Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.04.2025 tot 22.04.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Klassieker

un

glutenvrij

Ne

4

Ra (40 min. €6,50 p.p.

Ingrediënten

2 Atlantische zalmfilets met vel versmarkt)

4,

100 g juliennegroenten (versmarkt)

1/2 komkommer

%

12 kerstomaten

|

50 g granaatappelpitten

1/4 citroen

1/4 plantje bieslook

500 g voorgekookte krieltjes

ar

2 eieren

Fam

1 dl room

Zap

1 el boter

EN

1/4 kl groenepeperbolletjes (bokaal)

ke

3 el mayonaise

1,5 el ketchup

A.

hd

1 dl droge witte wijn

1 K cognac

LE, ba

1 blaadje laurier

1/2 kl tijm (gedroogd)

1 snuifje cayennepeper

zout

\ >

Bereiding (40 min)

1

Schil de citroen tot op het vruchtvlees.

Plet de groenepeperbolletjes tussen

2 lepels.

Breng water aan de kook in een

kookpot (1/2 L voor 4 personen).

Voeg de juliennegroenten, de witte

wijn, de geschilde citroen, de tijm, het

laurierblaadje, de geplette peperbolletjes

[SF

en zout toe. Laat 5 min. koken.

TA x

XTRA

Leg de zalmfilets in de bouillon (de vis

moet volledig onderstaan). Dek af en

breng opnieuw aan de kook. Laat

Boni Selection

zE

5 min. koken op een zacht vuur. Neem

gerookte Atlantische zalm

de kookpot van het vuur en laat rusten op

.

4 à 6 sneetjes 130 g of

een koele plaats.

8 à 12 sneetjes 280 g

Kook intussen de eieren 10 min. hard. Pel

Gekweekte zalm.

ze en prak fin.

ZALM

Herkomst: Noorwegen.

Snij de ongeschilde komkommer in lange

Versmarkt

SAUHON

130 g- €6,99 (€ 53,77/kg)

linten met een dunschiller. Snipper het

280 g- € 12,79 (€ 49,19/kg)

bieslook fijn. Snij de kerstomaten in fijne

Boni Selection

Bio Atlantische

Ta

schijfjes.

zalmfilets

Maak de cocktailsaus: klop de room

2x+150g

95

half stijf en meng er de mayonaise, de

Graatarm. Met vel

ketchup en de cognac onder. Kruid met

= 0"

cayennepeper en zout.

Herkomst: Noorwegen.

‘36

/kg

vanaf 2 verpakkingen

Smelt de boter in een pan en bak de

krieltjes bruin (zie aanwijzingen op de

verpakking).

Haal de zalmfilets uit de bouillon. Verdeel

Es

de komkommerlinten over de borden.

et

iz

Leg er een stukje zalm bovenop en lepel

3

er een beetje cocktailsaus over. Strooi de

à >

geprakte eieren en het fijngesnipperde

bieslook over de zalm. Werk af met

de schijfjes tomaat, de krieltjes en de

granaatappelpitten. Serveer er de rest van

#

de saus apart bij.

Boni Selection

kookpot met deksel

920 cm 2,5L

Geschikt voor

alle vuren,

inclusief inductie.

Granaatappel

Met inhoudsaanduiding,

per stul

Mag in de vaatwasser.

Herkomst: Peru.

€]

Meer artikelen in je winkel

€ 29°

Laagste prijs laatste 50d: € 34,99

33

#