Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.04.2025 tot 22.04.2025.



Colruyt Folder 09.04.2025

Hier is pagina 33 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.04.2025 tot 22.04.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 33

Klassieker un glutenvrij Ne 4 Ra (40 min. €6,50 p.p. Ingrediënten 2 Atlantische zalmfilets met vel versmarkt) 4, 100 g juliennegroenten (versmarkt) 1/2 komkommer % 12 kerstomaten | 50 g granaatappelpitten 1/4 citroen 1/4 plantje bieslook 500 g voorgekookte krieltjes ar 2 eieren Fam 1 dl room Zap 1 el boter EN 1/4 kl groenepeperbolletjes (bokaal) ke 3 el mayonaise 1,5 el ketchup A. hd 1 dl droge witte wijn 1 K cognac LE, ba 1 blaadje laurier 1/2 kl tijm (gedroogd) 1 snuifje cayennepeper zout \ > Bereiding (40 min) 1 Schil de citroen tot op het vruchtvlees. Plet de groenepeperbolletjes tussen 2 lepels. Breng water aan de kook in een kookpot (1/2 L voor 4 personen). Voeg de juliennegroenten, de witte wijn, de geschilde citroen, de tijm, het laurierblaadje, de geplette peperbolletjes [SF en zout toe. Laat 5 min. koken. TA x XTRA Leg de zalmfilets in de bouillon (de vis moet volledig onderstaan). Dek af en breng opnieuw aan de kook. Laat Boni Selection zE 5 min. koken op een zacht vuur. Neem gerookte Atlantische zalm de kookpot van het vuur en laat rusten op . 4 à 6 sneetjes 130 g of een koele plaats. 8 à 12 sneetjes 280 g Kook intussen de eieren 10 min. hard. Pel Gekweekte zalm. ze en prak fin. ZALM Herkomst: Noorwegen. Snij de ongeschilde komkommer in lange Versmarkt SAUHON 130 g- €6,99 (€ 53,77/kg) linten met een dunschiller. Snipper het 280 g- € 12,79 (€ 49,19/kg) bieslook fijn. Snij de kerstomaten in fijne Boni Selection Bio Atlantische Ta schijfjes. zalmfilets Maak de cocktailsaus: klop de room 2x+150g 95 half stijf en meng er de mayonaise, de Graatarm. Met vel ketchup en de cognac onder. Kruid met = 0" cayennepeper en zout. Herkomst: Noorwegen. ‘36 /kg vanaf 2 verpakkingen Smelt de boter in een pan en bak de krieltjes bruin (zie aanwijzingen op de verpakking). Haal de zalmfilets uit de bouillon. Verdeel Es de komkommerlinten over de borden. et iz Leg er een stukje zalm bovenop en lepel 3 er een beetje cocktailsaus over. Strooi de à > geprakte eieren en het fijngesnipperde bieslook over de zalm. Werk af met de schijfjes tomaat, de krieltjes en de granaatappelpitten. Serveer er de rest van # de saus apart bij. Boni Selection kookpot met deksel 920 cm 2,5L Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Granaatappel Met inhoudsaanduiding, per stul Mag in de vaatwasser. Herkomst: Peru. €] Meer artikelen in je winkel € 29° Laagste prijs laatste 50d: € 34,99 33 #

Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 33