Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.10.2019 tot 05.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ir
a
Er
U
>-
Le
A
OO
Pil
Stoofvlees met raapjes
en versgebakken frietjes
15%
vanaf 1 verpakking
Ingredienten (4 personen)
1 kg runderstoofvlees (freshmart)
3 eetl. boter
N
4 rapen
2 eetl. bloem
1 plantje platte peterselie
2 flesjes Leffe Bruin 33 cl
600 g frietaardappelen
1 kruidentuiltje
2 uien
peper en zout
Runderstoofvlees LI
Voorbereiding (15 min.)
+ 500 g
- Snij de uien in grove stukken en snipper de peterselie fijn.
=
Schil de rapen en snij in gelijke partjes.
-_Schil de aardappelen en snij in gelijke frieten. Spoel onder koud water en
€10,59,
dep droog.
sneren nemer des deens neee stres vereen renine neigen se seed eee ree
1
Bereiding (5 min. +1 u. 30 min. stoven)
Smelt 2 eetl. boter in een kookpot met dikke bodem en bak het vlees
aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pot.
2
VNA
Smelt 1 eetl. boter in dezelfde kookpot en bak de uien en de rapen.
vanaf 2 verpakkingen
Kruid met het kruidentuiltje, peper en zout.
3
Roer er het vlees en de bloem onder en overgiet met de Leffe. Roer
goed en laat 1 u. 30 min. garen op een zacht vuur. Voeg na een uur
2/3de van de peterselie toe.
Bak de frietjes 3 à 4 min. voor op 150 °C en laat uitlekken op
keukenpapier. Verhoog de temperatuur naar 180 °C en bak de
voorgebakken frietjes goudbruin wanneer het vlees bijna klaar is.
5. Serveer het stoofvlees met de frietjes en werk af
met de rest van de peterselie.
IE BRUME:-BMUIM
Bruin
e3,27n.
a ORE
Boni Selection
Leffe
«8,64
+ statiegeld.
friet- en
ker
€
abdijbier blond, bruin
-
#
pureeaarda ppelen <0,99%
of Ruby 8 x 33 cl of
5 kg
net
4,95
\ 0,0 %6x33 cl
ED
6
Bier metliefdggebrouwen, drink je met verstand.
OKay