Okay - Folder van 08.04.2020 tot 21.04.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.04.2020 tot 21.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

PR 3

7 =

DRS,

xp

7 m x

x.

L

eN Ne

N

at

>

Eat

=

3

rel

ED +

©

Zalm met kruidenkorst en parelcouscous

Ingrediënten (4 personen)

4 Atlantische zalmfilets (freshmart)

250 g parelcouscous

400 g fijne prinsessenbonen

6 eetl. amandelschilfers

45

1 broccoli

4 eetl. olijfolie

WF

300 g kerstomaten in tros

peper

1avocado

zout

1 plantje platte peterselie

ij

Boni Selection

Voorbereiding (10 min.)

Atlantische zalmfilets

Snipper de platte peterselie fijn.

Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.

4x+200g

Knip de kerstomaten in kleinere trosjes.

Snij de broccoli in kleine roosjes.

€23,50:

wanrnnreneesnernersneenssensnnserverssrrverssersssrnsernenserverenersnsenerseeensennen

Bereiding (20 min. + 20 min. in de oven)

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Meng de amandelschilfers met de helft van de peterselie, peper,

zout en 3 eetl. olijfolie.

Leg de zalm in een ovenschaal en bestrijk met de kruidenolie.

Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

Leg ook de trostomaten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie

Kruid met peper en zout en zet de laatste 5 à 8 min. mee in de oven.

Kook de boontjes 8 min. afgedekt gaar in kokend water. Voeg de laatste 2 à 3 min.

Boni Selection

de broccoli toe. Giet af en spoel onder koud water.

fijne prinsessenbonen

6. Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water

i

(kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng er de rest van de peterselie,

400g

—<

€7,48ng

de groenten en de avocadoblokjes onder.

€-1

c2,99

op 2 flessen

Lekker

met

Blygedacht Sauvignon 2019

Ne

Zuid-Afrika

NB 75 cl

€3,69

8 Alle voordelen geldig met x XTRA

Ons vakmanschap drink je met verstand.