Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

iR

var

=$,

PR

ol

NUTRI-SCORE

ne

CAT

Æ

FF

Lauw

“rp

met kri

Si

Ingrediënten (4 personen)

ER



500 g gemarineerde scampi

500 g krielaardappelen

jumbo (reshmart)

(in stoomzakje)

+

1broccoli

1rode ui

150 g snoeptomaten

6 eetl. Griekse yoghurt

50 gjonge slascheuten

2 eetl. olijfolie

1bakje

inkers

zwarte peper (molen)

1 eetl. citroensap

zout

"Boni Selection

Voorbereiding (5 min.)

gemarineerde scampi ‘jumbo’

- Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

Sr

le tomaten in 2.

+250g

le rode

Gepeld.

2 en daarna in halve ringen.

c21,95%e

Pluk de tuinkers en meng onder de yoghurt. Kruid met zwarte peper

en zout en roer er het citroensap onder.

g

Bereiding (15 min.)

sure

LE

pien

1. Stoom de krieltjes ìn de microgolfoven (instructies: zie verpakking).

2. Kook de broccoliroosjes 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water.

Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

3. Verhit intussen Î eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de



scampi 2 min. Draai regelmatig om.

4. Verdeel de krieltjes, de slascheuten, de broccoli, de tomaatjes

en de rode ui over de borden. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en

meng er de scampi onder. Serveer met de yoghurtdressing.

Boni Selection

vastkokende krieltjes

Laurette in een stoomzakje

Lekker

400g

2,48

Riesling ‘Tradition 2018

met

AO.P. Alsace

c0,99

Cave de Bennwihr

Se

75cl

€5,49

Ons vakmanschap drink je met verstand.

10

Voedingrwaarden van het rece;

ernie 5 bels vete 1 vaarten 38 verni ooien 279 vaar SA gee var Sg riten SP got