Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mn
NS
ie
der
RTS
Æ
3
a
Cu
EEE
Ke
(NUTRI-SCORE
I
Or
-(OEB,”
Á
ens
elei met spitsko: ame
erdsaus en aardappelpuree
Ingrediënten (4 personen)
250 g boerenspek (freshmart)
4 eieren
3 eetl. boter
1 spitskool
3 wortelen
2 eetl. mosterd
-25%
1/2 plantje bieslook
op traditionele wijze
nootmuskaat
1kg aardappelen
Mrz} si:
2,5 dl extra lichte room
zwarte peper (molen)
7%VG)
zout
Voorbe:
g (15 min.)
=
Snij
Boerenspek I]
e spitskool
de lengte in 4. Verwijder het harde gedeelte onderaan
+250g
en snij de rest in fijne reepjes.
Schil de aardappelen en snij in stukken.
14,50%:
Snipper het bieslook fijn.
Schil de wortelen en maak linten met de dunschiller.
Bereiding (25 min.)
1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
2. Smelt intussen Î eetl. boter in een kookpot en stoof de spitskool en de
wortelslierten 10 min. Kruid met zwarte peper en zout.
3. Voeg de mosterd en 1,5 dllichte room toe en meng goed. Laat nog 5 min.
sudderen op een heel zacht vuur.
4. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak het spek 2 à 3 min. aan
elke kant. Haal uit de pan en hou warm.
5. Breek de eieren boven dezelfde pan en bak 4 min. Kruid met
zwarte peper en zout.
6. Stamp de aardappelen fijn met 1 dl room en 1 eetl. boter. Kruid
met peper, zout en nootmuskaat. Meng met 3/4 van het bieslook.
7. Werk de borden af met de rest van het bieslook.
Spitskool
per stuk
Salento 1.G.T. Verso Rosso
Lekker
=
2019
met
as
h
Puglia - Italië
75cl
€5,39 Sin mr?
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Voedingswaarden van het ece,
worin 4 kad «vertan 36,3 ,mannon 16,7 guerzligd + hclhydraten ABS g, neun 10,5 nükers verd BA ge entre 237 aout 23