Lidl - Folder van 15.11.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 15.11.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

ei

4

ef

ven

ne

ee

mE

À

er

Le

u

ET

=

£

ai

ef

#4

Es

A

+

a:

res

rh

"

1

Li

er

ï

a

=

Abe

\

\

74:

n di

5

En

=

NS

N 7

+

EN

NE

Hr

ES

Pis

Pr

EL:

+

Er

É

+:

Á

3

te

COUSCOUS

r

€1,99

Lig

ee,

PER PERSOON

&

23

Ei)

\

ls

KALKOENBOUT UIT DE OVEN

MET WALNOOT-GRANAATAPPELCOUSCOUS

a

Ee

€ 3,47/persoon- 4 personen + 60 minuten

(en 15 minuten voor de couscous)

Es

ZO MAAK JE HET KLAAR

DIT HEB JE NODIG

1 Smeer de kalkoenbouten in met grof

#

4 kalkoenbouten « grof zeezout + zwarte peper

zeezout en peper.

3

+ 80 g boter « 1 citroen « 1 bol knoflook

2 Kleur het vlees in een hete pan met wat boter.

+ takjes tijm

3 Leg de bouten in een ovenschotel, besprenkel ze

met citroensap en leg de citroen en de knoflook

Voor de couscous

(in de schil) erbij.

4 Zet de schaal in een voorverwarmde oven

4-5 el extra vergine olijfolie « 1 ui, gesnipperd

« 2 stengels bleekselderij, fijngesneden

van 180°C en bak ongeveer 60 minuten.

+ 1 venkelknol, fijngesneden « 2 teentjes

5 Bevochtig het vlees regelmatig met de braadjus.

knoflook, fijngesneden + zeste en sap van

6 Leg op het einde nog enkele takjes tijm bij

1 citroen » 200 g couscous « 1 bosje

de poten.

bladpeterselie, gesneden + 1 bosje bieslook,

gesneden (indien gewenst) « 75 g walnoten, licht

Het volle

recept vind je op

geroosterd en grof gehakt « granaatappelpitten

DEKEUKENVANLIDL.BE

van 1 granaatappel

15

=