Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

a

Te

ar

A

ef

7

#

x

0

4,

NUTRI-SCORE

OS

COB

"

en

Tagliatelle met scampi s,

Boni Selection

zongedroogde tomaten

gemarineerde scampi's

Jumbo’

Ingrediënten (4 personen)

,

+250g

+ 500 g gemarineerde

mpis

+25 cleulii

ire room (20 % V.G.)

Gepeld.

c21,954

‘jumbo’ (Freshmart)

* 400 g tagliatelle met eieren

+ 600 g gesneden prei (freshmart)

+ 4 koffiel. geroosterde

« 200 g zongedroogde tomaten

pijnboompitten

dy t

(freshmart)

+ 1 scheutje

te wijn

+ 50 g kaasschilfers voor carpaccio

+ 4 eetl. olijfolie

Fe

en

Voorbereiding (5 min.)

- Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.

Gourmet Greens

Bereiding (20 min.)

1

I:

prei gesneden

4,97,

Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

300g

Giet af.

=

Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote pan en stoof de prei 2 à 3 min.

1,49

Voeg de zongedroogde tomaten toe en laat nog 1 min. bakken.

ed

Blus met een scheutje wijn en laat verdampen. Voeg de room toe en

Jean Balmont

laat nog Î min. opwarmen. Kruid met peper en zout.

4. Verhit 2 eetl. olij

jfolie in een andere pan en bak de scampi's 4 à 5 min.

Chardonnay

aan elke kant.

2020

5.

Meng de tagliatelle met de preisaus en verdeel over 4 diepe borden.

Vin de France

Werk af met de scampi's, de kaasschilfers en de geroosterde

B

75cl

pijnboompitten.

m)

c4,19

Voedingswaarden van het recept (per persoo

ang DK voter GAS g wanen M.E gren hooren 72 waaren

Signe veh gs onitian 357 get 33

Ons vakmanschap drink je met verstand.

8.