Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1
de Meer weten, makkelijk kiezen: a vers wild uit de beenhouwerij De herfst is begonnen, het culinaire seizoen bij uitstek! De natuur laat zich op haar mooist zien en het wildseizoen gaat van start. Al het wild in uw Colruyt-beenhouwerij is gejaagd wild. Liefhebbers van vlees met een uitgesproken smaak kunnen hun hart ophalen. Waarom kiezen voor vers wild uit de beenhouwerij’ Herkomst ab Smaak % We doen er alles aan om zoveel mogelijk Belgisch Door onze controles kunnen we u een uitstekende wild aan te bieden. Dat wild komt dan uit de Ardennen en de kwaliteit en een optimale versheid garanderen. Al ons verse Gaumestreek. We werken daar samen met gespecialiseerde wild is bovendien gejaagd wild. Daardoor is het lekker mals en leveranciers die in nauw contact staan met de jachtorganisaties. donker van kleur, en zit het boordevol pure wildsmaak. Het aanbod Belgisch wild is natuurlijk afhankelijk van de resultaten van de jacht. Daarom vullen we het indien nodig aan met wild uit andere Europese landen. Uw beenhouwer Kwaliteit staat voor u klaar Van bij de jacht tot in de beenhouwerij zorgen we Wil u meer weten over de smaak van hert of everzwijn? Zoekt u voor een optimale traceerbaarheid, versheid en hygiëne. baktijden of praktisch advies over de bereiding van wild? Tijdens het volledige traject respecteren we de koudeketting: Vraag emaar bij uw Colruyt-beenhouwer! Hij of zij is opgeleid om zowel tijdens het transport als bij het versnijden volgen we de u bij te staan tijdens het wildseizoen en helpt u met veel plezier temperatuur op de voet. Bij het versnijden van het vlees door verder. echte vakmensen maakt onze aankoper een strenge selectie van de mooiste stukken. Uiteraard voldoet ook al dat wild aan de strikte kwaliteitsgaranties. Onze leveranciers voorzien er ter plaatse audits om de kwaliteit van het vlees te controleren. 2 - + Ad dk EN à = 3 pi 1 X Lu 1. bid N | uitgesproken smaak U > Hertenmedaillon ? = Reeragout 2x+ 150 +650 Bak goudbruin aan alle kanten en laat nog + 10 min. garen. verder garen. Bak goudbruin aan alle kanten en laat nog + 1 u. 30 min. 4 = Br en
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1