Okay - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
me
er
Pr,
7
bj
4
ar
a
ey;
B
NUTRI-SCORE
BC
© (OI
Gepaneerde kabeljau
met duo van butternut
Ingrediënten (4 personen)
3
4 gepaneerde kabeljauwhaasjes
30 g pompoenpitten
(freshmart)
.
3 eetl. olifolie
Dr
en
100 g gerookte spekblokjes
&
1 blaadje laurier
1butternutpompoen
1 koffiel. tijm
1 koffiel. nootmuskaat
800 g aardappelen
1 sjalot
peper en zout
1 teentje knoflook
Boni Selection
Voorbereiding (15 min.)
elijke stukken.
gepaneerde kabeljauwhaasjes
‘
Schil de aardappelen en sn
2stuks + 300g
Snipper de sjalot en het knoflook
Schil de butterr
it en snij in de lengte in 2. Verwijder de pitten en
€17,95%
zaadlijsten. S:
le helft in grote stukken en de rest in blokjes van Î cm.
ereiding (30 min.)
-
5
Kook de aardappelen samen met de grote stukken butternut en het
<<
blaadje laurier 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en verwijder
het laurierblad. Prak fi
en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
2.
Verhit 1 eetl. ol
fol:
een kookpot en bak het knoflook en de sjalot
1 min. Voeg de pompoen, de spekblokjes en de tijm toe en
roerbak goudbruin.
3. Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak
de gepaneerde kabeljauwhaasjes 3 à 4 min. goudbruin aan
elke kant. Kruid met peper en zout.
4. Verdeel de puree over de borden en bestrooi met de
pompoenblokjes en de pompoenpitten.
Butternutpompoen
Serveer met de kabeljauw.
los
| taichi
Verdicchio dei Castelli di Jesi
|
D.O.C. Classico 2019
€0,99 is
Lekker
Moncaro
Marche
met
Italie
75cl
€3,95
Ons vakmanschap drink je met verstand.
12
Voedingowaarden van het recept (per persoon)
rage SD heal vaten 2 g maanen 42 verm hooren 47,6 vaar 3 mtr vem 56 + riten Mg -zont DAG,