Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
17
7%
Sos
aa:
3
GA
L
2
|
&
NUTRI-SCORE
er
SO
DC
OLED Ge
Noblys EI
Hammetje met aardappel-
nd
ovengebakken
hammetje
+ 260 g
schijfjes en rodekoolsalade
jr
Ingredienten (4 personen)
* 2 eetl. zure room
12,29 rg
» 4 ovengebakken hammetjes
(freshmart)
+ 2 eetl. graanmosterd
+ 1/4 rodekool
+ eetl. mosterd
+ 1 bosje peterselie
+ 4 eetl. ol
+ 500 g voorgekookte
+ 2 eetl. wittewijnazijn
Sr
aardappelschijfjes (freshmart)
+ peper en zout
4!
Voorbereiding (10 min.)
- Snij de rodekool in heel fijne reepjes en hak de peterselie fijn. Meng met
de wittewijnazijn, de mosterd en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout
Rodekool IJ
en zet koel weg.
per stuk
c0,79
- Meng de zure room met de graanmosterd.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (20 min.)
Les Hauts Rocs
2020
1. Verwarm de hammetjes zoals aangegeven op de verpakking.
2. Verhi
ussen 2 eetl.
jes
AOP.
ie in een pan en bak de aardappelsci
Côtes du Rhône
6 à 8 mi
3. Serveer de hammetjes met de rodekoolsalade, de gebakken
75cl
aardappelschijfjes en een potje mosterdsaus.
c4,30'
==
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
Seal vaten 27, waaten 451 grerzoigd loodste 28 g vasrven
Agder ven 61 gromt A6 wu 504g
12 Ons vakmanschap drink je met verstand.” + statiegeld: € 0,30