Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Okay Folder 04.01.2021

Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5

Maak zelf drigkisäingenfaurk a x Ei Cs % (5 zu 2 Z An WR (és N Le dl 7 ro Ke at j y \ EG A = cu Fa A BAR IN Er Ic 4 % B di 8 Kine Tyr Boni Selection 16,40, Dit heb je nodig: amandelpoeder. 225g 48,69 150 g boter (op kamertemperatuur) A eieren ar 2 vellen bladerdeeg 1amandelnoot B ur | 150 g amandelpoeder ir Tip van store manager Nils, OKay Affligem 150 g suiker 1 5 Snij uit 1 vel bladerdeeg een cirkel die iets kleis dan de taartvorm. Steek met een uitsteekvorm sterretjes uit de restjes. 2 Boni Selection 14,76, Klop 1 eidooier los met 1 eetl. water. amandelnoten 3. Verwarm de oven voor op 200 °C. 4. Meng intussen het amandelpoeder, de suiker en de boter. Meng 250 g c3,69 er één voor één 3 eieren onder. B Rol het tweede vel bladerdeeg met het bakpapier uit in de wie ni taartvorm. Prik met een vork enkele keren in het deeg. Verdeel EF &— er het amandelmengsel over en duw er de amandelnoot in. Leg de kleinere deegcirkel op de taart en bedek met de Brio = sterretjes. Bestrijk de bovenkant en de randen met de Pa losgeklopte eidooier. Maak de taart dicht door alle randen goed Boni Bio tegen elkaar te drukken. Prik in het midden een gaatje % Zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Verlaag de vrije-uitloopeieren Le 6 stuks temperatuur naar 175 °C en bak nog 20 à 25 min. 2,09 = OKay Fr;

Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5