Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.04.2025 tot 22.04.2025.



Colruyt Folder 09.04.2025

Hier is pagina 37 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.04.2025 tot 22.04.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 37

Van ‘taeizaen Ee ei Le à dd Fe Pr £ HAM he 5 TE Br Er # CL Lid LA Zu SMAAKMAKER jk Amandelbriwats n LS vanille- -ijs en salade van aardbei en en EZ Eel Bs( Dao ee Ingrediënten Bereiding (0 min) 5_Srij intussen de aardbeien in stukken. Snipper 6 bolletjes vanille-ijs 1 Doe het amandelmeel samen met de suiker, de munt fijn en rasp de schil van de citroen 500 g aardbeien de kaneel, 2 el honing, de boter en 1 el oranje- Pers daarna de citroen. Meng de aardbeien 1 onbehandelde citroen (bio) bloesemwater in een mengkom. Meng tot een in een kom met de rest van de honing en het 5 takjes verse munt homogene massa. Rol er 12 balletjes van. oranjebloesemwater, de munt, de citroenzeste 50 g boter Snij 12 lange repen van + 8 cm breed uit het en het citroensap. 200 filodeeg versmark) filodeeg. Leg telkens een deegballetje op het Serveer de briwats met de salade van aardbei 2 el amandelschilfers uiteinde van een reep filodeeg en vouw tot en een bolletje ijs, 1 el gepelde en ongezouten pistachenoten een driehoek (briwat) 12 el vloeibare honing Hak de pistachenoten grof. Doe 8 el honing in Wist je dat? Briwat of briouette is een Marokkaans hapje van 100 g amandelmeel en kommetje filodeeg. Meestal gevuld met lamsvlees of kip, 50 g suiker Verhit de arachideolie in een pan en bak de 2 el oranjebloesemwater briwats 1 à 2 min. goudbruin aan elke kant. kaas en/of citroen. 20 el arachideolie Wentel meteen in de honing en werk af met 1 el kaneel amandelschilfers en gehakte pistachenoten. Laat afkoelen. 37 #

Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 37