Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.09.2022 tot 04.10.2022.

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.09.2022 tot 04.10.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 11
ey Be “ea À, ae ER dn aan. | à % PRE mecenas | en Ara à : we Ratier | | NUTRI-SCORE L Fr, | (OI © COEEB Bi Kabeljauw met puree van — toete aardappelen spitskool en ed | Ingrediënten (4 personen) * 4 gepaneerde kabeljauwhaasjes lei (vers) + 2elboter se e e 1 spitskool 1kl kerriepoeder - Boni Selection + 500 g wortelen nootmuskaat i gepaneerde * Î rood pepertje zwarte peper enten sen zout ! kabeljauwhaasjes + 1kg zoete aardappelen « 1,5 dl culinaire room 2 stuks + 300 g type 17595 Bereiding 35 min.) 1: Schil de zoete aardappelen en snij in stukken. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 5 = = 2: A Snij intussen de spitskool in de lengte in 4, verwijder het harde L ok A & 1 gedeelte en snipper de rest fijn. 3 Schil de wortelen en maak er linten van met een dunschiller. Snij het pepertje in 2 en verwijder de pitjes. Snipper de rest fijn. Spitskool u 5. Smelt de helft van de boter in een kookpot en stoof het rode pepertje per stuk, aan, 1 min. Voeg de spitskool en de wortelslierten toe en stoof 10 min. Roer regelmatig om en kruid met zwarte peper, zout en het kerriepoeder. Roer er Î dl room (voor 4 porties) onder. 6. Smelt de rest van de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis mooi goudbruin aan elke kant. Laat nog 3 min. verder garen. 7. Scheid het eigeel van het eiwit. Stamp de zoete aardappelen fijn, Manoir-du-Fo Sancerre A.O.P. meng er de eidooier, de rest van de room, nootmuskaat, zwarte peper 2021 en zout onder. pr 75 cl M Îl sar Voedingswaarden van het recept (per ) energie 649 kcal « vetten 32,6 g, waarvan 12,3 g verzadigd + koolhydraten 55,9 g, waarvan 17,2 g suikers « vezels 11,5 g« eiwitten 27,2 g + zout 2,3g = MN een id. Deze folde ris samengesteld voor aankopen in onze OKay-winkel te Dils -Stokkem. De ‘laagste prijs laatste30 dagen’ is om die reden de Ë agste prijs zo, toegepast in deze winkel. Dé prijzen in and ére OKay-winkels kunnen hiervan verschillen. De huidige prijzen en referentieprijzen voor andere OKa 'y-winkels kanje steeds ter plaatse raadplegel atumapmae! der: 1 17108/2022 Kay E r |
Okay - Folder van 21.09.2022 tot 04.10.2022 - Pagina 11