Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.09.2022 tot 04.10.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

+

NE

ge

ei

+

TA

À

kill

+

Er

ns

ÿ

Pa

||

INN

ei

w



A

ÉD

Rs

LA

2

fl

*

#

É

Fr

|

An

|

y

[l

ki

Î

#

bn

De

Erg

Gi) | En) Ÿ NUTRI-SCORE

si

ras

ts Hel

1

Picanha met aarda

fl

Ipartjes

Ks

en

a

{

PER

}

|

tl

Il

witloofsalade |

Mi

11

Ze

zn

x

N

Ingredienten (4 personen)

=

==!

+ 500 g lerse picanha (vers)

+ 1,5 el mayonaise

Ambrosini

€33,96ng

e 750 g Country Potatoes

e 1 kl mosterd op

lerse picanha

met kruiden (diepvries)

grootmoeders wijze

2x125g

€8,49

14

500 g witloof

e 2 dl water

A

pe

« 150 g veldsla

e 1 el olijfolie

il!

ij

9

IF

1627

+ {appel

* zWarte peper

is

° zout

+ 3 el Griekse yoghurt

LE wirLoor- ccm

À

M

Boni

Bereiding (30 min.)

[TC

€2,5

À

A

Selection DJ

Verwarm de oven voor op 220 °C.

N

witloof



1

2

Verdeel de Country Potatoes over een bakplaat met

Ë

bakpapier. Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven.

phi

500 g

Snij intussen de bittere kern uit het witloof en snipper de

k

il

rest fijn. Snij de ongeschilde appel in 4, verwijder het klokhuis

en snij in dunne staafjes.

wid

Meng de mayonaise met de mosterd en de Griekse yoghurt

-20%

en meng onder het witloof, de appel en de veldsla.

vanaf 4 flessen

EN

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de picanha mooi

à

goudbruin aan beide kanten, kruid met zwarte peper en zout.

ze Penne)

pr

Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en hou warm. Giet

het water in de pan, roer de braadresten los en laat tot de

vanaf 6 flessen

helft inkoken.

ni

Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel over de borden.

|

Pick&mix

Lepel er wat braadvocht over en serveer met de salade en

Chäteau Puyanche 2019

aardappelpartjes.

A.O.P. Francs - Cötes de

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

Bordeaux

energie 553 kcal « vetten 23 g, waarvan 4,5 g verzadigd + koolhydraten 45 g, waarvan 6,8 g suikers + vezels 9,6 g

h

S.cl

#

eiwitten 36,8 g + zout 2,5

EN

ie

c10,95

Cuts

ay

LL

fa

'

hi

"9

I