AVEVE - Folder van 04.05.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 40 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 04.05.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 27 van 40 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 04.05.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.AVEVE - Folder van 04.05.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 27
PE €B re SN 1 IN N Wij Basilicum Bi look N Basilic Ciboulette Genovese fijne fine Br Ey Basilicum ra Basilic ‚Ciboulette Kruidenzaden CNE Dee D “66000000: Basilicum Basilicum Bieslook Bieslook Citroen ® Genovese © Aton © Chinese © Fijne © Polyvit @ Kaneel © Pluto © Rode ® Basilicum is een veelgebruikt Chinese bieslook heeft een Bieslookpijpjes hebben een Thai Siam Queen © keukenkruid, vooral in de blad dat doet denken aan gras fijne, milde uiensmaak. Oogst Er zijn belangrijke verschil Italiaanse keuken. De verse en heeft een milde looksmaak. ze het hele jaar door volgens je len tussen de diverse types laadjes, met hun fijn aroma, ‘Fijne! is de traditionele bieslook behoefte en gebruik ze vers. De basilicum. Maar de manier van kruiden tal van gerechten. Goed met fijne ronde pijpjes. planten groeien steeds weer uit. te kweken in potten en bakken. Tijdens de bloei vormen zich opkweken is dezelfde: in warme omstandigheden (20 °C), vroeg mooie purperen bloemen die in het voorjaar binnenshuis geschikt zijn om te drogen. zaaien, later in de volle grond in de tuin en altijd op een zonnige plaats. Zaai basilicum vroeg in het voorjaar binnenshuis. Plant later in de vollegrond op een zonnige plaats in de tuin. sn EN €B €B €B QE a Eer is Bonenkruid Citroenmelisse Dille It Rak Nele Mélisse Aneth PT Sarriette Du IS Bieslook A Ciboulette \ oa Ju n@8070000: = = 2 a Sana Citroenmelisse DIE Oogst bieslook volgens behoefte, het hele jaar door. De plant groeit Het ideale kruid voor berei Plant met citroengeur en Dille heeft een ragfijn, decoratief steeds weer uit. Tijdens de bloei vormen zich mooie purperen dingen met peulvruchten. Als citroensmaak. Gebruik de blad. Zaai meerdere keren zodat bloemen die geschikt zijn om te drogen. je het meekookt, geeft het al blaadjes vers, bijvoorbeeld je altijd over jonge aromatische zijn smaak en aroma aan het voor thee. laadjes beschikt. Aan het einde gerecht. van het seizoen kun je verse dille drogen of invriezen om later te gebruiken. Oogst bieslook volgens Bonenkruid is het ideale kruid voor bereidingen met behoefte, het hele jaar peulvruchten. Als je het meekookt, geeft het al zijn door. De plant groeit smaak en aroma aan het gerecht. steeds weer uit. Kruidenzaden 27
AVEVE - Folder van 04.05.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 27