Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 10
iR var =$, PR ol NUTRI-SCORE ne CAT Æ FF Lauw “rp met kri Si Ingrediënten (4 personen) ER où 500 g gemarineerde scampi 500 g krielaardappelen jumbo (reshmart) (in stoomzakje) + 1broccoli 1rode ui 150 g snoeptomaten 6 eetl. Griekse yoghurt 50 gjonge slascheuten 2 eetl. olijfolie 1bakje inkers zwarte peper (molen) 1 eetl. citroensap zout "Boni Selection Voorbereiding (5 min.) gemarineerde scampi ‘jumbo’ - Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Sr le tomaten in 2. +250g le rode Gepeld. 2 en daarna in halve ringen. c21,95%e Pluk de tuinkers en meng onder de yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout en roer er het citroensap onder. g Bereiding (15 min.) sure LE pien 1. Stoom de krieltjes ìn de microgolfoven (instructies: zie verpakking). 2. Kook de broccoliroosjes 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. 3. Verhit intussen Î eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de sœ scampi 2 min. Draai regelmatig om. 4. Verdeel de krieltjes, de slascheuten, de broccoli, de tomaatjes en de rode ui over de borden. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en meng er de scampi onder. Serveer met de yoghurtdressing. Boni Selection vastkokende krieltjes Laurette in een stoomzakje Lekker 400g 2,48 Riesling ‘Tradition 2018 met AO.P. Alsace c0,99 Cave de Bennwihr Se 75cl €5,49 Ons vakmanschap drink je met verstand. 10 Voedingrwaarden van het rece; ernie 5 bels vete 1 vaarten 38 verni ooien 279 vaar SA gee var Sg riten SP got
Okay - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 10