Okay - Folder van 08.04.2020 tot 21.04.2020 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.04.2020 tot 21.04.2020.



Okay Folder 08.04.2020

Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.04.2020 tot 21.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 08.04.2020 tot 21.04.2020 - Pagina 8

= PR 3 7 = DRS, xp 7 m x x. L eN Ne N at > Eat = 3 rel ED + © Zalm met kruidenkorst en parelcouscous Ingrediënten (4 personen) 4 Atlantische zalmfilets (freshmart) 250 g parelcouscous 400 g fijne prinsessenbonen 6 eetl. amandelschilfers 45 1 broccoli 4 eetl. olijfolie WF 300 g kerstomaten in tros peper 1avocado zout 1 plantje platte peterselie ij Boni Selection Voorbereiding (10 min.) Atlantische zalmfilets Snipper de platte peterselie fijn. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. 4x+200g Knip de kerstomaten in kleinere trosjes. Snij de broccoli in kleine roosjes. €23,50: wanrnnreneesnernersneenssensnnserverssrrverssersssrnsernenserverenersnsenerseeensennen Bereiding (20 min. + 20 min. in de oven) Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de amandelschilfers met de helft van de peterselie, peper, zout en 3 eetl. olijfolie. Leg de zalm in een ovenschaal en bestrijk met de kruidenolie. Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Leg ook de trostomaten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie Kruid met peper en zout en zet de laatste 5 à 8 min. mee in de oven. Kook de boontjes 8 min. afgedekt gaar in kokend water. Voeg de laatste 2 à 3 min. Boni Selection de broccoli toe. Giet af en spoel onder koud water. fijne prinsessenbonen 6. Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water i (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng er de rest van de peterselie, 400g —< €7,48ng de groenten en de avocadoblokjes onder. €-1 c2,99 op 2 flessen Lekker met Blygedacht Sauvignon 2019 Ne Zuid-Afrika NB 75 cl €3,69 8 Alle voordelen geldig met x XTRA Ons vakmanschap drink je met verstand.

Okay - Folder van 08.04.2020 tot 21.04.2020 - Pagina 8