Okay - Folder van 22.02.2023 tot 07.03.2023 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.02.2023 tot 07.03.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lt

Ten

SR

\

ar

5

m

Oee

A

Cie

An

rd

ee

|

NUTRI-SCORE

Eu

a

+

=

(OI @

[28

at

Gratin van kabe jauw en p

=

Ingrediënten (4 personen)

+ 600 g kabeljauwhaasje (vers)

+ 40 g vloeiende bloem

* kg prei

* 2 el olijfolie

Boni Selection

* 800 g aardappelen

* nootmuskaat

+ 6 dl melk

kabeljauwhaasje

* zwarte peper

+ 80 g geraspte kaas voor gratin

* zout

+200g

« Aelboter

€26,95,

Bereiding (25 min. + 30 min. in de oven)

1

Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in

lichtgezouten water. Giet af, stamp fijn en meng er 1/4 van de boter

Prei Ll

en 1/6 van de melk onder.



los

Snij de prei in ringen, verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof

de preiringen + 8 min. Kruid met peper en zout.

Verwarm de oven voor op 180 °C.

€1,69,

Smelt de rest van de boter in een steelpannetje, voeg de bloem toe en

bak enkele minuten al roerend. Voeg beetje bij beetje de rest van de

melk toe terwijl je blijft roeren. Laat al roerend pruttelen tot de saus

is ingedikt. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Haal van het vuur

Pick&Mix.

en meng er de gratinkaas onder.

Kies uit 26 wijnen.

Schep de puree in een ovenschaal. Verdeel er de prei en de

Cagnard blanc

kabeljauw over. Kruid de vis met peper en zout en overgiet met

2021/2022

de saus. Plaats £ 30 min. in de voorverwarmde oven en zet de

|

eu

LG.P. Côtes de

laatste 2 min. de grillfunctie aan.

AN

Gascogne

Tip: maak dit gerecht de dag vooraf volledig ovenklaar, zodat je de schotel

partybox 3 L

enkel nog in de oven moet plaatsen. Laat dan wel 5 min. langer bakken.

-25 %: korting wordt

automatisch verrekend

aan de kassa.

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

€4,53

‘energie 699 keal « vetten 30,4 g, waarvan 16,1 verzadigd « koolhydraten 48 g, waarvan 12,9 g suikers +

vezels 10,7 g « eiwitten 52,8 g + zout 1,8 g

e13,59

18

Ons vakmanschap drink je met verstand.