Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.

Hier is pagina 13 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 13
ne En PN 2 = “a X PSS. Es à L 1 Æ u j Oi 4 # 2 EB 7 DE res PA Gemarineerde LÉ pet krieltjes mens en carpaccio van tomate Lt Ingrediënten (4 personen) PP . Fein 1 kg voorgegaarde en 800 g krielaardappeltjes gemarineerde ribben French Flavour (freshmart) 4 eetl. oudekaasschilfers 450 g moestuintomaten 1eetl. pijnboompitten Chef Délice 1à 2 eetl. olijfolie Voorgegaarde en 300 g kumato-tomaat 1 eetl. frambozenazijn 100 g rucola peper en zout gemarineerde ribben u +450 g Voorbereiding (10 min.) €13,95%e - Snij de tomaten in fijne plakjes -_Verwarm de oven voor op 200 °C Ai di ds dé ie era de ent Ee elende LUI MES Bereiding ( O min. + 30 min. in de oven) £ RN 1 Bereid de ribbetjes en de krieltjes zoals aangegeven op de verpakking ÿ 2. Schik de plakjes tomaat op een bord. Besprenkel met een beetje olijfolie en de frambozenazijn. Kruid met peper en zout -- Rd A 3. Schik er wat rucola op en werk af met de oudekaasschilfers, de iinboompitten en een draai van de pepermolen 4. Serveer met de ribbetjes en de krieltjes De aardappelhoeve krielaardappeltjes French Flavour Lekker EA, Elke 4008 rd Réserve des Tuguets 2016 — / met A.O.P. Madiran e1,99 75kel €4,95 hed Ons vakmanschap drink je met verstand OKay 13
Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 13