Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 19 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 19
mk x 7 EE + > Pe PL ES CPE GE 7, 4 1% (5 Se h RN x La TE Al D sa \ NUTRI-SCORE AN ©) Wa CEB Nn SS Biohamb SEN = Le > geroosterde | : Rss Er Ingrediënten (4 personen) 4 ei Tui 4 biohamburgers (freshmart) -20% 7 500 g witloof 5 eetl. olijfolie Sh CRE rn 1 plantje platte peterselie zwarte peper (molen) 500 g oesterzwammen zout 600 g krielaardappelen met biologische kruidenmix Voorbe: g (10 min.) - Pluk de blaadjes platte peterselie en snipper fijn. Sainbiooz Ld = Scheur de oesterzwammen in repen. biohamburger Si et witloof in de lengte in 2 en verwijder de bittere kern. = Snipper de ui fijn. 3008 16,50% c4,95 Bereiding (20 min) 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Snij de ongeschilde krieltjes in de lengte in 2. Menger 2 eet olijfolie onder en 2/3 van het kruidenzakje dat in de verpakking zit. 3. Leg het witloof met de snijkant naar bove: in een ovenschaal en kruid met zwarte peper en zout. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Plaats samen met de krieltjes 30 min. in de voorverwarmde oven. Draai na 15 min. het witloof en roer de aardappelen nog eens om. 4. Verhit leetl. olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg de oesterzwammen toe en bak op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de platte peterselie onder. Haal uit de pan. 5. Verhit 1 eetl. Boni Bio je in de pan van de oesterzwammen en bak de hamburgers 2 min. aan elke kant. uien 10% 2k e2,20 a Château Vieux Gabiran Lekker ‘Cuvée Haut-Campremier’ a met 2019 à ml AO. Bordeaux 75 cl Ons vakmaı je df €6,1 9 = ‚swaarden van het zk 1 125 gvarmägd. oohydraten 324 g voorn Sf graten ven 63 entier 429 g aout 318 (03 zz m
Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 19