Okay - Folder van 22.02.2023 tot 07.03.2023 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.02.2023 tot 07.03.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lt
Ten
SR
\
ar
5
m
Oee
A
Cie
An
rd
ee
|
NUTRI-SCORE
Eu
a
+
=
(OI @
[28
at
Gratin van kabe jauw en p
=
Ingrediënten (4 personen)
+ 600 g kabeljauwhaasje (vers)
+ 40 g vloeiende bloem
* kg prei
* 2 el olijfolie
Boni Selection
* 800 g aardappelen
* nootmuskaat
+ 6 dl melk
kabeljauwhaasje
* zwarte peper
+ 80 g geraspte kaas voor gratin
* zout
+200g
« Aelboter
€26,95,
Bereiding (25 min. + 30 min. in de oven)
1
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in
lichtgezouten water. Giet af, stamp fijn en meng er 1/4 van de boter
Prei Ll
en 1/6 van de melk onder.
—
los
Snij de prei in ringen, verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof
de preiringen + 8 min. Kruid met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
€1,69,
Smelt de rest van de boter in een steelpannetje, voeg de bloem toe en
bak enkele minuten al roerend. Voeg beetje bij beetje de rest van de
melk toe terwijl je blijft roeren. Laat al roerend pruttelen tot de saus
is ingedikt. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Haal van het vuur
Pick&Mix.
en meng er de gratinkaas onder.
Kies uit 26 wijnen.
Schep de puree in een ovenschaal. Verdeel er de prei en de
Cagnard blanc
kabeljauw over. Kruid de vis met peper en zout en overgiet met
2021/2022
de saus. Plaats £ 30 min. in de voorverwarmde oven en zet de
|
eu
LG.P. Côtes de
laatste 2 min. de grillfunctie aan.
AN
Gascogne
Tip: maak dit gerecht de dag vooraf volledig ovenklaar, zodat je de schotel
partybox 3 L
enkel nog in de oven moet plaatsen. Laat dan wel 5 min. langer bakken.
-25 %: korting wordt
automatisch verrekend
aan de kassa.
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
€4,53
‘energie 699 keal « vetten 30,4 g, waarvan 16,1 verzadigd « koolhydraten 48 g, waarvan 12,9 g suikers +
vezels 10,7 g « eiwitten 52,8 g + zout 1,8 g
e13,59
18
Ons vakmanschap drink je met verstand.