Okay - Folder van 23.02.2022 tot 08.03.2022 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.02.2022 tot 08.03.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

ES

En

|

I

PS

1





F

cs

+

#

Veggietip

dk

Vervang de entrecoteburger

door een groenteburger.

Noé

tu

N

NUTRI-SCOR|

A

©)

zee

2de verpakking aan

- 50 %

Pitabroodje met Re cotebuiger,

wie

et)

Chinese kool en tzatziki -

benee

en

Lin

u.

=

Ingrediënten (4 personen)

Entrecoteburge

‚ni (er)

+ 4 entrecoteburgers (freshmart)

° 150 g Tapero tzatziki

+ 1/2 Chinese kool

+ 4 pitabroodjes

2x+150g

+ 1/2 bosje radijzen

+ 1 eetl. kappertjes (bokaal)

-25 %: korting wordt

automatisch verrekend

e 1 wortel

° 3 eetl. olijfolie

aan de kassa

° 2 lente-uitjes

* peper en zout

€13,95x%e

a

Voorbereiding (15 min.)

Chinese kool I

#

- Snij de Chinese kool in fijne slierten en de radijzen in schijfjes

per stuk

- Schil de wortel en maak linten met een dunschiller.



e1,45

- Snipper de lente-uitjes fijn

- Laat de kappertjes uitlekken

Bereiding (10 min.)

&>3+1GRATIS

1

Verwarm de oven voor op 200 °C

Pick&Mix.

2. Meng intussen alle groenten, voeg de kappertjes toe en kruid met

Kies uit 27 wijnen.

peper en zout

Château

3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de burgers 1 à 2 min. goudbruin

aan elke kant. Laat verder bakken naar smaak

Saint-Eugène

Le Barcot’ 2020

4. Leg intussen de broodjes 3 min. in de oven. Snij langs 1 kant open, leg

A.O.P. Corbières

er de burger tussen en vul met de salade. Werk af met de tzatziki en

el

7Ecl

een draai van de pepermolen

Tant

€5,59

-25 %: korting wordt automatisch

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

verrekend aan de kassa

energie 482 keal « vetten 12,5 g, waarvan 3,8 g verzadigd « koolhydraten 47,7 g

waarvan 4 g suikers » vezels 6,4 g eiwitten 41,2 g + zout 2g

5

13

Ons vakmanschap drink je met verstand

tee"