Okay - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rd

£

Fr

x

N Ei

ES

_

a

nd

Ed

A.

a,

NUTRI-SCORE

à

À

er

(OI

QE

Gemarineerde heek

met broccolini en ro

ige pastasalade

Ingredienten (4 personen)

.

500 gemarineerde heekfilet

.

130 g roomkaas met look en

(freshmart)

fijne kruiden

.

500 g broccolini

400 g penne rigate

.

1 komkommer

2 eetl. olijfolie

.

|

1 bosje waterkers

zwarte peper (molen)

2

grof zeezout (molen)

Voorbereiding (20 min.)

=

Kook de broccolini 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet

af en spoel onder koud water. Bestrijk met 2 eetl. olijfolie en kruid met

Boni Selection

zwarte peper en zout.

gemarineerde heekfilets

Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

2stuks +250 g

Giet af.

Graatloos.

Snij intussen de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Verwijder

€14,95

de zaadjes en snij in blokjes.

Hak de waterkers grof.

Meng de roomkaas, de komkommer en de waterkers onder de penne.

Bereiding (10 min.)

Ì

Schik de gemarineerde heek op een vel bakpapier

en verdeel er de broccolini over. Wikkel in een vel

aluminiumfolie en plooi goed dicht. Bak de papillot

+10 min. op een hete barbecue.

4

3

BelOrta .o

ee AA ==

broccolini

Sancerre A.O.P.

200 g

Manoir du Fort 2020

75 cl

c12,49

SR

c2,39

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 697 kcal + vetten 24,3 g‚ waarvan 8,9 g verzadigd « koolhydraten 74,3 g‚ waarvan 3,2 g suikers « vezels 8,6 g + civitten 40,9 g « zout 1,7 g

OKay

1