AVEVE - Folder van 04.05.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 40 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 04.05.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ee

=

RR

=.

wir

bid

SE

Ve

Ra

et

ES

N

Se

ie

I

K AVEVE 3

DE

=

"4

9

ce

om

ed

ES

A

es

ete

es

ae

a,

IE

RS

(A)

„N

De

I

Ê

Ni

UT

er

4

ed

=

(ef

bo)

Mt

ER

En

A à

pe

EK

dj

A

x

ad

16 4

er

N

3

NE}

ER

SA

KS

IS

CE

5

BEE,

PS

a

A

ZEN

en

PN

|

Ed

Br

Fe

JG

1

Ha

RTE

LC

lie.

I Pourpi

=

Ce

ij

Bee



Ye

5

[LT vo

Cet

ers OO

ann

ie

de

LS

=

r

SEN

en

=

nz

ee



Lis

Es

Postelein

Winterpostelein

Peterselie

Pete rselie

Peterselie

Groene ©

Bravour @ Gekrulde donker-

Winterpostelein @

Lisette © Wortelpeterselie

Gigante d'Italia Hilmar @

Verse blaadjes van postelein

De frisse, vlezige blaadjes

groene © Gigante d'Italia ©

halflange

Grüne Perle

worden in kleine hoeveelheden

van winterpostelein zijn een

Peterselie is een onmisbaar keu-

Onder de peterseliesoorten is

Deze blad- of snijpeterselie

toegevoegd aan salades. Het is

welgekomen afwisseling al:

kenkruid en handig om altijd bij

‘Lisette’ topkwaliteit met zijn fijn

wordt gebruikt om te kruiden:

ook een prima groente om soep

wintergroente. Voeg ze toe

de hand te hebben. Oogst deze

gekruld donkergroen blad. Wor-

de gladde blaadjes hebben

mee te maken. Minder dan zes

in een slaatje of maak er soep

fijn gekrulde peterselie volgens

telpeterselie is minder bekend,

een rijker aroma en een fijnere

weken na het zaaien kunnen de

mee. Zaaien in augustus of zelfs

behoefte en gebruik het kruid

deze plant vormt een aromati-

smaak dan krulpeterselie.

eerste malse, vlezige blaadjes

nog in september.

direct, dan is de smaak optimaal.

sche wortel.

Vers gebruiken.

worden geplukt.

Naast een aanbod in gekrulde

types zijn er ook gladbladige

types zoals ‘Gigante d'Italia’.

4

Oogst peterselie volgens behoefte

en gebruik het kruid direct, dan is de

tip

9% smaak optimaal.

ooo

EN

ont

ei!

en

TS

æ

A

ES

LU

=

r

A

#

+

=

3

‘4

G

5

Be

Ha

7

ne

=

.

1%

NT

RS

Ad Thon

S ik

À

Eu

De

À

1

ï

+

72

|

og,

))

A

Mn

I

N

|

,



À!

N

|

A

Es

1

à

EA

pe

>

>

N

Wortelpeterselie

X

ers

2



u

CE

Persil tubéreux

h

Cressor

15

Cresson alenois

=

re

rn

CCE

5

©

No

|

nz

Peterselie

Teens

Tuinkers

Tuinkers

Wortelpeterselie @

Cresso @ @ Presto @

Presto ©

Cresso ®

ledereen kent peterselie, maar

Tuinkers kweek je gewoon

Tuinkers kweek je gewoon binnen in huis. Zaai het op natgemaakt

Tuinkers kweek je gewoon

wortelpeterselie is een minder

binnen in huis. Zaai het op nat-

keukenpapier en je ziet al heel snel het resultaat. Ideaal om samen

binnen in huis. Zaai het op nat-

geweekte groente. In de zomer

gemaakt keukenpapier en je ziet

met de kinderen te kweken. Dagelijks water geven en oogsten na 1

gemaakt keukenpapier en je ziet

kan het blad worden gebruikt als

al heel snel het resultaat. Ideaal

week.

al heel snel het resultaat. Ideaal

om samen met de kinderen te

om samen met de kinderen te

traditionele peterselie, de wortel

is een wintergroente waarvan de

kweken. Dagelijks water geven

kweken. Dagelijks water geven

smaak het midden houdt tussen

en oogsten na 1 week.

en oogsten na 1 week.

knolselder en pastinaak.

PAS

jt

Zaai tuinkers op natgemaakt keukenpapier

$

|

À

N

en je ziet al heel snel het resultaat.

À

Geef dagelijks water en oogst na 1 week.

2

12

ez