Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Okay Folder 10.02.2021

Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 8

mn NS ie der RTS Æ 3 a Cu EEE Ke (NUTRI-SCORE I Or -(OEB,” Á ens elei met spitsko: ame erdsaus en aardappelpuree Ingrediënten (4 personen) 250 g boerenspek (freshmart) 4 eieren 3 eetl. boter 1 spitskool 3 wortelen 2 eetl. mosterd -25% 1/2 plantje bieslook op traditionele wijze nootmuskaat 1kg aardappelen Mrz} si: 2,5 dl extra lichte room zwarte peper (molen) 7%VG) zout Voorbe: g (15 min.) = Snij Boerenspek I] e spitskool de lengte in 4. Verwijder het harde gedeelte onderaan +250g en snij de rest in fijne reepjes. Schil de aardappelen en snij in stukken. 14,50%: Snipper het bieslook fijn. Schil de wortelen en maak linten met de dunschiller. Bereiding (25 min.) 1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 2. Smelt intussen Î eetl. boter in een kookpot en stoof de spitskool en de wortelslierten 10 min. Kruid met zwarte peper en zout. 3. Voeg de mosterd en 1,5 dllichte room toe en meng goed. Laat nog 5 min. sudderen op een heel zacht vuur. 4. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak het spek 2 à 3 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm. 5. Breek de eieren boven dezelfde pan en bak 4 min. Kruid met zwarte peper en zout. 6. Stamp de aardappelen fijn met 1 dl room en 1 eetl. boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng met 3/4 van het bieslook. 7. Werk de borden af met de rest van het bieslook. Spitskool per stuk Salento 1.G.T. Verso Rosso Lekker = 2019 met as h Puglia - Italië 75cl €5,39 Sin mr? Ons vakmanschap drink je met verstand. Voedingswaarden van het ece, worin 4 kad «vertan 36,3 ,mannon 16,7 guerzligd + hclhydraten ABS g, neun 10,5 nükers verd BA ge entre 237 aout 23

Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 8