Okay - Folder van 23.02.2022 tot 08.03.2022 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.02.2022 tot 08.03.2022.



Okay Folder 23.02.2022

Hier is pagina 15 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.02.2022 tot 08.03.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 23.02.2022 tot 08.03.2022 - Pagina 15

f; ee - far 4 if à + fp + | à or 4 Veggietip ON Ook lekker met tofoe: marineer = op voorhand in sojasaus, gember, stukjes rode peper en zout of NUTRI-S SCORE andere kruiden “< AC ÉD die @ ur I | Wok met N. 5 | oesterzwammen en a Pp! Ingrediënten (4 personen) « 500 g gemarineerde scampi ° 2 cm verse gember (freshmart) e 1 rode ui * 300 g sojascheuten + 250 geiermie Boni Selection + 250 g oesterzwammen + 2 eetl. sojasaus gemarineerde gepelde scampi + 1courgette + 2 eetl. olijfolie (jumbo) + 1/2 plantje platte peterselie ESO e21 95e Voorbereiding (10 min.) Boni Bio I} mi m - Snipper de rode ui en de platte peterselie fijn oesterzwammen - Schil en rasp de gember. 250 g - Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4 en daarna in kleine À €9,96% stukjes - Scheur de oesterzwammen in repen €2,49 Bereiding 5 min) 1 Kook de eiermie in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat oO 3+1GRATIS uitlekken Pick&Mix: 2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en roerbak de gember en de rode ui Kies uit 27 wijnen, 2 min. Voeg de oesterzwammen, sojascheuten en courgette toe en roerbak 5 min. Haal uit de wok La Baume Rosé 3. Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de scampi 2 min 2020/2021 4, Voeg de groenten, de noedels en de sojasaus toe. Laat nog even A.O.P. Languedoc opwarmen en meng goed. Werk af met de peterselie iel €7,89 -25 %: korting Voedingswaarden van het recept (per persoon) wordt automatisch energie 453 kcal « vetten 13,1 g, waarvan 1,7 g verzadigd « koolhydraten 49,3 g, m verrekend waarvan 4,7 g suikers « vezels 5,7 g + eiwitten 31,8 g+ zout 3,8 g ek aan de kassa 3 15 Ons vakmanschap drink je met verstand OKay s

Okay - Folder van 23.02.2022 tot 08.03.2022 - Pagina 15