Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ne
En
PN
2
=
“a
X PSS. Es à
L
1
Æ
u
j
Oi
4
#
2
EB
7
DE
res
PA
Gemarineerde LÉ pet krieltjes
mens
en carpaccio van tomate
Lt
Ingrediënten (4 personen)
PP
.
Fein
1 kg voorgegaarde en
800 g krielaardappeltjes
gemarineerde ribben
French Flavour
(freshmart)
4 eetl. oudekaasschilfers
450 g moestuintomaten
1eetl. pijnboompitten
Chef Délice
1à 2 eetl. olijfolie
Voorgegaarde en
300 g kumato-tomaat
1 eetl. frambozenazijn
100 g rucola
peper en zout
gemarineerde ribben u
+450 g
Voorbereiding (10 min.)
€13,95%e
-
Snij de tomaten in fijne plakjes
-_Verwarm de oven voor op 200 °C
Ai
di ds dé ie era de ent Ee elende
LUI
MES
Bereiding ( O min. + 30 min. in de oven)
£
RN
1
Bereid de ribbetjes en de krieltjes zoals aangegeven op de verpakking
ÿ
2. Schik de plakjes tomaat op een bord. Besprenkel met een beetje
olijfolie en de frambozenazijn. Kruid met peper en zout
--
Rd A
3. Schik er wat rucola op en werk af met de oudekaasschilfers, de
iinboompitten en een draai van de pepermolen
4. Serveer met de ribbetjes en de krieltjes
De aardappelhoeve
krielaardappeltjes
French Flavour
Lekker
EA, Elke
4008
rd
Réserve des Tuguets 2016 — / met
A.O.P. Madiran
e1,99
75kel
€4,95
hed
Ons vakmanschap drink je met verstand
OKay
13