Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

LA

7

Pa

=

ie

ke

fr:

a

A

ie

NUTRI-SCORE

2.2779

EB:

>)

OLD

legge

PK,

Vegetarische schnitzels met Fruitige

FETES

salade en zoeteaardappelkroketten

l'en

Boni sel

lection

Ingrediënten (4 personen)

Veggie schnitzels

+ 4 vegetarische schnitzels

+ 420 g zoeteaardappelkroketten

(freshmart)

(freshmart)

2stuks 200g

175

+ 125 gveldsla

+ 100 ggedroogde abrikozen

+175 g finproeverswitloof

+ 4 eetl. bieslookvinaigrette

Bi.

+1 pink lady-appel

« 2 eetl. ol

Veorbereiding (10 min.)

ù

- Snij de gedroogde abrikozen, het witloof in fijne reepjes en de

Geek

ongeschilde appel in heel fijne blokjes. Meng met de veldsla,

peper en zout.

- Verwarm de oven, de airfryer of de friteuse voor (instructies: zie

The Potato Chef

verpakking van de kroketten).

voorgebakken ovenkroketten

van zoete aardappel

9,50;

Bereiding (20 min.)

12 stuks 420g

3,99

1. Bak de zoeteaardappelkroketten (baktijd: zie verpakking).

2. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de schnitzels zoals

aangegeven op de verpakking. Serveer met de salade en werk af met

de bieslookvinaigrette.

Verdicchio dei

Castelli di Jesi D.O.C.

Zelf een vinaigrette maken?

Classico 2020

Zet een kopje kamillethee. Voeg de gesneden gedroogde abrikozen en de

appelblokjes toe aan de warme thee en laat 10 min. trekken. Meng 4 eetl.

Moncaro

| men

Marche - Italië

olijfolie met 6 eetl. van de kamillethee, de appelblokjes en de abrikozen.

Kruid met peper en zout en sprenkel over de salade.

75cl

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

«3,99

mein Aben eten 32 g varen verzi booten SB vaamen

Dugan vant Bg emi 268 8. zt 370

Ons vakmanschap drink je net verstand.

8.