Okay - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-25%
vanaf 2 stuks
ETS
Baladı
| ES
Y
Balaote
So Light
So lig
niet on
te BEURRE-Echte BOT
ene
‚4
lichte room
Lichte room
zeer komi;
Gd
c6,767
Less
Beter met zeezout
Boni Selection
New Nordic
1,69 ss
e9,80:
ä
reepjes gerookte
warmgerookte zalm
Atlantische zalm
Balade
e2,45
met zwarte peper
uit Noorwegen
125g
So Light lichte room 5 % V.G. of
150 g
€29 93ng
E31, 927g
lichte culinaire room 19 % V.G. 25 cl
Milde rooksmaak.
of echte halfvolle boter met zeezout of
e4,49
€3,99
ongezouten 250 g
ET
(Ganda)
(22
Ronde
Boni Selection
Ganda
courgettes
scharreleieren
los
gedroogde ham
A1,58%
Large
€0,2
9 sneden 120 g
6 stuks
4,99
€2,99%
«1,29
tp
@r
van store manager Myrthe,
OKay Hulshout
y
Hol 4 ronde courgettes uit en schik er
een sneetje gedroogde ham in. Stoof het
fijngesneden vruchtvlees 3 à 4 min. met
dn
4 losgeklopte eieren, 50 g grana padano,
zwarte peper, zout en nootmuskaat. Vul
de courgettes en zet 30 à 40 min. in een
be
voorverwarmde oven op 180 °C. Werk af met
snippers ham. Ook lekker: vervang de ham
7 À
eens door reepjes gerookte Atlantische
zalm en verse dille.
4 Alle voordelen g:
82 XTRA