Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

Hoe maakt u

vriesverse vis klaar?

en Chili

» Als u vis gaart in vocht of in de (microgolf)oven,

hoeft u die niet te ontdooien.

» Kiest u ervoor om de vis te bakken, frituren of

Er wonen zo’n twintigtal werknemers in

een floating house. Dat gaat van technische

grillen, laat u die het best wel vooraf ontdooien.

» Met zalm kan u alle kanten uit: grillen, stomen,

mensen tot duikers en een kok. Ze hebben

bakken, verwerken in ovenschotels, pocheren,

de verantwoordelijkheid om de viskweek in

klaarmaken in papillot

optimale omstandigheden te laten verlopen.

» Zalm is heel veelzijdig en te combineren met heel

Er wordt tussen 1.500 en 7.000 ton zalm

wat andere ingrediënten. Probeer hem bijvoorbeeld

gekweekt. De kwekerijen liggen bovendien op

eens met

3 tot 8 uur varen van de bewoonde wereld.

- pasta

Daardoor kan de zalm in zijn natuurlijke habitat

- witloof, venkel

- gerookt of gezouten spek

opgroeien, en dat komt de kwaliteit alleen maar

ten goede.

- Provencaalse kruiden, dragon, mosterd



Tijdens de

kwaliteitscontrole

(OR

UO

Kok

bekijken we onder andere

=

sex

Re

de snijwijze en de dikte

LE

van de zalm, en de vis

à

4

wordt gecontro leerd

Fr

N)

=

Bi

_

op graten.

m

ee,

UT]

troef

Hoofdgerecht

Le

eranciers die kwaliteit garanderen zijn

|

heel

Gebakken zalm met linguine

langriik, maar Colruyt verifieert

in romige doperwtjessaus

die kwaliteit zelf natuurlik ook nı

een:

Bereiding (ontdooitijd + 35 min.)

Speciaal daarvoor hebben we een heel aantal

kwaliteitsverantwoordelijken in dien:

Laat 4 diepgevroren Atlantische zalmhaasjes oppervlakkig

ontdooien en dep droog. Snipper 1 ui en 1 teentje knoflook

waarvan Veerle er een is. Zij checkt bij de zalm

fin. Rasp 150 g parmezaan. Kook 500 g diepgevroren erwten

die binnenkomt een hele lijst criteria.

6 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

Prak de helft van de erwten. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en

Veerle: “Er zin

n aantal specifieke kenmerken

bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de geprakte erwten toe en

PVEN NEN STIN ENT ASIN LLN

roerbak 2 min. Voeg 2 dl lichte room en de rest van de erwten

cl

2

alm worden nagegaan en de vis wordt

toe. Meng er 100 g geraspte parmezaan onder en kruid met

ntroleerd op graten. We testen de zalm

zwarte peper. Laat even inkoken. Kook intussen 400 g linguine

gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer

ook in bevroren, ontdooide en gekookte

er meteen de saus onder. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak

toestand op een aantal

el

janoleptiscl

de zalmhaasjes + 3 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en

parameters. Denk daarbij aan de Pr

zout. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van

ur en textuur. Om de kwaliteit continu te

de parmezaan en 50 g rucola. Verdeel er de zalmhaasjes over.

=

NAHE Ra

UNE

Ta

organise

we ook smaaktesten.

Jaarnaa

in er

CA

externe labo's die onafhankelijk chemisch en

Nog meer inspiratie nodig?

microbiologisch onde:

k doen op on:

u}

5

Ontdek al onze recepten met zalm op

colruyt.be/lekkerkoken

eur

en promoties in de andere,

Steck kunnen depri in Catrin

{7

ae at

Keen

uy

vertoon van uw Xa

ae ke re

groe vant in a

Ge 22 ome

ge prijzen in uw wankel kan u

een kansen.

er

MZ laagste prijzen