Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 5
Op het menu Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van N Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden NS % à 4 waarmee u tijd bespaart. week ment # À + 14 D en Fame > À pen f + Bi 1e gr De nn 1 LPS FF ’ LN ef N 1 E 4 Rs. Pi bnn Tr > LÉ Ki id Er = > Zn 4 mk A € pp. re 30 min 80€ 3, à: waldorfs: alade Er ee Ÿ À lauwe druiven koolrabi enb (@ personen) 15 min), 500 g kippenhaasjes (beenhouwer) Bak de broodjes + 5 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 1 koolrabi lichtjes afkoelen. £ 5 stengels selder Rooster intussen de walnootpitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder 100 g pitloze blauwe druiven vetstof. Laat afkoelen en hak grof. 1 bosje waterkers Meng 2 eetl. olijfolie, de wittewijnazijn, de sjalot en de helft van de walnoten 1 appel Gonagold) en kruid met peper en zout. het sap van 1/2 citroen Verhit 1 eetl, olifolie in een braadpan en bak de kippenhaasjes 3 à 4 min. aan 1 plantje bieslook elke kant. Kruid met peper en zout. 1 sjalot Doe de appel, de koolrabi, de waterkers en de selder in een serveerschaal en 3 eetl. zure room meng er de dressing met de walnootpitten onder. Voeg de selderblaadjes, de 4 voorgebakken meergranenbroodjes druiven, het bieslook en de rest van de walnoten toe. 100 g walnootpitten Meng de mayonaise met het citroensap en de zure room. Kruid met peper 2 eetl. mayonaise en zout. 5 eetl. olifolie 2 eetl. wittewijnazijn zwarte peper (molen) Verdeel de kippenhaasjes over de salade en werk af met de mayonaisedressing. zout Serveer met het brood. (5 min) ze Jardin des Cigales Cinsault-Syrah \ Snipper de sjalot fijn. LG.P. Pays d'Oc Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Schil de koolrabi en snij in dunne reepjes. Snij de selder in fijne stukjes en hou de blaadjes opzij. Chimay Goud Veten Energie 708kcal vezels 198 ‘ Snij de ongeschilde appel in 4 en daarna in dunne plakjes. Blond trappistenbier (waarvan) verzadigde vetzuren 4,78 Zout 4278 Ewiten 4038 108 ' Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Koohydrten 3678 (waarvan) uiers 1078 Verwarm de oven voor op 220 °C. ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. ek, in uw Coruyt-winkelnög zijn dan in deze fo ie x, De Korn rioon van uw Älra-app of potente in uwe bo unnen de pripen e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytbe Tibi onze Klantendienst 545 om geenkansen. M laagste prijzen
Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 5