Okay - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 11
Er a 7 Jen er + deel Le Ry er 220 # N EB a reld OZEB © (OI à 4 Parelcouscous met broccoli, geitenkaas en Ardens gebraad -2 A vanaf1 verpakking Ingrediënten (4 personen) re 4 sneden Ardens gebraad (freshmart) 150 g verse geitenkaas 1broccoli natuur 250 g champignons 225 g parelcouscous 1 sjalot 10 walnootpitten EN 1 teentje knoflook 3 eetl. olijfolie 2 eetl. halfgedroogde kerstomaten peper en zout Voorbereiding (15 min.) 2 Ardens gebraad LI Snipper de sjalot en het knoflook fijn - Snij de champignons in 2 en de broccoli in kleine roosjes. 2sneden + 250 g 2 Hak de walnootpitten grof. «12,861; B, ereiding (15 min.) 1 I Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd. ie verpakking). Voeg de laatste 5 min. de broccoli toe. Giet af. 2. 5 Verhit 2 eetl. olijfol in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 3 Voeg de champignons toe en bak + 5 min. goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. 4. Meng de geïtenkaas, de champignons, de walnoten en de gedroogde kerstomaten onder de parelcouscous en de broccoli. Kruid met peper en zout. 5. Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant. Broccoli per stuk Eng 500 g Lekker 0,99 Réserve des Tuguets 2017 A.O.P. Madiran met 75 cl + A <4,95 Ons vakmanschap drink je met verstand. = ‚swaarden van het recept (per persoon) ame SIS beds vien 207 g varen veil kandi 5 marron 49 gamers vee 6 iten O1 zoet OKay
Okay - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 11