Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
a
Te
ar
A
ef
7
#
x
0
4,
NUTRI-SCORE
OS
COB
"
en
Tagliatelle met scampi s,
Boni Selection
zongedroogde tomaten
gemarineerde scampi's
Jumbo’
Ingrediënten (4 personen)
,
+250g
+ 500 g gemarineerde
mpis
+25 cleulii
ire room (20 % V.G.)
Gepeld.
c21,954
‘jumbo’ (Freshmart)
* 400 g tagliatelle met eieren
+ 600 g gesneden prei (freshmart)
+ 4 koffiel. geroosterde
« 200 g zongedroogde tomaten
pijnboompitten
dy t
(freshmart)
+ 1 scheutje
te wijn
+ 50 g kaasschilfers voor carpaccio
+ 4 eetl. olijfolie
Fe
en
Voorbereiding (5 min.)
- Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
Gourmet Greens
Bereiding (20 min.)
1
I:
prei gesneden
4,97,
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
300g
Giet af.
=
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote pan en stoof de prei 2 à 3 min.
1,49
Voeg de zongedroogde tomaten toe en laat nog 1 min. bakken.
ed
Blus met een scheutje wijn en laat verdampen. Voeg de room toe en
Jean Balmont
laat nog Î min. opwarmen. Kruid met peper en zout.
4. Verhit 2 eetl. olij
jfolie in een andere pan en bak de scampi's 4 à 5 min.
Chardonnay
aan elke kant.
2020
5.
Meng de tagliatelle met de preisaus en verdeel over 4 diepe borden.
Vin de France
Werk af met de scampi's, de kaasschilfers en de geroosterde
B
75cl
pijnboompitten.
m)
c4,19
Voedingswaarden van het recept (per persoo
ang DK voter GAS g wanen M.E gren hooren 72 waaren
Signe veh gs onitian 357 get 33
Ons vakmanschap drink je met verstand.
8.