Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 11
a a Te ar A ef 7 # x 0 4, NUTRI-SCORE OS COB " en Tagliatelle met scampi s, Boni Selection zongedroogde tomaten gemarineerde scampi's Jumbo’ Ingrediënten (4 personen) , +250g + 500 g gemarineerde mpis +25 cleulii ire room (20 % V.G.) Gepeld. c21,954 ‘jumbo’ (Freshmart) * 400 g tagliatelle met eieren + 600 g gesneden prei (freshmart) + 4 koffiel. geroosterde « 200 g zongedroogde tomaten pijnboompitten dy t (freshmart) + 1 scheutje te wijn + 50 g kaasschilfers voor carpaccio + 4 eetl. olijfolie Fe en Voorbereiding (5 min.) - Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Gourmet Greens Bereiding (20 min.) 1 I: prei gesneden 4,97, Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). 300g Giet af. = Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote pan en stoof de prei 2 à 3 min. 1,49 Voeg de zongedroogde tomaten toe en laat nog 1 min. bakken. ed Blus met een scheutje wijn en laat verdampen. Voeg de room toe en Jean Balmont laat nog Î min. opwarmen. Kruid met peper en zout. 4. Verhit 2 eetl. olij jfolie in een andere pan en bak de scampi's 4 à 5 min. Chardonnay aan elke kant. 2020 5. Meng de tagliatelle met de preisaus en verdeel over 4 diepe borden. Vin de France Werk af met de scampi's, de kaasschilfers en de geroosterde B 75cl pijnboompitten. m) c4,19 Voedingswaarden van het recept (per persoo ang DK voter GAS g wanen M.E gren hooren 72 waaren Signe veh gs onitian 357 get 33 Ons vakmanschap drink je met verstand. 8.
Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 11