Okay - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
if
x
A
NUTRI-SCORE
a 5
OO Ö
Puree van zoete aardappel
en pastinäak met zalmburger
Ingrediënten (4 personen)
4 zalmburgers (Freshmart)
20 cl zure room
1eetl. boter
600 g zoete aardappel
400 g pastinaak
12 walnootpitten
75 g veldsla
zwarte peper
zout
1 plantje bieslook
-20%
Voorberei
ing (10 min.)
vanaf 2 verpal
gen
- Schil de zoete aardappelen en de pastinaak. Snij in stukken.
-_Hak de walnootpitten grof.
= Sniper het bieslook fijn.
Bereiding (25 min.)
1. Kook de zoete aardappelen en de pastinaak 20 min. in
lichtgezouten water. Giet af.
2. Meng intussen de zure room met het bieslook en kruid met
Boni Selection
zwarte peper.
zalmburger
3. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de
2 stuks 180g
e18,28n,
zalmburgers 2 à 3 min. aan elke kant.
4. Stamp de zoete aardappelen en de pastinaak Fijn
«3,29
Meng er de helft van de zure room en de veldsla
onder. Kruid met zwarte peper en zout.
5. Verdeel de zalm over de borden en schep er een
toefje zure room op. Bestrooi de puree met de
gehakte walnootpitten.
Miguel Torres ‘Las Mulas’
Reserva Sauvignon Blanc
Les
2020
DE
Lekker
Pastinaak
[2
D.O. Central Valley
los
Chili
met
1,69 x,
75cl
A
Ons vakmanschap drink je met verstand.
€6,39
4
waarden van het recept:
EEE
8 man 5 gites verde 103 gs iitten Ag œut 34€