Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

if

x

A

NUTRI-SCORE

a 5

OO Ö

Puree van zoete aardappel

en pastinäak met zalmburger

Ingrediënten (4 personen)

4 zalmburgers (Freshmart)

20 cl zure room

1eetl. boter

600 g zoete aardappel

400 g pastinaak

12 walnootpitten

75 g veldsla

zwarte peper

zout

1 plantje bieslook

-20%

Voorberei

ing (10 min.)

vanaf 2 verpal

gen

- Schil de zoete aardappelen en de pastinaak. Snij in stukken.

-_Hak de walnootpitten grof.

= Sniper het bieslook fijn.

Bereiding (25 min.)

1. Kook de zoete aardappelen en de pastinaak 20 min. in

lichtgezouten water. Giet af.

2. Meng intussen de zure room met het bieslook en kruid met

Boni Selection

zwarte peper.

zalmburger

3. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de

2 stuks 180g

e18,28n,

zalmburgers 2 à 3 min. aan elke kant.

4. Stamp de zoete aardappelen en de pastinaak Fijn

«3,29

Meng er de helft van de zure room en de veldsla

onder. Kruid met zwarte peper en zout.

5. Verdeel de zalm over de borden en schep er een

toefje zure room op. Bestrooi de puree met de

gehakte walnootpitten.

Miguel Torres ‘Las Mulas’

Reserva Sauvignon Blanc

Les

2020

DE

Lekker

Pastinaak

[2

D.O. Central Valley

los

Chili

met

1,69 x,

75cl

A

Ons vakmanschap drink je met verstand.

€6,39

4

waarden van het recept:

EEE

8 man 5 gites verde 103 gs iitten Ag œut 34€