Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

N

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

NS

%

à 4

waarmee u tijd bespaart.

week

ment

#

À

+ 14

D

en

Fame

>

À

pen

f

+

Bi

1e

gr

De

nn

1

LPS

FF



LN

ef

N

1

E

4

Rs.

Pi

bnn

Tr

>



Ki

id

Er

=

>

Zn

4

mk

A

€ pp.

re

30 min

80€

3,

à:

waldorfs:

alade Er ee

Ÿ

À

lauwe druiven

koolrabi enb

(@ personen)

15 min),

500 g kippenhaasjes (beenhouwer)

Bak de broodjes + 5 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat

1 koolrabi

lichtjes afkoelen.

£

5 stengels selder

Rooster intussen de walnootpitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder

100 g pitloze blauwe druiven

vetstof. Laat afkoelen en hak grof.

1 bosje waterkers

Meng 2 eetl. olijfolie, de wittewijnazijn, de sjalot en de helft van de walnoten

1 appel Gonagold)

en kruid met peper en zout.

het sap van 1/2 citroen

Verhit 1 eetl, olifolie in een braadpan en bak de kippenhaasjes 3 à 4 min. aan

1 plantje bieslook

elke kant. Kruid met peper en zout.

1 sjalot

Doe de appel, de koolrabi, de waterkers en de selder in een serveerschaal en

3 eetl. zure room

meng er de dressing met de walnootpitten onder. Voeg de selderblaadjes, de

4 voorgebakken meergranenbroodjes

druiven, het bieslook en de rest van de walnoten toe.

100 g walnootpitten

Meng de mayonaise met het citroensap en de zure room. Kruid met peper

2 eetl. mayonaise

en zout.

5 eetl. olifolie

2 eetl. wittewijnazijn

zwarte peper (molen)

Verdeel de kippenhaasjes over de salade en werk af met de mayonaisedressing.

zout

Serveer met het brood.

(5 min)

ze

Jardin des Cigales Cinsault-Syrah

\

Snipper de sjalot fijn.

LG.P. Pays d'Oc

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Schil de koolrabi en snij in dunne reepjes.

Snij de selder in fijne stukjes en hou de blaadjes opzij.

Chimay Goud

Veten

Energie 708kcal vezels 198



Snij de ongeschilde appel in 4 en daarna in dunne plakjes.

Blond trappistenbier

(waarvan) verzadigde vetzuren 4,78 Zout

4278 Ewiten 4038

108

'

Verwijder de harde steeltjes van de waterkers.

Koohydrten

3678

(waarvan) uiers

1078

Verwarm de oven voor op 220 °C.

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

ek,

in uw Coruyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

potente in uwe

bo

unnen de pripen

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe

Tibi onze Klantendienst

545

om

geenkansen.

M laagste prijzen