Lidl - Folder van 15.11.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 15.11.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 15.11.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 15.11.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 15
= ei 4 ef ven ne ee mE À er Le u ET = £ ai ef #4 Es A + a: res rh " 1 Li er ï a = Abe \ \ 74: n di 5 En = NS N 7 + EN NE Hr ES Pis Pr EL: + Er É +: Á 3 te COUSCOUS r €1,99 Lig ee, PER PERSOON & 23 Ei) \ ls KALKOENBOUT UIT DE OVEN MET WALNOOT-GRANAATAPPELCOUSCOUS a Ee € 3,47/persoon- 4 personen + 60 minuten (en 15 minuten voor de couscous) Es ZO MAAK JE HET KLAAR DIT HEB JE NODIG 1 Smeer de kalkoenbouten in met grof # 4 kalkoenbouten « grof zeezout + zwarte peper zeezout en peper. 3 + 80 g boter « 1 citroen « 1 bol knoflook 2 Kleur het vlees in een hete pan met wat boter. + takjes tijm 3 Leg de bouten in een ovenschotel, besprenkel ze met citroensap en leg de citroen en de knoflook Voor de couscous (in de schil) erbij. 4 Zet de schaal in een voorverwarmde oven 4-5 el extra vergine olijfolie « 1 ui, gesnipperd « 2 stengels bleekselderij, fijngesneden van 180°C en bak ongeveer 60 minuten. + 1 venkelknol, fijngesneden « 2 teentjes 5 Bevochtig het vlees regelmatig met de braadjus. knoflook, fijngesneden + zeste en sap van 6 Leg op het einde nog enkele takjes tijm bij 1 citroen » 200 g couscous « 1 bosje de poten. bladpeterselie, gesneden + 1 bosje bieslook, gesneden (indien gewenst) « 75 g walnoten, licht Het volle recept vind je op geroosterd en grof gehakt « granaatappelpitten DEKEUKENVANLIDL.BE van 1 granaatappel 15 =
Lidl - Folder van 15.11.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 15