Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.09.2022 tot 04.10.2022.



Okay Folder 21.09.2022

Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.09.2022 tot 04.10.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 9

+ + NE ge ei + TA À kill + Er ns ÿ Pa || INN ei w LÀ A ÉD Rs LA 2 fl * # É Fr | An | y [l ki Î # bn De Erg Gi) | En) Ÿ NUTRI-SCORE si ras ts Hel 1 Picanha met aarda fl Ipartjes Ks en a { PER } | tl Il witloofsalade | Mi 11 Ze zn x N Ingredienten (4 personen) = ==! + 500 g lerse picanha (vers) + 1,5 el mayonaise Ambrosini €33,96ng e 750 g Country Potatoes e 1 kl mosterd op lerse picanha met kruiden (diepvries) grootmoeders wijze 2x125g €8,49 14 500 g witloof e 2 dl water A pe « 150 g veldsla e 1 el olijfolie il! ij 9 IF 1627 + {appel * zWarte peper is ° zout + 3 el Griekse yoghurt LE wirLoor- ccm À M Boni Bereiding (30 min.) [TC €2,5 À A Selection DJ Verwarm de oven voor op 220 °C. N witloof € 1 2 Verdeel de Country Potatoes over een bakplaat met Ë bakpapier. Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven. phi 500 g Snij intussen de bittere kern uit het witloof en snipper de k il rest fijn. Snij de ongeschilde appel in 4, verwijder het klokhuis en snij in dunne staafjes. wid Meng de mayonaise met de mosterd en de Griekse yoghurt -20% en meng onder het witloof, de appel en de veldsla. vanaf 4 flessen EN Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de picanha mooi à goudbruin aan beide kanten, kruid met zwarte peper en zout. ze Penne) pr Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en hou warm. Giet het water in de pan, roer de braadresten los en laat tot de vanaf 6 flessen helft inkoken. ni Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel over de borden. | Pick&mix Lepel er wat braadvocht over en serveer met de salade en Chäteau Puyanche 2019 aardappelpartjes. A.O.P. Francs - Cötes de Voedingswaarden van het recept (per persoon) Bordeaux energie 553 kcal « vetten 23 g, waarvan 4,5 g verzadigd + koolhydraten 45 g, waarvan 6,8 g suikers + vezels 9,6 g h S.cl # eiwitten 36,8 g + zout 2,5 EN ie c10,95 Cuts ay LL fa ' hi "9 I

Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 9