Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 4
Makkelijk kiezen "= In Kwalitatief wild Naast lokaal is kwaliteit een belangrijke waarde ECC A ff voor Colruyt. Controles en een optimale bewaring L ‚koken N van de koudeketting spelen daarbij een grote rol, legt Didier uit. “De geschoten dieren worden 5 be in gekoelde vrachtwagens getransporteerd naar x = A NS onze fabriek in Bastogne. Daar worden de dieren = A aan een eerste keuring onderworpen door een & AL inspecteur van het Federaal Agentschap voor de Se Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Nadien = Nn worden de stukken versneden, vacuüm verpakt Nd \ A en zin ze klaar om naar onze fabriek in Roeselare 4 te gaan. Daar worden ze verder versneden tot gebraad, steak, filet en stoofvlees. Tijdens het proces zijn er verschillende controles. Het vlees kan bovendien altijd perfect getraceerd worden. Zo weet u zeker dat het wild dat u op het menu zet van de beste kwaliteit is. Lo De ze Voor elk wat wils In uw Colruyt-winkel vindt u 3 soorten groot wild: hert, ree en everzwijn. Elk soort wild heeft haar € “2 eigen unieke smaak. Zo is hert heel mager, 4 donkerrood en mals. Het vlees van ree is lichter Le & LES er rood en heeft een verfijnde structuur. Dit staat gerant voor heel zacht, mals en verfijnd vlees. KES à Vlees van everzwijn is eerder lichtroze met ietwat vet erin. Ree en hert zijn zachter van smaak, terwijl A ’ everzwijn een meer uitsproken wildsmaak heeft. Hebt u nog vragen over de bereiding van wild? e Vraag ernaar bij uw Colruyt-beenhouwer! Hij of zij if helpt u met plezier verder. Reeragout met bier en knolselderpuree Voor 4 personen N 7 » Doe 1 grote ui en 2 teentjes knoflook fijngesnipperd in een kom, samen met 33 cl donker abdijbier, 2 dl wildfond, 5 jeneverbessen, 1/2 koffiel. gedroogde tijm en zwarte peper. Voeg 1 kg reeragout (beenhouwerij) toe en laat 12 u. marineren in de koelkast. 5 Re Bi ii if » Haal het vlees uit de marinade, dep droog en bak aan alle kanten 4 goudbruin in 1 eetl. boter. Kruid met peper en zout. Voeg 1 ui en a 3 teentjes knoflook grofgehakt toe. Zeef de marinade en voeg ook toe. Laat 1 u. sudderen op een zacht vuur. Doe er 1 bosje rapen in halvemaantjes en 3 wortelen in blokjes bij en laat nog 30 min. garen. Eil ads » Kook 1 knolselder in stukken 15 à 20 min. gaar in 3 dl melk. Kook € “4 800 g aardappelen in stukken 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met de knolselder en een beetje gekookte melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. » Meng 1 eetl. mosterd onder de reeragout en kruid met peper en zout. Werk af met 1/2 bosje grofgehakte platte peterselie. Het vlees van hert is mals A en heeft een Nog meer inspiratie nodig? uitgesproken Ontdek al onze recepten met wild op wildsmaak. colruyt.be/lekkerkoken Omdat weatidre en op de pen en promis in de andere NE RE en zijn dan in deze ol winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort en ne ae Le ende vertoon van uw Xa egte vilein dt 3 al ze prijzen in uw winkel kan u geen kans MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 4