Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Maak zelf drigkisäingenfaurk

a

x

Ei

Cs

%

(5

zu

2

Z

An

WR

(és

N

Le

dl

7

ro

Ke

at

j

y

\

EG

A

=

cu

Fa

A

BAR IN

Er

Ic

4

%

B

di

8

Kine

Tyr

Boni Selection

16,40,

Dit heb je nodig:

amandelpoeder.

225g

48,69

150 g boter (op kamertemperatuur)

A eieren

ar

2 vellen bladerdeeg

1amandelnoot

B

ur |

150 g amandelpoeder

ir

Tip van store manager

Nils, OKay Affligem

150 g suiker

1

5

Snij uit 1 vel bladerdeeg een cirkel die iets kleis

dan de

taartvorm. Steek met een uitsteekvorm sterretjes uit de restjes.

2

Boni Selection

14,76,

Klop 1 eidooier los met 1 eetl. water.

amandelnoten

3.

Verwarm de oven voor op 200 °C.

4.

Meng intussen het amandelpoeder, de suiker en de boter. Meng

250 g

c3,69

er één voor één 3 eieren onder.

B

Rol het tweede vel bladerdeeg met het bakpapier uit in de

wie ni

taartvorm. Prik met een vork enkele keren in het deeg. Verdeel

EF

&—

er het amandelmengsel over en duw er de amandelnoot in.

Leg de kleinere deegcirkel op de taart en bedek met de

Brio =

sterretjes. Bestrijk de bovenkant en de randen met de

Pa

losgeklopte eidooier. Maak de taart dicht door alle randen goed

Boni Bio

tegen elkaar te drukken. Prik in het midden een gaatje

%

Zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Verlaag de

vrije-uitloopeieren Le

6 stuks

temperatuur naar 175 °C en bak nog 20 à 25 min.

2,09

=

OKay

Fr;