Okay - Folder van 03.01.2022 tot 11.01.2022 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.01.2022 tot 11.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

17

7%

Sos

aa:

3

GA

L

2

|

&

NUTRI-SCORE

er

SO

DC

OLED Ge

Noblys EI

Hammetje met aardappel-

nd

ovengebakken

hammetje

+ 260 g

schijfjes en rodekoolsalade

jr

Ingredienten (4 personen)

* 2 eetl. zure room

12,29 rg

» 4 ovengebakken hammetjes

(freshmart)

+ 2 eetl. graanmosterd

+ 1/4 rodekool

+ eetl. mosterd

+ 1 bosje peterselie

+ 4 eetl. ol

+ 500 g voorgekookte

+ 2 eetl. wittewijnazijn

Sr

aardappelschijfjes (freshmart)

+ peper en zout

4!

Voorbereiding (10 min.)

- Snij de rodekool in heel fijne reepjes en hak de peterselie fijn. Meng met

de wittewijnazijn, de mosterd en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout

Rodekool IJ

en zet koel weg.

per stuk

c0,79

- Meng de zure room met de graanmosterd.

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (20 min.)

Les Hauts Rocs

2020

1. Verwarm de hammetjes zoals aangegeven op de verpakking.

2. Verhi

ussen 2 eetl.

jes

AOP.

ie in een pan en bak de aardappelsci

Côtes du Rhône

6 à 8 mi

3. Serveer de hammetjes met de rodekoolsalade, de gebakken

75cl

aardappelschijfjes en een potje mosterdsaus.

c4,30'

==

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

Seal vaten 27, waaten 451 grerzoigd loodste 28 g vasrven

Agder ven 61 gromt A6 wu 504g

12 Ons vakmanschap drink je met verstand.” + statiegeld: € 0,30