Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
Hoe maakt u
vriesverse vis klaar?
en Chili
» Als u vis gaart in vocht of in de (microgolf)oven,
hoeft u die niet te ontdooien.
» Kiest u ervoor om de vis te bakken, frituren of
Er wonen zo’n twintigtal werknemers in
een floating house. Dat gaat van technische
grillen, laat u die het best wel vooraf ontdooien.
» Met zalm kan u alle kanten uit: grillen, stomen,
mensen tot duikers en een kok. Ze hebben
bakken, verwerken in ovenschotels, pocheren,
de verantwoordelijkheid om de viskweek in
klaarmaken in papillot
optimale omstandigheden te laten verlopen.
» Zalm is heel veelzijdig en te combineren met heel
Er wordt tussen 1.500 en 7.000 ton zalm
wat andere ingrediënten. Probeer hem bijvoorbeeld
gekweekt. De kwekerijen liggen bovendien op
eens met
3 tot 8 uur varen van de bewoonde wereld.
- pasta
Daardoor kan de zalm in zijn natuurlijke habitat
- witloof, venkel
- gerookt of gezouten spek
opgroeien, en dat komt de kwaliteit alleen maar
ten goede.
- Provencaalse kruiden, dragon, mosterd
mé
Tijdens de
kwaliteitscontrole
(OR
UO
Kok
bekijken we onder andere
=
sex
Re
de snijwijze en de dikte
LE
van de zalm, en de vis
à
4
wordt gecontro leerd
Fr
N)
=
Bi
_
op graten.
m
ee,
UT]
troef
Hoofdgerecht
Le
eranciers die kwaliteit garanderen zijn
|
heel
Gebakken zalm met linguine
langriik, maar Colruyt verifieert
in romige doperwtjessaus
die kwaliteit zelf natuurlik ook nı
een:
Bereiding (ontdooitijd + 35 min.)
Speciaal daarvoor hebben we een heel aantal
kwaliteitsverantwoordelijken in dien:
Laat 4 diepgevroren Atlantische zalmhaasjes oppervlakkig
ontdooien en dep droog. Snipper 1 ui en 1 teentje knoflook
waarvan Veerle er een is. Zij checkt bij de zalm
fin. Rasp 150 g parmezaan. Kook 500 g diepgevroren erwten
die binnenkomt een hele lijst criteria.
6 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
Prak de helft van de erwten. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en
Veerle: “Er zin
n aantal specifieke kenmerken
bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de geprakte erwten toe en
PVEN NEN STIN ENT ASIN LLN
roerbak 2 min. Voeg 2 dl lichte room en de rest van de erwten
cl
2
alm worden nagegaan en de vis wordt
toe. Meng er 100 g geraspte parmezaan onder en kruid met
ntroleerd op graten. We testen de zalm
zwarte peper. Laat even inkoken. Kook intussen 400 g linguine
gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer
ook in bevroren, ontdooide en gekookte
er meteen de saus onder. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak
toestand op een aantal
el
janoleptiscl
de zalmhaasjes + 3 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en
parameters. Denk daarbij aan de Pr
zout. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van
ur en textuur. Om de kwaliteit continu te
de parmezaan en 50 g rucola. Verdeel er de zalmhaasjes over.
=
NAHE Ra
UNE
Ta
organise
we ook smaaktesten.
Jaarnaa
in er
CA
externe labo's die onafhankelijk chemisch en
Nog meer inspiratie nodig?
microbiologisch onde:
k doen op on:
u}
5
Ontdek al onze recepten met zalm op
colruyt.be/lekkerkoken
eur
en promoties in de andere,
Steck kunnen depri in Catrin
{7
ae at
Keen
uy
vertoon van uw Xa
ae ke re
groe vant in a
Ge 22 ome
ge prijzen in uw wankel kan u
een kansen.
er
MZ laagste prijzen