Okay - Folder van 22.02.2023 tot 07.03.2023 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.02.2023 tot 07.03.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
dn
w
4
Ë
ï
a
se
red
A
1
tn
me
pr
Pe
per
g
fe;
ke
en
Pr?
—
|
Er
=
NUTRI-SCORE
=
OZEB
2 m
“
in
_ Loaded fries met gegrilde stukjes
Ingrediënten (4 personen)
« 175 g gegrilde stukjes (vers)
+ 640 g zoete-aardappelfrieten
+ 3 trostomaten
The Potato Chef
+ 150 g maïs (blik)
+ 2 avocado’s
+ 2 el olijfolie
voorgebakken
+ 1rode ui
+ 1/2 kl cayennepeper
zoeteaardappel-
+ 6 el zure room
* peper
frieten
+ zout
&
« 100 g cheddar (blok)
320 g
€9,97 ng
=
€3,19
Bereiding (15 min.)
1
Verwarm de oven voor op 200 °C
2
Snij de tomaten in 4, verwijder de zaadjes en snij in blokjes
3+1 GRATIS
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken
S
Snipper de rode ui fijn. Snij de avocado’s in 2 en snij het vruchtvlees
in blokjes
Pick&Mix.
Kies uit 26 wijnen.
Verdeel de zoete-aardappelfrieten en de gegrilde stukjes over een
bakplaat met bakpapier en plaats * 6 min. in de voorverwarmde oven
Gio Grenache rosé
2021
Rasp intussen de cheddar en meng de tomaten met de rode ui, de
mais, de avocadoblokjes en de olijfolie. Kruid met peper en zout
LG.P. Pays d'Oc
Verdeel het groentemengsel over de frieten en gegrilde stukjes
LE
75 cl
Bestrooi met de cheddar en lepel er toefjes zure room over.
-25 %: korting wordt automatisch
Werk de toefjes zure room af met de cayennepeper.
verrekend aan de kassa,
€6,29
Voedingswaarden van het recept (per pe
vezels 14,6 g « eiwitten 23,8 g« zout 2,68
energie 767 kcal « vetten 50, g, waarvan 12,6 g verzadigd « koolhydraten 47,6 g, waarvan 20 g suikers
=
Ons vakmanschap drink je met verstand.
15
OKay