Okay - Folder van 23.10.2019 tot 05.11.2019 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.10.2019 tot 05.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
© Tip
van store manager
Christel,
—
OKay Saint-Georges
Bak füngesnipperde ui glazig en
roer er spinaziepuree onder. Laat
ge
7
zachtjes opwarmen en kruid met
7
Italiaanse mix. Roer er de laatste
L
#
p
min. wat reepjes Brugse ham onder.
mé
iN
Verdeel over de borden en werk af
met een spiegeleitje. Bestrooi met
stukjes walnootpitten.
‘Gerookte Brugse ham
Jambon de Bruges fumé
(3e)
-10%
%
wu
So
vanaf 1 stuk
Gerookte Brugse ham
sneden 80 g
5
e2
Boni Selection
29
RE EIR
c6,98 13
spinaziepuree
500g
c3,49
€ - 0,80
-25 %
@
©
vanaf1stuk
op 1 stuk
>}
| sk
Witloof
Konijn
€12,87%e
es
2
BEER
Boni Selection
€5,79
Boni Selection
c9,49
Boni Selection
witloof met ham in kaassaus of
stoofpotje van konijn of
balletjes in tomatensaus
kipfilet archiduc
varkenswangen
500 g
BR
450 g
600g
€4,09
4 Alle voordelen geldig met x XTRA