Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4
Makkelijk kiezen Hoe maakt u vriesverse vis klaar? en Chili » Als u vis gaart in vocht of in de (microgolf)oven, hoeft u die niet te ontdooien. » Kiest u ervoor om de vis te bakken, frituren of Er wonen zo’n twintigtal werknemers in een floating house. Dat gaat van technische grillen, laat u die het best wel vooraf ontdooien. » Met zalm kan u alle kanten uit: grillen, stomen, mensen tot duikers en een kok. Ze hebben bakken, verwerken in ovenschotels, pocheren, de verantwoordelijkheid om de viskweek in klaarmaken in papillot optimale omstandigheden te laten verlopen. » Zalm is heel veelzijdig en te combineren met heel Er wordt tussen 1.500 en 7.000 ton zalm wat andere ingrediënten. Probeer hem bijvoorbeeld gekweekt. De kwekerijen liggen bovendien op eens met 3 tot 8 uur varen van de bewoonde wereld. - pasta Daardoor kan de zalm in zijn natuurlijke habitat - witloof, venkel - gerookt of gezouten spek opgroeien, en dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. - Provencaalse kruiden, dragon, mosterd mé Tijdens de kwaliteitscontrole (OR UO Kok bekijken we onder andere = sex Re de snijwijze en de dikte LE van de zalm, en de vis à 4 wordt gecontro leerd Fr N) = Bi _ op graten. m ee, UT] troef Hoofdgerecht Le eranciers die kwaliteit garanderen zijn | heel Gebakken zalm met linguine langriik, maar Colruyt verifieert in romige doperwtjessaus die kwaliteit zelf natuurlik ook nı een: Bereiding (ontdooitijd + 35 min.) Speciaal daarvoor hebben we een heel aantal kwaliteitsverantwoordelijken in dien: Laat 4 diepgevroren Atlantische zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snipper 1 ui en 1 teentje knoflook waarvan Veerle er een is. Zij checkt bij de zalm fin. Rasp 150 g parmezaan. Kook 500 g diepgevroren erwten die binnenkomt een hele lijst criteria. 6 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Prak de helft van de erwten. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en Veerle: “Er zin n aantal specifieke kenmerken bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de geprakte erwten toe en PVEN NEN STIN ENT ASIN LLN roerbak 2 min. Voeg 2 dl lichte room en de rest van de erwten cl 2 alm worden nagegaan en de vis wordt toe. Meng er 100 g geraspte parmezaan onder en kruid met ntroleerd op graten. We testen de zalm zwarte peper. Laat even inkoken. Kook intussen 400 g linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer ook in bevroren, ontdooide en gekookte er meteen de saus onder. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak toestand op een aantal el janoleptiscl de zalmhaasjes + 3 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en parameters. Denk daarbij aan de Pr zout. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van ur en textuur. Om de kwaliteit continu te de parmezaan en 50 g rucola. Verdeel er de zalmhaasjes over. = NAHE Ra UNE Ta organise we ook smaaktesten. Jaarnaa in er CA externe labo's die onafhankelijk chemisch en Nog meer inspiratie nodig? microbiologisch onde: k doen op on: u} 5 Ontdek al onze recepten met zalm op colruyt.be/lekkerkoken eur en promoties in de andere, Steck kunnen depri in Catrin {7 ae at Keen uy vertoon van uw Xa ae ke re groe vant in a Ge 22 ome ge prijzen in uw wankel kan u een kansen. er MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4