Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.

Hier is pagina 3 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
-25 % vanaf 2 stuks 7 2 Marcachouffe zonder look ed Gn Le Filet L „ {A d’Ardenne : s = zn 8 stuks 200 g Hi TMletcachocffe +7 sneden 15,755 8” 7 100 g EA €3,15 €31,50 ng re Patron EEE €3,15 wortel-, selder- en komkommersalade el2,4Ang 160 g c1,99 Marcassou volledig assortiment kg’ Carne fijne Ca fins ee ou | # % ra Affligem | Affligem == abdijkaas 2: = = sneden m mnt: are +250g Herta Entremont Superieure ham -25 % zout geraspte Franse 18,761 emmentaler 5 sneden 167 g €29,88ng À e13,90 1x; 250 g ed, 9 4,99 0 © Tip de) van store manager CT æ Charlène, OKay Assenede ss „a ae = N Snij echte Franse baguette in de lengte in 2 en daarna in stukken van er = un ee + 15 cm. Beleg elke helft met een sneetje Superieure ham en abdijkaas. \\ Warm Boursin Cuisine Knoflook æ en fijne kruiden op en meng er geraspte emmentaler onder. Giet over het stokbrood. Zet even in een voorverwarmde oven op 180 °C en onder de grill voor een krokant korstje.
Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3