Lidl - Folder van 15.11.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 15.11.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
ei
4
ef
ven
ne
ee
mE
À
er
Le
u
ET
=
£
ai
ef
#4
Es
A
+
a:
res
rh
"
1
Li
er
ï
a
=
Abe
\
\
74:
n di
5
En
=
NS
N 7
+
EN
NE
Hr
ES
Pis
Pr
EL:
+
Er
É
+:
Á
3
te
COUSCOUS
r
€1,99
Lig
ee,
PER PERSOON
&
23
Ei)
\
ls
KALKOENBOUT UIT DE OVEN
MET WALNOOT-GRANAATAPPELCOUSCOUS
a
Ee
€ 3,47/persoon- 4 personen + 60 minuten
(en 15 minuten voor de couscous)
Es
ZO MAAK JE HET KLAAR
DIT HEB JE NODIG
1 Smeer de kalkoenbouten in met grof
#
4 kalkoenbouten « grof zeezout + zwarte peper
zeezout en peper.
3
+ 80 g boter « 1 citroen « 1 bol knoflook
2 Kleur het vlees in een hete pan met wat boter.
+ takjes tijm
3 Leg de bouten in een ovenschotel, besprenkel ze
met citroensap en leg de citroen en de knoflook
Voor de couscous
(in de schil) erbij.
4 Zet de schaal in een voorverwarmde oven
4-5 el extra vergine olijfolie « 1 ui, gesnipperd
« 2 stengels bleekselderij, fijngesneden
van 180°C en bak ongeveer 60 minuten.
+ 1 venkelknol, fijngesneden « 2 teentjes
5 Bevochtig het vlees regelmatig met de braadjus.
knoflook, fijngesneden + zeste en sap van
6 Leg op het einde nog enkele takjes tijm bij
1 citroen » 200 g couscous « 1 bosje
de poten.
bladpeterselie, gesneden + 1 bosje bieslook,
gesneden (indien gewenst) « 75 g walnoten, licht
Het volle
recept vind je op
geroosterd en grof gehakt « granaatappelpitten
DEKEUKENVANLIDL.BE
van 1 granaatappel
15
=