Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Maak zelf drigkisäingenfaurk
a
x
Ei
Cs
%
(5
zu
2
Z
An
WR
(és
N
Le
dl
7
ro
Ke
at
j
y
\
EG
A
=
cu
Fa
A
BAR IN
Er
Ic
4
%
B
di
8
Kine
Tyr
Boni Selection
16,40,
Dit heb je nodig:
amandelpoeder.
225g
48,69
150 g boter (op kamertemperatuur)
A eieren
ar
2 vellen bladerdeeg
1amandelnoot
B
ur |
150 g amandelpoeder
ir
Tip van store manager
Nils, OKay Affligem
150 g suiker
1
5
Snij uit 1 vel bladerdeeg een cirkel die iets kleis
dan de
taartvorm. Steek met een uitsteekvorm sterretjes uit de restjes.
2
Boni Selection
14,76,
Klop 1 eidooier los met 1 eetl. water.
amandelnoten
3.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
4.
Meng intussen het amandelpoeder, de suiker en de boter. Meng
250 g
c3,69
er één voor één 3 eieren onder.
B
Rol het tweede vel bladerdeeg met het bakpapier uit in de
wie ni
taartvorm. Prik met een vork enkele keren in het deeg. Verdeel
EF
&—
er het amandelmengsel over en duw er de amandelnoot in.
Leg de kleinere deegcirkel op de taart en bedek met de
Brio =
sterretjes. Bestrijk de bovenkant en de randen met de
Pa
losgeklopte eidooier. Maak de taart dicht door alle randen goed
Boni Bio
tegen elkaar te drukken. Prik in het midden een gaatje
%
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Verlaag de
vrije-uitloopeieren Le
6 stuks
temperatuur naar 175 °C en bak nog 20 à 25 min.
2,09
=
OKay
Fr;