Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.02.2020 tot 25.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

&

LA

u

RL

TS

,

Ed

eg

|

© OI

[7

en

=

u

Spinazieburger met hed

ar en

rokant s EG ps

Ingrediënten (4 personen)

0

.

4 spinazieburgers (freshmart)

4 hamburgerbroodjes

>

vanaf 2 stuks

500 g Bordje krokant

4 eetl. Vandemoortele

(Florette)

.

Yogorette Fijne Kruiden

\

250 g champignons

2 eetl. olijfolie

1rode ui

.

peper en zout

Spinazieburger

4 sneetjes cheddarkaas

e17 AAng

Kae

€2,79

Voorbereiding (10 min.)

The Bio Veggie

-__Snij de rode ui in fijne ringen en de champignons in fijne schijfjes.

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

Company

RETURN EE Me ende En

spinazieburger 160 g

of kaasburger 170 g

Bereiding (25 min.)

1

Verhit 1 eetl. olijfolie en roerbak de rode ui en de champignons 10 min.

Kruid met peper en zout.



2

Boni Selection

Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de spinazieburgers 3 à 5 min.

BTL

cheddar

aan 1 kant. Draai om en leg er een sneetje cheddar op. Bak nog 3 à 5 min.

tot de kaas smelt.

sneden + 250 g

Warm intussen de broodjes 10 min. op in de voorverwarmde oven

of in een broodrooster.

4. Meng de yogorette onder het slaatje.

c10,29%

5. Leg de spinazieburger op het broodje en verdeel er de rode ui en

i

de champignons over. Serveer met het slaatje.

-

_— Florette

N m

Bordje

à mm

krokant

250 g



€?

Sóng

senc



Lekker

«1,89

Zuid-Afrika

met

& Ne 75cl

€3,29

=,

13

Ons vakmanschap drink je met verstand.

OKay