Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.10.2019 tot 05.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ve

er

N

j|

IN

de

a

Dh

À

‘3

EAN

ES

ol

to)

SR

Er

Zeebaarsfilet

met puree en witloof gestoofd in Dee

7e

Ingrediënten (4 personen)

4 zeebaarsfilets (freshmart)

2 eetl. mosterd

6 stronken witloof

1 dl Cornet

Le

nootmuskaat

1 kg aardappelen

en

2 dl zure room

peper en zout

4 eetl. boter

Boni Selection

zeebaarsfilet

2x+100

Voorbereiding (15 min.)

e18,99ıx;

- Verwijder de harde kern uit het witloof. Snij 2 stronken in fijne reepjes en

4 stronken in de lengte in 6 of in 8 (naargelang de dikte)

- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken

RL re EEE

Bereiding (25 min.)

1

Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste

10 min. de witloofreepjes toe. Giet af, prak grof en roer er de zure room

onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout

2. Smelt intussen 2 eetl. boter in een kookpot en bak de rest van het witloof

de

S min. goudbruin en krokant op een matig vuur. Overgiet met het bier

en laat 10 min. afgedekt garen. Roer er de mosterd onder en kruid met

peper en zout

>

3. Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en bak de

zeebaarsfilets 5 min. op de velkant. Kruid met peper en zout

Boni Selection

akal

draai om en bak 1 à 2 min

witloof Iste keus

4. Verdeel de puree en de zeebaarsfilet over de borden en serveer

Ikg

e1,59

met het gebakken witloof.

20

%

‘vana

18

Lekker

À

Cornet

met

U

blond

Ee

EL

4x33 cl

28°

es,

Br

u

et liefde gebrouwen dine met verstand

Alle voordelen geldig met a XTRA