Okay - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 11 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 11
rd £ Fr x N Ei ES _ a nd Ed A. a, NUTRI-SCORE à À er (OI QE Gemarineerde heek met broccolini en ro ige pastasalade Ingredienten (4 personen) . 500 gemarineerde heekfilet . 130 g roomkaas met look en (freshmart) fijne kruiden . 500 g broccolini 400 g penne rigate . 1 komkommer 2 eetl. olijfolie . | 1 bosje waterkers zwarte peper (molen) 2 grof zeezout (molen) Voorbereiding (20 min.) = Kook de broccolini 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Bestrijk met 2 eetl. olijfolie en kruid met Boni Selection zwarte peper en zout. gemarineerde heekfilets Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). 2stuks +250 g Giet af. Graatloos. Snij intussen de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Verwijder €14,95 de zaadjes en snij in blokjes. Hak de waterkers grof. Meng de roomkaas, de komkommer en de waterkers onder de penne. Bereiding (10 min.) Ì Schik de gemarineerde heek op een vel bakpapier en verdeel er de broccolini over. Wikkel in een vel aluminiumfolie en plooi goed dicht. Bak de papillot +10 min. op een hete barbecue. 4 3 BelOrta .o ee AA == broccolini Sancerre A.O.P. 200 g Manoir du Fort 2020 75 cl c12,49 SR c2,39 Ons vakmanschap drink je met verstand. Voedingswaarden van het recept (per persoon) energie 697 kcal + vetten 24,3 g‚ waarvan 8,9 g verzadigd « koolhydraten 74,3 g‚ waarvan 3,2 g suikers « vezels 8,6 g + civitten 40,9 g « zout 1,7 g OKay 1
Okay - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 11