Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de
Meer weten, makkelijk kiezen:
a
vers wild uit de beenhouwerij
De herfst is begonnen, het culinaire seizoen bij uitstek! De natuur laat zich op haar
mooist zien en het wildseizoen gaat van start. Al het wild in uw Colruyt-beenhouwerij
is gejaagd wild. Liefhebbers van vlees met een uitgesproken smaak kunnen hun
hart ophalen.
Waarom kiezen voor vers wild uit de beenhouwerij’
Herkomst
ab Smaak
%
We doen er alles aan om zoveel mogelijk Belgisch
Door onze controles kunnen we u een uitstekende
wild aan te bieden. Dat wild komt dan uit de Ardennen en de
kwaliteit en een optimale versheid garanderen. Al ons verse
Gaumestreek. We werken daar samen met gespecialiseerde
wild is bovendien gejaagd wild. Daardoor is het lekker mals en
leveranciers die in nauw contact staan met de jachtorganisaties.
donker van kleur, en zit het boordevol pure wildsmaak.
Het aanbod Belgisch wild is natuurlijk afhankelijk van de resultaten
van de jacht. Daarom vullen we het indien nodig aan met wild uit
andere Europese landen.
Uw beenhouwer
Kwaliteit
staat voor u klaar
Van bij de jacht tot in de beenhouwerij zorgen we
Wil u meer weten over de smaak van hert of everzwijn? Zoekt u
voor een optimale traceerbaarheid, versheid en hygiëne.
baktijden of praktisch advies over de bereiding van wild?
Tijdens het volledige traject respecteren we de koudeketting:
Vraag emaar bij uw Colruyt-beenhouwer! Hij of zij is opgeleid om
zowel tijdens het transport als bij het versnijden volgen we de
u bij te staan tijdens het wildseizoen en helpt u met veel plezier
temperatuur op de voet. Bij het versnijden van het vlees door
verder.
echte vakmensen maakt onze aankoper een strenge selectie van
de mooiste stukken. Uiteraard voldoet ook al dat wild aan de
strikte kwaliteitsgaranties. Onze leveranciers voorzien er ter
plaatse audits om de kwaliteit van het vlees te controleren.
2
-
+
Ad
dk
EN
à
=
3
pi
1
X
Lu
1.
bid
N
|
uitgesproken
smaak
U >
Hertenmedaillon
?
=
Reeragout
2x+ 150
+650
Bak goudbruin aan alle kanten en laat nog + 10 min. garen.
verder garen.
Bak goudbruin aan alle kanten en laat nog + 1 u. 30 min.
4
=
Br en