Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.10.2019 tot 05.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ve
er
N
j|
IN
de
a
Dh
À
‘3
EAN
ES
ol
to)
SR
Er
Zeebaarsfilet
met puree en witloof gestoofd in Dee
7e
Ingrediënten (4 personen)
4 zeebaarsfilets (freshmart)
2 eetl. mosterd
6 stronken witloof
1 dl Cornet
Le
nootmuskaat
1 kg aardappelen
en
2 dl zure room
peper en zout
4 eetl. boter
Boni Selection
zeebaarsfilet
2x+100
Voorbereiding (15 min.)
e18,99ıx;
- Verwijder de harde kern uit het witloof. Snij 2 stronken in fijne reepjes en
4 stronken in de lengte in 6 of in 8 (naargelang de dikte)
- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken
RL re EEE
Bereiding (25 min.)
1
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste
10 min. de witloofreepjes toe. Giet af, prak grof en roer er de zure room
onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout
2. Smelt intussen 2 eetl. boter in een kookpot en bak de rest van het witloof
de
S min. goudbruin en krokant op een matig vuur. Overgiet met het bier
en laat 10 min. afgedekt garen. Roer er de mosterd onder en kruid met
peper en zout
>
3. Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en bak de
zeebaarsfilets 5 min. op de velkant. Kruid met peper en zout
Boni Selection
akal
draai om en bak 1 à 2 min
witloof Iste keus
4. Verdeel de puree en de zeebaarsfilet over de borden en serveer
Ikg
e1,59
met het gebakken witloof.
20
%
‘vana
18
Lekker
À
Cornet
met
U
blond
Ee
EL
4x33 cl
28°
es,
Br
u
et liefde gebrouwen dine met verstand
Alle voordelen geldig met a XTRA