Okay - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 4 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4
-25% vanaf 2 stuks ETS Baladı | ES Y Balaote So Light So lig niet on te BEURRE-Echte BOT ene ‚4 lichte room Lichte room zeer komi; Gd c6,767 Less Beter met zeezout Boni Selection New Nordic 1,69 ss e9,80: ä reepjes gerookte warmgerookte zalm Atlantische zalm Balade e2,45 met zwarte peper uit Noorwegen 125g So Light lichte room 5 % V.G. of 150 g €29 93ng E31, 927g lichte culinaire room 19 % V.G. 25 cl Milde rooksmaak. of echte halfvolle boter met zeezout of e4,49 €3,99 ongezouten 250 g ET (Ganda) (22 Ronde Boni Selection Ganda courgettes scharreleieren los gedroogde ham A1,58% Large €0,2 9 sneden 120 g 6 stuks 4,99 €2,99% «1,29 tp @r van store manager Myrthe, OKay Hulshout y Hol 4 ronde courgettes uit en schik er een sneetje gedroogde ham in. Stoof het fijngesneden vruchtvlees 3 à 4 min. met dn 4 losgeklopte eieren, 50 g grana padano, zwarte peper, zout en nootmuskaat. Vul de courgettes en zet 30 à 40 min. in een be voorverwarmde oven op 180 °C. Werk af met snippers ham. Ook lekker: vervang de ham 7 À eens door reepjes gerookte Atlantische zalm en verse dille. 4 Alle voordelen g: 82 XTRA
Okay - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4