Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.02.2020 tot 25.02.2020.

Hier is pagina 3 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.02.2020 tot 25.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 3
M, € TS vanaf 2 stuks | sont 4 Parmareggio Boni Selection rie parmigiano Griekse pasta Po hed reggiano 500g 1008 Viren Entremont u ge e1,6Ong geraspte Franse e17,16ng €34,8Ong een ass emmentaler RER EUER 0,80 250 g c4,29 c3,48 © Tip van store manager Anja, OKay Meulebeke Maak puree van blokjes gekookte SF rode biet, fijngesnipperde ui en knoflook. Voeg peper, zout ay en balsamicocrème toe. Roer hak ie ae & onder gekookte Griekse pasta 5 « Boni Bio rode biet mains €2,65ne en warm op. Werk af met geroosterde pijnboompitten, verse 750 g e1,99 tijm, geraspte parmezaan en een roosje serranoham. -15% 3) -15% S vanaf 1 stuk | À vanaf 1 stuk CE NES 4 ces Gusto d'Italia Boni Selection Serranoham Chorizo sneden 90 g sneden 100 g Prosciutto Tipico geroosterde e44,95ng “Alle erbe” 37900 pijnboompitten vasrsoonronnsss nie €29,33ng e19,9Ong x Base sneden 100 g «3,79 200 g c8,99 €2,64 e1,99 Argal volledig assortiment B
Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 3