Okay - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Er
a
7
Jen
er +
deel
Le
Ry
er 220
#
N EB a
reld
OZEB
© (OI à
4
Parelcouscous met broccoli,
geitenkaas en Ardens gebraad
-2
A
vanaf1 verpakking
Ingrediënten (4 personen)
re
4 sneden Ardens gebraad (freshmart)
150 g verse geitenkaas
1broccoli
natuur
250 g champignons
225 g parelcouscous
1 sjalot
10 walnootpitten
EN
1 teentje knoflook
3 eetl. olijfolie
2 eetl. halfgedroogde kerstomaten
peper en zout
Voorbereiding (15 min.)
2
Ardens gebraad LI
Snipper de sjalot en het knoflook fijn
-
Snij de champignons in 2 en de broccoli in kleine roosjes.
2sneden + 250 g
2
Hak de walnootpitten grof.
«12,861;
B,
ereiding (15 min.)
1
I
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd.
ie
verpakking). Voeg de laatste 5 min. de broccoli toe. Giet af.
2.
5
Verhit 2 eetl. olijfol
in een kookpot en bak de sjalot en
het knoflook 1
3
Voeg de champignons toe en bak + 5 min. goudbruin op een hoog vuur.
Kruid met peper en zout.
4. Meng de geïtenkaas, de champignons, de walnoten en de
gedroogde kerstomaten onder de parelcouscous en de
broccoli. Kruid met peper en zout.
5. Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak
het Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant.
Broccoli
per stuk
Eng
500 g
Lekker
0,99
Réserve des Tuguets 2017
A.O.P. Madiran
met
75 cl
+ A
<4,95
Ons vakmanschap drink je met verstand.
=
‚swaarden van het recept (per persoon)
ame SIS beds vien 207 g varen veil kandi 5 marron 49 gamers vee 6 iten O1 zoet
OKay