Okay - Folder van 22.02.2023 tot 07.03.2023 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.02.2023 tot 07.03.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

dn

w

4

Ë

ï

a

se

red

A

1

tn

me

pr

Pe

per

g

fe;

ke

en

Pr?



|

Er

=

NUTRI-SCORE

=

OZEB

2 m



in

_ Loaded fries met gegrilde stukjes

Ingrediënten (4 personen)

« 175 g gegrilde stukjes (vers)

+ 640 g zoete-aardappelfrieten

+ 3 trostomaten

The Potato Chef

+ 150 g maïs (blik)

+ 2 avocado’s

+ 2 el olijfolie

voorgebakken

+ 1rode ui

+ 1/2 kl cayennepeper

zoeteaardappel-

+ 6 el zure room

* peper

frieten

+ zout

&

« 100 g cheddar (blok)

320 g

€9,97 ng

=

€3,19

Bereiding (15 min.)

1

Verwarm de oven voor op 200 °C

2

Snij de tomaten in 4, verwijder de zaadjes en snij in blokjes

3+1 GRATIS

Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken

S

Snipper de rode ui fijn. Snij de avocado’s in 2 en snij het vruchtvlees

in blokjes

Pick&Mix.

Kies uit 26 wijnen.

Verdeel de zoete-aardappelfrieten en de gegrilde stukjes over een

bakplaat met bakpapier en plaats * 6 min. in de voorverwarmde oven

Gio Grenache rosé

2021

Rasp intussen de cheddar en meng de tomaten met de rode ui, de

mais, de avocadoblokjes en de olijfolie. Kruid met peper en zout

LG.P. Pays d'Oc

Verdeel het groentemengsel over de frieten en gegrilde stukjes

LE

75 cl

Bestrooi met de cheddar en lepel er toefjes zure room over.

-25 %: korting wordt automatisch

Werk de toefjes zure room af met de cayennepeper.

verrekend aan de kassa,

€6,29

Voedingswaarden van het recept (per pe

vezels 14,6 g « eiwitten 23,8 g« zout 2,68

energie 767 kcal « vetten 50, g, waarvan 12,6 g verzadigd « koolhydraten 47,6 g, waarvan 20 g suikers

=

Ons vakmanschap drink je met verstand.

15

OKay