AVEVE - Folder van 04.05.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 40 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 04.05.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PE
€B
re
SN
1
IN
N
Wij
Basilicum
Bi
look
N
Basilic
Ciboulette
Genovese
fijne
fine
Br
Ey
Basilicum
ra
Basilic
‚Ciboulette
Kruidenzaden
CNE
Dee
D
“66000000:
Basilicum
Basilicum
Bieslook
Bieslook
Citroen ® Genovese ©
Aton ©
Chinese © Fijne ©
Polyvit @
Kaneel © Pluto © Rode ®
Basilicum is een veelgebruikt
Chinese bieslook heeft een
Bieslookpijpjes hebben een
Thai Siam Queen ©
keukenkruid, vooral in de
blad dat doet denken aan gras
fijne, milde uiensmaak. Oogst
Er zijn belangrijke verschil
Italiaanse keuken. De verse
en heeft een milde looksmaak.
ze het hele jaar door volgens je
len tussen de diverse types
laadjes, met hun fijn aroma,
‘Fijne! is de traditionele bieslook
behoefte en gebruik ze vers. De
basilicum. Maar de manier van
kruiden tal van gerechten. Goed
met fijne ronde pijpjes.
planten groeien steeds weer uit.
te kweken in potten en bakken.
Tijdens de bloei vormen zich
opkweken is dezelfde: in warme
omstandigheden (20 °C), vroeg
mooie purperen bloemen die
in het voorjaar binnenshuis
geschikt zijn om te drogen.
zaaien, later in de volle grond in
de tuin en altijd op een zonnige
plaats.
Zaai basilicum vroeg in het voorjaar binnenshuis.
Plant later in de vollegrond op een zonnige plaats in de tuin.
sn
EN
€B
€B
€B
QE
a
Eer is
Bonenkruid
Citroenmelisse
Dille
It
Rak Nele
Mélisse
Aneth
PT
Sarriette
Du IS
Bieslook
A
Ciboulette
\
oa
Ju
n@8070000:
=
=
2
a
Sana
Citroenmelisse
DIE
Oogst bieslook volgens behoefte, het hele jaar door. De plant groeit
Het ideale kruid voor berei
Plant met citroengeur en
Dille heeft een ragfijn, decoratief
steeds weer uit. Tijdens de bloei vormen zich mooie purperen
dingen met peulvruchten. Als
citroensmaak. Gebruik de
blad. Zaai meerdere keren zodat
bloemen die geschikt zijn om te drogen.
je het meekookt, geeft het al
blaadjes vers, bijvoorbeeld
je altijd over jonge aromatische
zijn smaak en aroma aan het
voor thee.
laadjes beschikt. Aan het einde
gerecht.
van het seizoen kun je verse dille
drogen of invriezen om later te
gebruiken.
Oogst bieslook volgens
Bonenkruid is het ideale kruid voor bereidingen met
behoefte, het hele jaar
peulvruchten. Als je het meekookt, geeft het al zijn
door. De plant groeit
smaak en aroma aan het gerecht.
steeds weer uit.
Kruidenzaden
27