Makro - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
;
Ns
ZOUT, KIES HET PERFECTE EVENWICHT
Zout gebruiken om Je vlees te marineren of af te kruiden, Is
altijd een kwestie van maat en tempo houden. Als Je het zout
te vroeg toevoegt, droogt Je vlees uit: het verllest zijn textuur
en malsheld. Zout voeg Je daarom pas op het allerlaatste
—
moment toe, net voor Je het vlees bakt. Zo komt precles de
d
a
>
Julste hoeveelheld vocht uit het vlees en krijg Je een dunne
&
a.
zoutoplossing waardoor het vlees op het vuur perfect
À
dichtschroelt. Ook de marinade moet perfect getimed zijn. Een
paar uurtjes volstaan. Laat Je het vlees te lang marineren, dan
DT
gaat het ultdrogen aan de oppervlakte en worden de bultenste
laagjes tijdens het bakken papperig.
=,
Een fluwelen
PR;
haridschoen
ed
EN
Fr,
£
Rechttoe x
rechtaan
Smaakbom
Zwarte knoflook krijg je door knoflook enkele
Vlees en een salade. Meer heb je niet
PEEN Ae Ea a
EEEN REKEN leen
een vochtige omgeving. De umamismaak
slowbarbecuetrend is het licht zoetige.
nodig voor het perfecte menu. Alsje de
die op die manier ontstaat, zorgt voor een
tomahawk op zin Italiaans serveert, in fine
laklaagje. De perenstroop neemt die
tagliatareepjes, smaakt hüjhet bestmet
bijzonder parfum voor het tomahawkvlees
ee alt
een eerder pittige salade, zoals rucola of
en brengt een explosie van kruidige aroma's
ler ue LI
naar boven. De sesamsmaak van de tahin
op het viees. Als tegengewicht daarvoor
postelein, en enkele granaatappelpitjes om
het helemaal afte maken
TE TLC
kunnen de chiliringetjes hun volle kracht
ontketenen.
A
=
mann
Bel
Merro
Ê
TAHINI
Chef
ve
Meurens
Horeca Select
gs
1067 AlFeztal
Luikse siroop
chilirings
Granaatappel
Natuur -160 g
450g
73
309
Peru
18 Spanje - zwart-
2stuks
85
(6349)
3,°
Gek)
7
(66.0819)
1%
makro