Okay - Folder van 23.02.2022 tot 08.03.2022 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.02.2022 tot 08.03.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

f;

ee -

far

4

if

à

+

fp

+

|

à or

4

Veggietip

ON

Ook lekker met tofoe: marineer

=

op voorhand in sojasaus, gember,

stukjes rode peper en zout of

NUTRI-S SCORE

andere kruiden

“<

AC

ÉD die

@

ur

I

|

Wok met N.

5

|

oesterzwammen en

a

Pp!

Ingrediënten (4 personen)

« 500 g gemarineerde scampi

° 2 cm verse gember

(freshmart)

e 1 rode ui

* 300 g sojascheuten

+ 250 geiermie

Boni Selection

+ 250 g oesterzwammen

+ 2 eetl. sojasaus

gemarineerde gepelde scampi

+ 1courgette

+ 2 eetl. olijfolie

(jumbo)

+ 1/2 plantje platte peterselie

ESO

e21 95e

Voorbereiding (10 min.)

Boni Bio I}

mi

m

- Snipper de rode ui en de platte peterselie fijn

oesterzwammen

- Schil en rasp de gember.

250 g

- Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4 en daarna in kleine

À

€9,96%

stukjes

- Scheur de oesterzwammen in repen

€2,49

Bereiding 5 min)

1

Kook de eiermie in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat

oO 3+1GRATIS

uitlekken

Pick&Mix:

2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en roerbak de gember en de rode ui

Kies uit 27 wijnen,

2 min. Voeg de oesterzwammen, sojascheuten en courgette toe en

roerbak 5 min. Haal uit de wok

La Baume Rosé

3. Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de scampi 2 min

2020/2021

4, Voeg de groenten, de noedels en de sojasaus toe. Laat nog even

A.O.P. Languedoc

opwarmen en meng goed. Werk af met de peterselie

iel

€7,89

-25 %: korting

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

wordt automatisch

energie 453 kcal « vetten 13,1 g, waarvan 1,7 g verzadigd « koolhydraten 49,3 g,

m

verrekend

waarvan 4,7 g suikers « vezels 5,7 g + eiwitten 31,8 g+ zout 3,8 g

ek

aan de kassa

3

15

Ons vakmanschap drink je met verstand

OKay

s