Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.10.2019 tot 05.11.2019.

Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.10.2019 tot 05.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 10
ve er N j| IN de a Dh À ‘3 EAN ES ol to) SR Er Zeebaarsfilet met puree en witloof gestoofd in Dee 7e Ingrediënten (4 personen) 4 zeebaarsfilets (freshmart) 2 eetl. mosterd 6 stronken witloof 1 dl Cornet Le nootmuskaat 1 kg aardappelen en 2 dl zure room peper en zout 4 eetl. boter Boni Selection zeebaarsfilet 2x+100 Voorbereiding (15 min.) e18,99ıx; - Verwijder de harde kern uit het witloof. Snij 2 stronken in fijne reepjes en 4 stronken in de lengte in 6 of in 8 (naargelang de dikte) - Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken RL re EEE Bereiding (25 min.) 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 10 min. de witloofreepjes toe. Giet af, prak grof en roer er de zure room onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout 2. Smelt intussen 2 eetl. boter in een kookpot en bak de rest van het witloof de S min. goudbruin en krokant op een matig vuur. Overgiet met het bier en laat 10 min. afgedekt garen. Roer er de mosterd onder en kruid met peper en zout > 3. Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en bak de zeebaarsfilets 5 min. op de velkant. Kruid met peper en zout Boni Selection akal draai om en bak 1 à 2 min witloof Iste keus 4. Verdeel de puree en de zeebaarsfilet over de borden en serveer Ikg e1,59 met het gebakken witloof. 20 % ‘vana 18 Lekker À Cornet met U blond Ee EL 4x33 cl 28° es, Br u et liefde gebrouwen dine met verstand Alle voordelen geldig met a XTRA
Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 10