Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mk
x 7
EE
+
>
Pe
PL
ES
CPE
GE
7,
4
1%
(5
Se h
RN
x
La
TE
Al
D
sa
\
NUTRI-SCORE
AN
©)
Wa
CEB
Nn
SS
Biohamb
SEN
=
Le
>
geroosterde |
:
Rss
Er
Ingrediënten (4 personen)
4
ei
Tui
4 biohamburgers (freshmart)
-20%
7
500 g witloof
5 eetl. olijfolie
Sh
CRE rn
1 plantje platte peterselie
zwarte peper (molen)
500 g oesterzwammen
zout
600 g krielaardappelen met
biologische kruidenmix
Voorbe:
g (10 min.)
-
Pluk de blaadjes platte peterselie en snipper fijn.
Sainbiooz Ld
= Scheur de oesterzwammen in repen.
biohamburger
Si
et witloof in de lengte in 2 en verwijder de bittere kern.
= Snipper de ui fijn.
3008
16,50%
c4,95
Bereiding (20 min)
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Snij de ongeschilde krieltjes in de lengte in 2. Menger 2 eet olijfolie
onder en 2/3 van het kruidenzakje dat in de verpakking zit.
3. Leg het witloof met de snijkant naar bove:
in een ovenschaal en kruid
met zwarte peper en zout. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Plaats samen
met de krieltjes 30 min. in de voorverwarmde oven. Draai na
15 min. het witloof en roer de aardappelen nog eens om.
4. Verhit leetl. olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg de
oesterzwammen toe en bak op een hoog vuur. Kruid met
zwarte peper en zout en meng er de platte peterselie onder.
Haal uit de pan.
5. Verhit 1 eetl.
Boni Bio
je in de pan van de oesterzwammen en bak
de hamburgers 2 min. aan elke kant.
uien
10%
2k
e2,20
a
Château Vieux Gabiran
Lekker
‘Cuvée Haut-Campremier’
a
met
2019
à
ml AO. Bordeaux
75 cl
Ons vakmaı
je df €6,1 9
=
‚swaarden van het
zk
1
125 gvarmägd. oohydraten 324 g voorn Sf graten ven 63 entier 429 g aout 318
(03
zz
m