; jen in uw Coruye-winkel nôg zijn dan in deze fo ie x, De Korn rtoon van uw Xlra-app ol peten inuwst bovenc pi df De Seh e prijzen in uw wink kn u LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytbe of bij one Kent 2545 5). Zo mi u geenkansen. M laagste prijzen

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 1