Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3

Bubbels voor elke gelegenheid Bacio della Luna, of in het Nederlands ‘Kus van Deze crémant benadert het niveau van heel Kracht en finesse zijn de sleutelwoorden van de maan’ is de poëtische naam voor het domein wat champagnes, en dat is geen toeval. deze champagne grand cru. Hij is gemaakt van dat deze verfijnde schuimwijn maakt. Zoals de Hij wordt alleen gemaakt met de nobele de beste terroirs van de regio en is een blend meeste prosecco's is deze brut voor 100 % druivensoorten chardonnay en pinot noir. van pinot noir en chardonnay. De brut rijpte gemaakt van gleradruiven. Samen met Rohan, En hij heeft 24 maanden gerijpt op houten 5 jaar en is voor bijna 40 % aangevuld met wijnaankoper bij Colruyt, koos het huis voor latten (in plaats van de wettelijk verplichte reservewijn. Alle ingrediënten samen staan een kwalitatieve mengeling van milieubewust 12 maanden). Zijn grote Klasse en lange garant voor puur genieten bij het aperitief met geteelde druiven uit de prachtige heuvels van afdronk zullen u zeker bekoren. De toets van hapjes, of bij verfijnde gerechten zoals gegrilde Treviso en Friuli. Het resultaat? Een levendige brioche en het vineuze kantje maken het sint-jakobsnoten met boter. en elegante prosecco, met een sappige en plaatje compleet. Ideaal als aperitief, bij vis fruitige aanzet, gevolgd door een aangename en zeevruchten of bij wit vlees in een saus finale met citrusfruit. Origineel als aperitief, (kalfsblanquette, gevulde parelhoen). Champagne Marquis de Villon en het gedroomde gezelschap bij zeevruchten, brut Grand Cru 2287 EL exotische gerechten of desserten met fruit. Crémant de Bourgogne A.O.P. Réserve 75 dl brut Prosecco D.0.C. Bacio della Luna LATE Albert Bichot 24,65 « brut 75 dl 75 dl 9.80 €/L 13,19 1,35: _ 2 vis init || Wr AS % ) ) ge D enh Ar VAR SOUTIRAN QE VILL SOUTIRAN FROSECEO TEN cn 19,90: waren) Een zachte en smaakvolle champagne genoemd naar de zoon van de eigenaars van dit familiedomein. Daar werken we al meer dan 25 jaar In deze cava especial brut vindt u alle knowhow van het huis Mas Pere mee samen. De wijn is een assemblage van 40 % pinot noir, 40 % terug. Het is een unieke blend van 60 % xarel-lo en 40 % chardonnay chardonnay en 20 % pinot meunier, afkomstig van wijngaarden die als die maar liefst 22 maanden heeft gerijpt. Het resultaat is een cava met premier cru geklasseerd zijn. De bubbel rijpt 4 à 5 jaar en heeft een een rond en elegant karakter, net als de vorm van de originele fles. aromatisch boeket en een mooie complexiteit. Verder is hij heel fris, U ontdekt ook toetsen van geel fruit, toast, verse boter en fijne dankzij een bewust lage dosage. Past perfect bij producten uit de zee, zuren. Zet hem op tafel bij tapas, schaaldieren of gefrituurde inktvis. zoals (gegratineerde) oesters of elegante gerechten zoals kalfszwezerik. Cava Mas Pere Champagne Soutiran 'Alexandre' brut Premier Cru Reserva Especial brut nature 75 dl 2x75d 3545 €L -20 %“ vanaf 1 fles 25,09: sk Met 2 xTRA Ons vakmanschap drink je met verstand. Be

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3