Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
iR
var
=$,
PR
ol
NUTRI-SCORE
ne
CAT
Æ
FF
Lauw
“rp
met kri
Si
Ingrediënten (4 personen)
ER
où
500 g gemarineerde scampi
500 g krielaardappelen
jumbo (reshmart)
(in stoomzakje)
+
1broccoli
1rode ui
150 g snoeptomaten
6 eetl. Griekse yoghurt
50 gjonge slascheuten
2 eetl. olijfolie
1bakje
inkers
zwarte peper (molen)
1 eetl. citroensap
zout
"Boni Selection
Voorbereiding (5 min.)
gemarineerde scampi ‘jumbo’
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Sr
le tomaten in 2.
+250g
le rode
Gepeld.
2 en daarna in halve ringen.
c21,95%e
Pluk de tuinkers en meng onder de yoghurt. Kruid met zwarte peper
en zout en roer er het citroensap onder.
g
Bereiding (15 min.)
sure
LE
pien
1. Stoom de krieltjes ìn de microgolfoven (instructies: zie verpakking).
2. Kook de broccoliroosjes 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water.
Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
3. Verhit intussen Î eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de
sœ
scampi 2 min. Draai regelmatig om.
4. Verdeel de krieltjes, de slascheuten, de broccoli, de tomaatjes
en de rode ui over de borden. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en
meng er de scampi onder. Serveer met de yoghurtdressing.
Boni Selection
vastkokende krieltjes
Laurette in een stoomzakje
Lekker
400g
2,48
Riesling ‘Tradition 2018
met
AO.P. Alsace
c0,99
Cave de Bennwihr
Se
75cl
€5,49
Ons vakmanschap drink je met verstand.
10
Voedingrwaarden van het rece;
ernie 5 bels vete 1 vaarten 38 verni ooien 279 vaar SA gee var Sg riten SP got