Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
LA
7
Pa
=
ie
ke
fr:
a
A
ie
NUTRI-SCORE
2.2779
EB:
>)
OLD
legge
PK,
Vegetarische schnitzels met Fruitige
FETES
salade en zoeteaardappelkroketten
l'en
Boni sel
lection
Ingrediënten (4 personen)
Veggie schnitzels
+ 4 vegetarische schnitzels
+ 420 g zoeteaardappelkroketten
(freshmart)
(freshmart)
2stuks 200g
175
+ 125 gveldsla
+ 100 ggedroogde abrikozen
+175 g finproeverswitloof
+ 4 eetl. bieslookvinaigrette
Bi.
+1 pink lady-appel
« 2 eetl. ol
Veorbereiding (10 min.)
ù
- Snij de gedroogde abrikozen, het witloof in fijne reepjes en de
Geek
ongeschilde appel in heel fijne blokjes. Meng met de veldsla,
peper en zout.
- Verwarm de oven, de airfryer of de friteuse voor (instructies: zie
The Potato Chef
verpakking van de kroketten).
voorgebakken ovenkroketten
van zoete aardappel
9,50;
Bereiding (20 min.)
12 stuks 420g
3,99
1. Bak de zoeteaardappelkroketten (baktijd: zie verpakking).
2. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de schnitzels zoals
aangegeven op de verpakking. Serveer met de salade en werk af met
de bieslookvinaigrette.
Verdicchio dei
Castelli di Jesi D.O.C.
Zelf een vinaigrette maken?
Classico 2020
Zet een kopje kamillethee. Voeg de gesneden gedroogde abrikozen en de
appelblokjes toe aan de warme thee en laat 10 min. trekken. Meng 4 eetl.
Moncaro
| men
Marche - Italië
olijfolie met 6 eetl. van de kamillethee, de appelblokjes en de abrikozen.
Kruid met peper en zout en sprenkel over de salade.
75cl
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
«3,99
mein Aben eten 32 g varen verzi booten SB vaamen
Dugan vant Bg emi 268 8. zt 370
Ons vakmanschap drink je net verstand.
8.