Okay - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 32 pagina's van de Okay folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

>

Oi

km

À

Le

&

==

er

S

7

+:

NUTRI-SCORE

et

OLS

a

ur

BEER:

er.

Kalkoenge bas d

rozemarijnaardappelen

Ingrediënten (4 personen)

+ 1 kalkoengebraad (freshmart)

+ 2 eetl. amandelschilfers

-20%

+ 1 bussel jonge wortelen met loof

* leetl. vloeibare bloemenhoning

vanaf 1 verpakking

+ 200 g groene-aspergepunten

-1,5dl kippenbouillon (12 blokje

+ 1 plantje rozemarijn

opgelost in 1,5 dl heet water)

+ 800 g krielaardappelen

+ 2 eetl. olijfolie

es)

+ 190 g verse champignonroomsaus

+ zwarte peper (molen)

+ 2 eetl. boter

* zout

2

Voorbereiding (10 min.)

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

- Wrijf intussen de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.

Snij in 4.

- Laat een klein stukje van het loof aan de wortelen en schil ze.

Snij in de lengte in 2.

Kalkoengebraad u

- Rits de blaadjes van de rozemarijn en hak fijn. Verwijder het harde uiteinde

+700 g

van de asperges.

€13,65 ns

Bereiding (20 min. + 45 min. in de oven)

1

Bereid het kalkoengebraad zoals aangegeven op de verpakking.

2. Verdeel de krielaardappelen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel

met de olijfolie en kruid met zwarte peper, zout en de rozemarijn.

Zet 30 min. mee in de oven.

|

3. Smelt intussen de boter in een kookpot met dikke bodem en roerbak de

wortelen en de aspergepunten 5 min. Meng er de honing onder en overgiet

met de kippenbouillon. Laat op een zacht vuur inkoken. Roer regelmatig A

om, tot de bouillon verdampt is en de groenten beetgaar zijn. Kruid

met zwarte peper en zout. Bestrooi met de amandelschilfers.

es

4. Warm de champignonroomsaus op (instructies: zie verpakking).

3 +1 gratis

Jonge wortelen met loof

>

in bussel

«1,19

î

pick&mix

Salento 1.G.T. ‘Colonna Appia’ Primitivo 2018

Puglia - Italië

75 el

€5,99

-25 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa.

Ons vakmanschap drink je met verstand.

12

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 535 kcal « vetten 15,2 g, waarvan 7,8 g verzadigd « koolhydraten 51,6 g‚ waarvan 16,8 g suikers « vezels 12,3 g« eiwitten 41,8 g «zout 18