Okay - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-25%

vanaf 2 stuks

ETS

Baladı

| ES

Y

Balaote

So Light

So lig

niet on

te BEURRE-Echte BOT

ene

‚4

lichte room

Lichte room

zeer komi;

Gd

c6,767

Less

Beter met zeezout

Boni Selection

New Nordic

1,69 ss

e9,80:

ä

reepjes gerookte

warmgerookte zalm

Atlantische zalm

Balade

e2,45

met zwarte peper

uit Noorwegen

125g

So Light lichte room 5 % V.G. of

150 g

€29 93ng

E31, 927g

lichte culinaire room 19 % V.G. 25 cl

Milde rooksmaak.

of echte halfvolle boter met zeezout of

e4,49

€3,99

ongezouten 250 g

ET

(Ganda)

(22

Ronde

Boni Selection

Ganda

courgettes

scharreleieren

los

gedroogde ham

A1,58%

Large

€0,2

9 sneden 120 g

6 stuks

4,99

€2,99%

«1,29

tp

@r

van store manager Myrthe,

OKay Hulshout

y

Hol 4 ronde courgettes uit en schik er

een sneetje gedroogde ham in. Stoof het

fijngesneden vruchtvlees 3 à 4 min. met

dn

4 losgeklopte eieren, 50 g grana padano,

zwarte peper, zout en nootmuskaat. Vul

de courgettes en zet 30 à 40 min. in een

be

voorverwarmde oven op 180 °C. Werk af met

snippers ham. Ook lekker: vervang de ham

7 À

eens door reepjes gerookte Atlantische

zalm en verse dille.

4 Alle voordelen g:

82 XTRA