Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de

Meer weten, makkelijk kiezen:

a

vers wild uit de beenhouwerij

De herfst is begonnen, het culinaire seizoen bij uitstek! De natuur laat zich op haar

mooist zien en het wildseizoen gaat van start. Al het wild in uw Colruyt-beenhouwerij

is gejaagd wild. Liefhebbers van vlees met een uitgesproken smaak kunnen hun

hart ophalen.

Waarom kiezen voor vers wild uit de beenhouwerij’

Herkomst

ab Smaak

%

We doen er alles aan om zoveel mogelijk Belgisch

Door onze controles kunnen we u een uitstekende

wild aan te bieden. Dat wild komt dan uit de Ardennen en de

kwaliteit en een optimale versheid garanderen. Al ons verse

Gaumestreek. We werken daar samen met gespecialiseerde

wild is bovendien gejaagd wild. Daardoor is het lekker mals en

leveranciers die in nauw contact staan met de jachtorganisaties.

donker van kleur, en zit het boordevol pure wildsmaak.

Het aanbod Belgisch wild is natuurlijk afhankelijk van de resultaten

van de jacht. Daarom vullen we het indien nodig aan met wild uit

andere Europese landen.

Uw beenhouwer

Kwaliteit

staat voor u klaar

Van bij de jacht tot in de beenhouwerij zorgen we

Wil u meer weten over de smaak van hert of everzwijn? Zoekt u

voor een optimale traceerbaarheid, versheid en hygiëne.

baktijden of praktisch advies over de bereiding van wild?

Tijdens het volledige traject respecteren we de koudeketting:

Vraag emaar bij uw Colruyt-beenhouwer! Hij of zij is opgeleid om

zowel tijdens het transport als bij het versnijden volgen we de

u bij te staan tijdens het wildseizoen en helpt u met veel plezier

temperatuur op de voet. Bij het versnijden van het vlees door

verder.

echte vakmensen maakt onze aankoper een strenge selectie van

de mooiste stukken. Uiteraard voldoet ook al dat wild aan de

strikte kwaliteitsgaranties. Onze leveranciers voorzien er ter

plaatse audits om de kwaliteit van het vlees te controleren.

2

-

+

Ad

dk

EN

à

=

3

pi

1

X

Lu

1.

bid

N

|

uitgesproken

smaak

U >

Hertenmedaillon

?

=

Reeragout

2x+ 150

+650

Bak goudbruin aan alle kanten en laat nog + 10 min. garen.

verder garen.

Bak goudbruin aan alle kanten en laat nog + 1 u. 30 min.

4

=

Br en