Okay - Folder van 14.12.2022 tot 31.12.2022 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 14.12.2022 tot 31.12.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
%
u
Ah
rl
>
Li
>
hi
4
0
à
je
A
N
N
>
“
6.
a
N
#
=
#
Re
NUTRI-SCORE
AO
|]
À
©
>
Ce
N
—
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding 35 min.)
+ 800 g voorgebakken kalkoengebraad gevuld met
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
boschampignons (vers)
Hak de rozemarijn fijn. Snij de appelen in gelijke partjes.
3
Verdeel de appel en de krieltjes over een ovenschaal en meng er de olijfolie onder.
* 4 stronken voorgegaard witloof
+ 4 mini-appelen
Bestrooi met de rozemarijn.
Schik er het kalkoengebraad tussen en verdeel er de helft van de boter over.
* 2 takjes verse rozemarijn
Zet in een voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
+ 500 g voorgegaarde aardappelkrieltjes
+ 2elboter
Smelt intussen de rest van de boter in een braadpan en bak het witloof goudbruin aan elke
kant. Kruid met peper en zout.
+ 2 el olifolie
Snij het kalkoengebraad in gelijke sneetjes. Serveer met de krieltjes, de appel en
« peper
het witloof.
* zout
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 530 kcal « vetten 22,4 g, waarvan 5,5 g verzadigd + koolhydraten 31,3 g, waarvan 101 suikers» vezels 5 g» eiwitten 48,1g + out 0,9g
15
ï
CITES
EE
u
=
Gevuld met boschampignons
=
s
€18,70 us
Vino Nobile di
Montepulciano
Gevuld met
an
D.0.C.G. 2017
Ehen
I Ih
appel en rozijnen
w Se
ni,
1
Loggia delle Sassaie
zo vom
Toscana - Italië
€18,70;
75 cl
Tastoe I
Voorgebakken kalkoengebraad
gevuld met appel en rozijnen of met boschampignons
voorgegaard witloof
Laagste prijs, laatste,
2800 g
A stuks 400 g
€7,99
5
6%
Fo)
kmanschap drink je met verstand.
Alle voordelen geldig met 2e XTRA