Okay - Folder van 08.04.2020 tot 21.04.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.04.2020 tot 21.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
PR 3
7 =
DRS,
xp
7 m x
x.
L
eN Ne
N
at
>
Eat
=
3
rel
ED +
©
Zalm met kruidenkorst en parelcouscous
Ingrediënten (4 personen)
4 Atlantische zalmfilets (freshmart)
250 g parelcouscous
400 g fijne prinsessenbonen
6 eetl. amandelschilfers
45
1 broccoli
4 eetl. olijfolie
WF
300 g kerstomaten in tros
peper
1avocado
zout
1 plantje platte peterselie
ij
Boni Selection
Voorbereiding (10 min.)
Atlantische zalmfilets
Snipper de platte peterselie fijn.
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
4x+200g
Knip de kerstomaten in kleinere trosjes.
Snij de broccoli in kleine roosjes.
€23,50:
wanrnnreneesnernersneenssensnnserverssrrverssersssrnsernenserverenersnsenerseeensennen
Bereiding (20 min. + 20 min. in de oven)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de amandelschilfers met de helft van de peterselie, peper,
zout en 3 eetl. olijfolie.
Leg de zalm in een ovenschaal en bestrijk met de kruidenolie.
Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
Leg ook de trostomaten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie
Kruid met peper en zout en zet de laatste 5 à 8 min. mee in de oven.
Kook de boontjes 8 min. afgedekt gaar in kokend water. Voeg de laatste 2 à 3 min.
Boni Selection
de broccoli toe. Giet af en spoel onder koud water.
fijne prinsessenbonen
6. Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water
i
(kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng er de rest van de peterselie,
400g
—<
€7,48ng
de groenten en de avocadoblokjes onder.
€-1
c2,99
op 2 flessen
Lekker
met
Blygedacht Sauvignon 2019
Ne
Zuid-Afrika
NB 75 cl
€3,69
8 Alle voordelen geldig met x XTRA
Ons vakmanschap drink je met verstand.