Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.02.2020 tot 25.02.2020.

Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.02.2020 tot 25.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 13
& LA u RL TS , Ed eg | © OI [7 en = u Spinazieburger met hed ar en rokant s EG ps Ingrediënten (4 personen) 0 . 4 spinazieburgers (freshmart) 4 hamburgerbroodjes > vanaf 2 stuks 500 g Bordje krokant 4 eetl. Vandemoortele (Florette) . Yogorette Fijne Kruiden \ 250 g champignons 2 eetl. olijfolie 1rode ui . peper en zout Spinazieburger 4 sneetjes cheddarkaas e17 AAng Kae €2,79 Voorbereiding (10 min.) The Bio Veggie -__Snij de rode ui in fijne ringen en de champignons in fijne schijfjes. - Verwarm de oven voor op 180 °C. Company RETURN EE Me ende En spinazieburger 160 g of kaasburger 170 g Bereiding (25 min.) 1 Verhit 1 eetl. olijfolie en roerbak de rode ui en de champignons 10 min. Kruid met peper en zout. [à 2 Boni Selection Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de spinazieburgers 3 à 5 min. BTL cheddar aan 1 kant. Draai om en leg er een sneetje cheddar op. Bak nog 3 à 5 min. tot de kaas smelt. sneden + 250 g Warm intussen de broodjes 10 min. op in de voorverwarmde oven of in een broodrooster. 4. Meng de yogorette onder het slaatje. c10,29% 5. Leg de spinazieburger op het broodje en verdeel er de rode ui en i de champignons over. Serveer met het slaatje. - _— Florette N m Bordje à mm krokant 250 g — €? Sóng senc — Lekker «1,89 Zuid-Afrika met & Ne 75cl €3,29 =, 13 Ons vakmanschap drink je met verstand. OKay
Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 13