Lidl - Folder van 15.11.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 15.11.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
MARTINI
à.
ce
he
|
&
3
CANARD AU VIN
MET GEPOFTE RODE UI
EN PASTINAAKFRIETJES
€ 4,20/persoon + 4 personen + 90 minuten
À
DIT HEB JE NODIG
4 eendenbouten « 2 uien + 1 teen look + kruidentuiltje
)
+ 1 el bloem + 1dl rode wijn * 1dl rode porto + sap van
1 sinaasappel « 4 el honing » enkele klontjes boter « enkele
takjes tijm « peper en zout + 6 rode uien * 4 stronkjes witloof
TN
Voor de pastinaakfrietjes
Seren
|
1 kg pastinaak + grof zout « olijfolie
ze
=
ZO MAAK JE HET KLAAR
eN
1 Verwarm de oven voor op 160° C. Snij de ui in fijne stukjes.
Pel en hak het teentje look en plet tot pulp.
2 Zet een zeer ruime stoofpot op een matig vuur. Smelt een groot
klontje boter in deze pot. Leg de eendenbouten op de velkant in
de bruisende boter. Kruid ze met een beetje zout en peper. Laat
het vlees zo'n 4 tot 5 minuten kleuren en draai de bouten om.
Haal ze een paar minuten later uit de pan en zet het vlees opzij.
3 Doe de ui en de lookpulp in de pot met het braadvet. Roer en
stoof glazig in enkele minuten.
4 Voeg de bloem toe aan de gestoofde uien. Laat de bloem kort
meebakken. Voeg het kruidentuiltje, de tijm en de eendenbouten
toe. Blus het geheel met de rode wijn, de rode porto en giet het
sap van de sinaasappel erbij. Voeg tenslotte de honing toe.
Bd
5 Plaats het deksel op de stoofpot en schuif de stoofpot in de hete
“=
oven van 160° C. Laat ongeveer 1 uuren 15 minuten garen.
6 Schuif de laatste 30 minuten een ovenschaal met de rode uien
bij in de oven. Haal de gegaarde uien er vervolgens uit, verwijder
de schil en halveer ze. Besprenkel ze met wat peper en zout en
2"
Aij
it
een beetjes olijfolie. Verdeel de ui bij de eendenbouten en
serveer het gerecht met lekkere pastinaakfrietjes en een
R TO SPRITZ
FIERO SPRITZ
stronkje gebakken witloof.
ERA
Citrusy sweet
and raspberry
TA
D
Ons vakm
hap drink je met verstand