Okay - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
oe
di
er
vr
an
ae
1,
an
#
5
RT
oe
PA
a
a
:
NUTRI-SCORE
er
(OI
QE
Schapenspiesjes
met courgettini en parelcouscous
Ingrediënten (4 personen)
.
500 g schapenspies
10-tal halfgedroogde
(freshmart)
kerstomaten
2+1 Ser
500 g courgettini
225 g parelcouscous
100 grucola
2 eetl. pijnboompitten
«ar
1/2 plantje platte peterselie
1 koffiel. kappertjes (bokaal)
Pi ds
1/3 plantje bieslook
8 eetl. olijfolie
2 teentjes knoflook
zwarte peper (molen)
grof zeezout (molen)
Voorbereiding (15 min.)
Ambrosini
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd:
zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Meng er de
schapenspies
en
halfgedroogde kerstomaten, de pijnboompitten en de rucola onder.
250 g
c4,99
Snij intussen de courgettini in de lengte in 2.
-33,34 %: korting wordt
Snipper de peterselie, het bieslook, de kappertjes en het knoflook fijn
automatisch verrekend aan de kassa.
en meng met 5 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
Bereiding (15 min.)
1
Leg de courgettini op de barbecue en bak + 10 min. naar
smaak. Haal van het vuur, bedruppel met de vinaigrette en
ELO ETA
schik ze boven op de parelcouscous.
PNY]
Bestrijk intussen de spiesjes met 3 eetl. olijfolie en kruid
met zwarte peper en zout. Bak 2 à 3 min. aan elke kant op
4
de hete barbecue.
BelOrta® ©
COTI
El Coto Crianza 2017
courgettini
€5,384%e
D.O.C. Rioja - Spanje
500g
75 cl
e2,69
€5,79
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
OKay
energie 593 kcal « vetten 29,8 g, waarvan 5,3 g verzadigd - koolhydraten 42,8 g, waarvan 5,3 g suikers « vezels 5,2.g« eiwitten 36, g » zout 1,8 g
7