Colruyt - Folder van 09.04.2025 tot 22.04.2025 - Pagina 33

Hier is pagina 33 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.04.2025 tot 22.04.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Klassieker
un
glutenvrij
Ne
4
Ra (40 min. €6,50 p.p.
Ingrediënten
2 Atlantische zalmfilets met vel versmarkt)
4,
100 g juliennegroenten (versmarkt)
1/2 komkommer
%
12 kerstomaten
|
50 g granaatappelpitten
1/4 citroen
1/4 plantje bieslook
500 g voorgekookte krieltjes
ar
2 eieren
Fam
1 dl room
Zap
1 el boter
EN
1/4 kl groenepeperbolletjes (bokaal)
ke
3 el mayonaise
1,5 el ketchup
A.
hd
1 dl droge witte wijn
1 K cognac
LE, ba
1 blaadje laurier
1/2 kl tijm (gedroogd)
1 snuifje cayennepeper
zout
\ >
Bereiding (40 min)
1
Schil de citroen tot op het vruchtvlees.
Plet de groenepeperbolletjes tussen
2 lepels.
Breng water aan de kook in een
kookpot (1/2 L voor 4 personen).
Voeg de juliennegroenten, de witte
wijn, de geschilde citroen, de tijm, het
laurierblaadje, de geplette peperbolletjes
[SF
en zout toe. Laat 5 min. koken.
TA x
XTRA
Leg de zalmfilets in de bouillon (de vis
moet volledig onderstaan). Dek af en
breng opnieuw aan de kook. Laat
Boni Selection
zE
5 min. koken op een zacht vuur. Neem
gerookte Atlantische zalm
de kookpot van het vuur en laat rusten op
.
4 à 6 sneetjes 130 g of
een koele plaats.
8 à 12 sneetjes 280 g
Kook intussen de eieren 10 min. hard. Pel
Gekweekte zalm.
ze en prak fin.
ZALM
Herkomst: Noorwegen.
Snij de ongeschilde komkommer in lange
Versmarkt
SAUHON
130 g- €6,99 (€ 53,77/kg)
linten met een dunschiller. Snipper het
280 g- € 12,79 (€ 49,19/kg)
bieslook fijn. Snij de kerstomaten in fijne
Boni Selection
Bio Atlantische
Ta
schijfjes.
zalmfilets
Maak de cocktailsaus: klop de room
2x+150g
95
half stijf en meng er de mayonaise, de
Graatarm. Met vel
ketchup en de cognac onder. Kruid met
= 0"
cayennepeper en zout.
Herkomst: Noorwegen.
‘36
/kg
vanaf 2 verpakkingen
Smelt de boter in een pan en bak de
krieltjes bruin (zie aanwijzingen op de
verpakking).
Haal de zalmfilets uit de bouillon. Verdeel
Es
de komkommerlinten over de borden.
et
iz
Leg er een stukje zalm bovenop en lepel
3
er een beetje cocktailsaus over. Strooi de
à >
geprakte eieren en het fijngesnipperde
bieslook over de zalm. Werk af met
de schijfjes tomaat, de krieltjes en de
granaatappelpitten. Serveer er de rest van
#
de saus apart bij.
Boni Selection
kookpot met deksel
920 cm 2,5L
Geschikt voor
alle vuren,
inclusief inductie.
Granaatappel
Met inhoudsaanduiding,
per stul
Mag in de vaatwasser.
Herkomst: Peru.
€]
Meer artikelen in je winkel
€ 29°
Laagste prijs laatste 50d: € 34,99
33
#