Okay - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rd
£
Fr
x
N Ei
ES
_
a
nd
Ed
A.
a,
NUTRI-SCORE
à
À
er
(OI
QE
Gemarineerde heek
met broccolini en ro
ige pastasalade
Ingredienten (4 personen)
.
500 gemarineerde heekfilet
.
130 g roomkaas met look en
(freshmart)
fijne kruiden
.
500 g broccolini
400 g penne rigate
.
1 komkommer
2 eetl. olijfolie
.
|
1 bosje waterkers
zwarte peper (molen)
2
grof zeezout (molen)
Voorbereiding (20 min.)
=
Kook de broccolini 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet
af en spoel onder koud water. Bestrijk met 2 eetl. olijfolie en kruid met
Boni Selection
zwarte peper en zout.
gemarineerde heekfilets
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
2stuks +250 g
Giet af.
Graatloos.
Snij intussen de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Verwijder
€14,95
de zaadjes en snij in blokjes.
Hak de waterkers grof.
Meng de roomkaas, de komkommer en de waterkers onder de penne.
Bereiding (10 min.)
Ì
Schik de gemarineerde heek op een vel bakpapier
en verdeel er de broccolini over. Wikkel in een vel
aluminiumfolie en plooi goed dicht. Bak de papillot
+10 min. op een hete barbecue.
4
3
BelOrta .o
ee AA ==
broccolini
Sancerre A.O.P.
200 g
Manoir du Fort 2020
75 cl
c12,49
SR
c2,39
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 697 kcal + vetten 24,3 g‚ waarvan 8,9 g verzadigd « koolhydraten 74,3 g‚ waarvan 3,2 g suikers « vezels 8,6 g + civitten 40,9 g « zout 1,7 g
OKay
1