Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 34

Hier is pagina 34 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.04.2025 tot 22.04.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker tafelen
met Pasen
Brunch of uitgebreid menu? Wat je ook kiest, op onze website vind je heel wat
tips en recepten voor een geslaagd paasfeest. Laat je alvast inspireren door dit
heerlijke brunchrecept en ontdek nog veel meer ideeën op colruyt.be/lente.
en
4
m‘
À
1
he
We
» 4
u
PR
pr
"
—
\
+7
3
À
s
- =
“
re
|
ee
” ©
|
ET
A8 © 30 min. €3,60 p.p.
8 el muesli
Snij de komkommer in dunne plakjes. Leg
8 el hazelnootpasta
ze op een bord samen met de slamix, de
8 el aardbeienconfituur
ham en de veggieworst.
Ingrediënten
u
120 g gegrilde ham in sneetjes (beenhouwerij)
Bereiding (so min)
Zet de yoghurtglaasjes, de croissants en
pistolets, de gekookte eieren, het bord met
100 g veggieworst tomaat-basilicum (versmarkt)
1
Verwarm de oven voor en bak de croissants
de ham en de veggieworst en de kaas op de
8 tiijgerpistolets (diepvries)
en de pistolets af (zie aanwijzingen op de
(buffet}tafel. Geef er de gembershots bij.
8 croissants (diepvries)
verpakking).
Kook intussen de eieren. Reken 7 min. voor een
Tip
100 g slamix
1 komkommer
zachtgekookt ei en 9 min. voor een hardgekookt
Zet een karaf gearomatiseerd water, koffie,
250 g aardbeien
ei. Spoel de eieren onder koud water om het
thee of vruchtensap op tafel. Je kan de
125 g frambozen
kookproces te stoppen.
pistolets en croissants ook vervangen door
8 citroen-gembershots
Verdeel de confituur over 8 glazen. Voeg een
boterhammen of boterkoeken met rozijnen.
200 g gouda in sneetjes
laagje yoghurt toe en daarbovenop wat muesli.
Aan jou de keuze!
16 el yoghurt
Werk af met frambozen en aardbeien.
8 eieren
Geldig van 9/4 te.m. 22/4/2025.
34