Okay - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

me

er

Pr,

7

bj

4

ar

a

ey;

B

NUTRI-SCORE

BC

© (OI

Gepaneerde kabeljau

met duo van butternut

Ingrediënten (4 personen)

3

4 gepaneerde kabeljauwhaasjes

30 g pompoenpitten

(freshmart)

.

3 eetl. olifolie

Dr

en

100 g gerookte spekblokjes

&

1 blaadje laurier

1butternutpompoen

1 koffiel. tijm

1 koffiel. nootmuskaat

800 g aardappelen

1 sjalot

peper en zout

1 teentje knoflook

Boni Selection

Voorbereiding (15 min.)

elijke stukken.

gepaneerde kabeljauwhaasjes



Schil de aardappelen en sn

2stuks + 300g

Snipper de sjalot en het knoflook

Schil de butterr

it en snij in de lengte in 2. Verwijder de pitten en

€17,95%

zaadlijsten. S:

le helft in grote stukken en de rest in blokjes van Î cm.

ereiding (30 min.)

-

5

Kook de aardappelen samen met de grote stukken butternut en het

<<

blaadje laurier 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en verwijder

het laurierblad. Prak fi

en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

2.

Verhit 1 eetl. ol

fol:

een kookpot en bak het knoflook en de sjalot

1 min. Voeg de pompoen, de spekblokjes en de tijm toe en

roerbak goudbruin.

3. Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak

de gepaneerde kabeljauwhaasjes 3 à 4 min. goudbruin aan

elke kant. Kruid met peper en zout.

4. Verdeel de puree over de borden en bestrooi met de

pompoenblokjes en de pompoenpitten.

Butternutpompoen

Serveer met de kabeljauw.

los

| taichi

Verdicchio dei Castelli di Jesi

|

D.O.C. Classico 2019

€0,99 is

Lekker

Moncaro

Marche

met

Italie

75cl

€3,95

Ons vakmanschap drink je met verstand.

12

Voedingowaarden van het recept (per persoon)

rage SD heal vaten 2 g maanen 42 verm hooren 47,6 vaar 3 mtr vem 56 + riten Mg -zont DAG,