Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Okay Folder 04.01.2021

Hier is pagina 14 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14

if x A NUTRI-SCORE a 5 OO Ö Puree van zoete aardappel en pastinäak met zalmburger Ingrediënten (4 personen) 4 zalmburgers (Freshmart) 20 cl zure room 1eetl. boter 600 g zoete aardappel 400 g pastinaak 12 walnootpitten 75 g veldsla zwarte peper zout 1 plantje bieslook -20% Voorberei ing (10 min.) vanaf 2 verpal gen - Schil de zoete aardappelen en de pastinaak. Snij in stukken. -_Hak de walnootpitten grof. = Sniper het bieslook fijn. Bereiding (25 min.) 1. Kook de zoete aardappelen en de pastinaak 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. 2. Meng intussen de zure room met het bieslook en kruid met Boni Selection zwarte peper. zalmburger 3. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de 2 stuks 180g e18,28n, zalmburgers 2 à 3 min. aan elke kant. 4. Stamp de zoete aardappelen en de pastinaak Fijn «3,29 Meng er de helft van de zure room en de veldsla onder. Kruid met zwarte peper en zout. 5. Verdeel de zalm over de borden en schep er een toefje zure room op. Bestrooi de puree met de gehakte walnootpitten. Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Sauvignon Blanc Les 2020 DE Lekker Pastinaak [2 D.O. Central Valley los Chili met 1,69 x, 75cl A Ons vakmanschap drink je met verstand. €6,39 4 waarden van het recept: EEE 8 man 5 gites verde 103 gs iitten Ag œut 34€

Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14