Okay - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Er

a

7

Jen

er +

deel

Le

Ry

er 220

#

N EB a

reld

OZEB

© (OI à

4

Parelcouscous met broccoli,

geitenkaas en Ardens gebraad

-2

A

vanaf1 verpakking

Ingrediënten (4 personen)

re

4 sneden Ardens gebraad (freshmart)

150 g verse geitenkaas

1broccoli

natuur

250 g champignons

225 g parelcouscous

1 sjalot

10 walnootpitten

EN

1 teentje knoflook

3 eetl. olijfolie

2 eetl. halfgedroogde kerstomaten

peper en zout

Voorbereiding (15 min.)

2

Ardens gebraad LI

Snipper de sjalot en het knoflook fijn

-

Snij de champignons in 2 en de broccoli in kleine roosjes.

2sneden + 250 g

2

Hak de walnootpitten grof.

«12,861;

B,

ereiding (15 min.)

1

I

Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd.

ie

verpakking). Voeg de laatste 5 min. de broccoli toe. Giet af.

2.

5

Verhit 2 eetl. olijfol

in een kookpot en bak de sjalot en

het knoflook 1

3

Voeg de champignons toe en bak + 5 min. goudbruin op een hoog vuur.

Kruid met peper en zout.

4. Meng de geïtenkaas, de champignons, de walnoten en de

gedroogde kerstomaten onder de parelcouscous en de

broccoli. Kruid met peper en zout.

5. Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak

het Ardens gebraad 2 à 3 min. aan elke kant.

Broccoli

per stuk

Eng

500 g

Lekker

0,99

Réserve des Tuguets 2017

A.O.P. Madiran

met

75 cl

+ A

<4,95

Ons vakmanschap drink je met verstand.

=

‚swaarden van het recept (per persoon)

ame SIS beds vien 207 g varen veil kandi 5 marron 49 gamers vee 6 iten O1 zoet

OKay