Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.10.2019 tot 05.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

© Tip

van store manager

Christel,



OKay Saint-Georges

Bak füngesnipperde ui glazig en

roer er spinaziepuree onder. Laat

ge

7

zachtjes opwarmen en kruid met

7

Italiaanse mix. Roer er de laatste

L

#

p

min. wat reepjes Brugse ham onder.



iN

Verdeel over de borden en werk af

met een spiegeleitje. Bestrooi met

stukjes walnootpitten.

‘Gerookte Brugse ham

Jambon de Bruges fumé

(3e)

-10%

%

wu

So

vanaf 1 stuk

Gerookte Brugse ham

sneden 80 g

5

e2

Boni Selection

29

RE EIR

c6,98 13

spinaziepuree

500g

c3,49

€ - 0,80

-25 %

@

©

vanaf1stuk

op 1 stuk

>}

| sk

Witloof

Konijn

€12,87%e

es

2

BEER

Boni Selection

€5,79

Boni Selection

c9,49

Boni Selection

witloof met ham in kaassaus of

stoofpotje van konijn of

balletjes in tomatensaus

kipfilet archiduc

varkenswangen

500 g

BR

450 g

600g

€4,09

4 Alle voordelen geldig met x XTRA