Makro - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mn
vw.
An
mr
%
à
Pi
4
un
a
=?
7
Er gaat niets boven een lekker stukje spartelverse
;
vis. Vis is rijk aan jodium en ijzer, mineralen die we
nodig hebben voor onze hersenactiviteit, maar het
Si
is ook een grote bron van omega 3, een familie varı
polyonverzadigde vetzuren die van essentieel belang zün
voor de goede werking van ons metabolisme. Om ervoor.
2
te zorgen dat ze tijdens de bereiding al hun kwaliteiten
nd
behouden en dat de omega 3-vetzuren intact blijven,
moet de vis zachtjes worden bereid. Frituren en hoge
temperaturen zijn dus uit den boze.
kj
De kroon
op hetwerk
N
EN
VA
A
raal
|
ee —
ze
Ode aan
Op naar het
rauwe zalm
hoge noorden
>
Een explosieve en tussen deze
De gravad lax met zijn zoetige en uiterst
Eenimet de hand gesneden tartaar met
twee grootheden: de sublieme Royal Belgian
stukjes die net groot genoeg zijn om nog
Caviar van in België gekweekte steur en
aromatische toetsen brengt werkelijk het
beste in de zalm naar boven. Het traditionele.
te kunnen genieten van de lekkere beet en
Wester RoSs-zalm, de ongekroonde koning
Scandinavische recept krijgthier wat extra
structuur van de zalm. De appelkappertjes
vande Schotse rivieren. Het vet en het
zorgen voor de kers op de taart en geven,
zacht smeltende van de zalm tegenover de
pitdoor de scherpe smaak van dedaikon,
waarvan de geur een beetje aan mierikswortel
de ronde smaak en het vet van het vlees
jodiumsmaak en de verfining van de kaviaar...
doet denken. De gojibessenronden hetgeheel
een licht bittere en zoutige toets.
PENN EEE eg
CETTE CU
af methun delicate zurige smaak.
Li
mi
ze
+
EL
Fine Life
Belgische kaviaar
mé 26
Gojibessen
kappers
Gold Label
Daikon Cress
Bio-100g
Fin -370 ml
509
Nederland
(54504g)
(52470
ang)