Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
N
Koken /
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
NS
%
à 4
waarmee u tijd bespaart.
week
ment
#
À
+ 14
D
en
Fame
>
À
pen
f
+
Bi
1e
gr
De
nn
1
LPS
FF
’
LN
ef
N
1
E
4
Rs.
Pi
bnn
Tr
>
LÉ
Ki
id
Er
=
>
Zn
4
mk
A
€ pp.
re
30 min
80€
3,
à:
waldorfs:
alade Er ee
Ÿ
À
lauwe druiven
koolrabi enb
(@ personen)
15 min),
500 g kippenhaasjes (beenhouwer)
Bak de broodjes + 5 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat
1 koolrabi
lichtjes afkoelen.
£
5 stengels selder
Rooster intussen de walnootpitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder
100 g pitloze blauwe druiven
vetstof. Laat afkoelen en hak grof.
1 bosje waterkers
Meng 2 eetl. olijfolie, de wittewijnazijn, de sjalot en de helft van de walnoten
1 appel Gonagold)
en kruid met peper en zout.
het sap van 1/2 citroen
Verhit 1 eetl, olifolie in een braadpan en bak de kippenhaasjes 3 à 4 min. aan
1 plantje bieslook
elke kant. Kruid met peper en zout.
1 sjalot
Doe de appel, de koolrabi, de waterkers en de selder in een serveerschaal en
3 eetl. zure room
meng er de dressing met de walnootpitten onder. Voeg de selderblaadjes, de
4 voorgebakken meergranenbroodjes
druiven, het bieslook en de rest van de walnoten toe.
100 g walnootpitten
Meng de mayonaise met het citroensap en de zure room. Kruid met peper
2 eetl. mayonaise
en zout.
5 eetl. olifolie
2 eetl. wittewijnazijn
zwarte peper (molen)
Verdeel de kippenhaasjes over de salade en werk af met de mayonaisedressing.
zout
Serveer met het brood.
(5 min)
ze
Jardin des Cigales Cinsault-Syrah
\
Snipper de sjalot fijn.
LG.P. Pays d'Oc
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Schil de koolrabi en snij in dunne reepjes.
Snij de selder in fijne stukjes en hou de blaadjes opzij.
Chimay Goud
Veten
Energie 708kcal vezels 198
‘
Snij de ongeschilde appel in 4 en daarna in dunne plakjes.
Blond trappistenbier
(waarvan) verzadigde vetzuren 4,78 Zout
4278 Ewiten 4038
108
'
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers.
Koohydrten
3678
(waarvan) uiers
1078
Verwarm de oven voor op 220 °C.
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
ek,
in uw Coruyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
rioon van uw Älra-app
of
potente in uwe
bo
unnen de pripen
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe
Tibi onze Klantendienst
545
om
geenkansen.
M laagste prijzen