Okay - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

je

= —

ah —

7

Wm

Bi

ER

=

e

Dt

=

f

ge

x

sn

+

à

NUTRI-SCORE

%

%

al

(O1 ©

a[B en €]



en

Kaasburger met. pastinaakfrietjes

en appel- selderslaatje

-20%

Ingrediënten (4 personen)

>

vanaf 2 verpakkingen

3 eetl

4 kaasburgers (freshmart)

walnootpitten

com!

eer

1 groene selder

3 eetl

rozijnen natuur

naar keuze

2 eetl

800 g pastinaak

wittewijnazijn

150 g veldsla

2 eetl

olijfolie

The Bio Veggie

2 belgica-appelen

1/2 blokje groentebouillon

Company.

2 eetl. mayonaise

peper en zout

se,

kaas- 1706,

a

Kaasburger

spinazie- 160 g.of,

eig, 181%

broccoliburgers 180 g

Voorbereiding (15 min.)

-

€3,09

Schil de pastinaken en snij in frietjes.

=

Snij de selder in kleine stukjes.

=

Snij de ongeschilde appelen in dunne staafjes en hak de walnootpitten grof.

-20%

- Verwarm de oven voor op 200 °C

NEA

Bereiding (10 min. + 20 min. in de oven)

1

»

Kk

Verdeel de pastinaakfrietjes over een bakplaat met bakpapier. Overgiet met de olijfolie

Leg er de kaasburgers op en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven

Gro,

elder

Meng intussen de veldsla met de appelstaafjes, de selder, de noten en de rozijnen. Kruid

met peper en zout

Voor de dressing: verkruimel 1/2 bouillonblokje in 4 eetl. warm water. Voeg de

wittewijnazijn en de mayonaise toe.

var

4. Serveer de burgers met de frietjes en de salade en werk af met de dressing,

ss.

zel.

19

.

d

-15%

-20%

-20%

vanaf 2 flessen

NEE EG

CL

fi

ram

Lekker

ob.

met

Bu

K.

as

4 W

X

ht

Diable Rose

WE

=

2019/2020

34

Knorr

Kip 16 blokjes

A.O.P. Saint-Mont

75 cl

op het assortiment

e12, 671tg

Pastinaak

Finesse

c4,95

e2. ,23

los

e1,99%

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 888 kcal «vetten 50,8 g, waarvan 13,4 g verzadigd «koolhydraten 82, g, waarvan 30,4 g suikers « vezels 8,3 + eivitten 21,7 g=zout 328

Ons vakmanschap drink je met verstand

16

Alle voordelen geldig met