Okay - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ne

En

PN

2

=

“a

X PSS. Es à

L

1

Æ

u

j

Oi

4

#

2

EB

7

DE

res

PA

Gemarineerde LÉ pet krieltjes

mens

en carpaccio van tomate

Lt

Ingrediënten (4 personen)

PP

.

Fein

1 kg voorgegaarde en

800 g krielaardappeltjes

gemarineerde ribben

French Flavour

(freshmart)

4 eetl. oudekaasschilfers

450 g moestuintomaten

1eetl. pijnboompitten

Chef Délice

1à 2 eetl. olijfolie

Voorgegaarde en

300 g kumato-tomaat

1 eetl. frambozenazijn

100 g rucola

peper en zout

gemarineerde ribben u

+450 g

Voorbereiding (10 min.)

€13,95%e

-

Snij de tomaten in fijne plakjes

-_Verwarm de oven voor op 200 °C

Ai

di ds dé ie era de ent Ee elende

LUI

MES

Bereiding ( O min. + 30 min. in de oven)

£

RN

1

Bereid de ribbetjes en de krieltjes zoals aangegeven op de verpakking

ÿ

2. Schik de plakjes tomaat op een bord. Besprenkel met een beetje

olijfolie en de frambozenazijn. Kruid met peper en zout

--

Rd A

3. Schik er wat rucola op en werk af met de oudekaasschilfers, de

iinboompitten en een draai van de pepermolen

4. Serveer met de ribbetjes en de krieltjes

De aardappelhoeve

krielaardappeltjes

French Flavour

Lekker

EA, Elke

4008

rd

Réserve des Tuguets 2016 — / met

A.O.P. Madiran

e1,99

75kel

€4,95

hed

Ons vakmanschap drink je met verstand

OKay

13