Okay - Folder van 14.12.2022 tot 31.12.2022 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 14.12.2022 tot 31.12.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

%

u

Ah

rl

>

Li

>

hi

4

0

à

je

A

N

N

>



6.

a

N

#

=

#

Re

NUTRI-SCORE

AO

|]

À

©

>

Ce

N



Ingrediënten (4 personen)

Bereiding 35 min.)

+ 800 g voorgebakken kalkoengebraad gevuld met

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

boschampignons (vers)

Hak de rozemarijn fijn. Snij de appelen in gelijke partjes.

3

Verdeel de appel en de krieltjes over een ovenschaal en meng er de olijfolie onder.

* 4 stronken voorgegaard witloof

+ 4 mini-appelen

Bestrooi met de rozemarijn.

Schik er het kalkoengebraad tussen en verdeel er de helft van de boter over.

* 2 takjes verse rozemarijn

Zet in een voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

+ 500 g voorgegaarde aardappelkrieltjes

+ 2elboter

Smelt intussen de rest van de boter in een braadpan en bak het witloof goudbruin aan elke

kant. Kruid met peper en zout.

+ 2 el olifolie

Snij het kalkoengebraad in gelijke sneetjes. Serveer met de krieltjes, de appel en

« peper

het witloof.

* zout

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 530 kcal « vetten 22,4 g, waarvan 5,5 g verzadigd + koolhydraten 31,3 g, waarvan 101 suikers» vezels 5 g» eiwitten 48,1g + out 0,9g

15

ï

CITES

EE

u

=

Gevuld met boschampignons

=

s

€18,70 us

Vino Nobile di

Montepulciano

Gevuld met

an

D.0.C.G. 2017

Ehen

I Ih

appel en rozijnen

w Se

ni,

1

Loggia delle Sassaie

zo vom

Toscana - Italië

€18,70;

75 cl

Tastoe I

Voorgebakken kalkoengebraad

gevuld met appel en rozijnen of met boschampignons

voorgegaard witloof

Laagste prijs, laatste,

2800 g

A stuks 400 g

€7,99

5

6%

Fo)

kmanschap drink je met verstand.

Alle voordelen geldig met 2e XTRA