Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.09.2022 tot 04.10.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
+
NE
ge
ei
+
TA
À
kill
+
Er
ns
ÿ
Pa
||
INN
ei
w
LÀ
A
ÉD
Rs
LA
2
fl
*
#
É
Fr
|
An
|
y
[l
ki
Î
#
bn
De
Erg
Gi) | En) Ÿ NUTRI-SCORE
si
ras
ts Hel
1
Picanha met aarda
fl
Ipartjes
Ks
en
a
{
PER
}
|
tl
Il
witloofsalade |
Mi
11
Ze
zn
x
N
Ingredienten (4 personen)
=
==!
+ 500 g lerse picanha (vers)
+ 1,5 el mayonaise
Ambrosini
€33,96ng
e 750 g Country Potatoes
e 1 kl mosterd op
lerse picanha
met kruiden (diepvries)
grootmoeders wijze
2x125g
€8,49
14
500 g witloof
e 2 dl water
A
pe
« 150 g veldsla
e 1 el olijfolie
il!
ij
9
IF
1627
+ {appel
* zWarte peper
is
° zout
+ 3 el Griekse yoghurt
LE wirLoor- ccm
À
M
Boni
Bereiding (30 min.)
[TC
€2,5
À
A
Selection DJ
Verwarm de oven voor op 220 °C.
N
witloof
€
1
2
Verdeel de Country Potatoes over een bakplaat met
Ë
bakpapier. Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven.
phi
500 g
Snij intussen de bittere kern uit het witloof en snipper de
k
il
rest fijn. Snij de ongeschilde appel in 4, verwijder het klokhuis
en snij in dunne staafjes.
wid
Meng de mayonaise met de mosterd en de Griekse yoghurt
-20%
en meng onder het witloof, de appel en de veldsla.
vanaf 4 flessen
EN
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de picanha mooi
à
goudbruin aan beide kanten, kruid met zwarte peper en zout.
ze Penne)
pr
Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en hou warm. Giet
het water in de pan, roer de braadresten los en laat tot de
vanaf 6 flessen
helft inkoken.
ni
Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel over de borden.
|
Pick&mix
Lepel er wat braadvocht over en serveer met de salade en
Chäteau Puyanche 2019
aardappelpartjes.
A.O.P. Francs - Cötes de
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
Bordeaux
energie 553 kcal « vetten 23 g, waarvan 4,5 g verzadigd + koolhydraten 45 g, waarvan 6,8 g suikers + vezels 9,6 g
h
S.cl
#
eiwitten 36,8 g + zout 2,5
EN
ie
c10,95
Cuts
ay
LL
fa
'
hi
"9
I