Okay - Folder van 12.02.2020 tot 25.02.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 12.02.2020 tot 25.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
&
LA
u
RL
TS
,
Ed
eg
|
© OI
[7
en
=
u
Spinazieburger met hed
ar en
rokant s EG ps
Ingrediënten (4 personen)
0
.
4 spinazieburgers (freshmart)
4 hamburgerbroodjes
>
vanaf 2 stuks
500 g Bordje krokant
4 eetl. Vandemoortele
(Florette)
.
Yogorette Fijne Kruiden
\
250 g champignons
2 eetl. olijfolie
1rode ui
.
peper en zout
Spinazieburger
4 sneetjes cheddarkaas
e17 AAng
Kae
€2,79
Voorbereiding (10 min.)
The Bio Veggie
-__Snij de rode ui in fijne ringen en de champignons in fijne schijfjes.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Company
RETURN EE Me ende En
spinazieburger 160 g
of kaasburger 170 g
Bereiding (25 min.)
1
Verhit 1 eetl. olijfolie en roerbak de rode ui en de champignons 10 min.
Kruid met peper en zout.
[à
2
Boni Selection
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de spinazieburgers 3 à 5 min.
BTL
cheddar
aan 1 kant. Draai om en leg er een sneetje cheddar op. Bak nog 3 à 5 min.
tot de kaas smelt.
sneden + 250 g
Warm intussen de broodjes 10 min. op in de voorverwarmde oven
of in een broodrooster.
4. Meng de yogorette onder het slaatje.
c10,29%
5. Leg de spinazieburger op het broodje en verdeel er de rode ui en
i
de champignons over. Serveer met het slaatje.
-
_— Florette
N m
Bordje
à mm
krokant
250 g
—
€?
Sóng
senc
—
Lekker
«1,89
Zuid-Afrika
met
& Ne 75cl
€3,29
=,
13
Ons vakmanschap drink je met verstand.
OKay