Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4

Makkelijk kiezen Langzaam rijpende druiven Het technische team van Gran Barón en de wijnmakers werken het hele jaar hard om de beste druiven te laten groeien, met respect voor Tips en tricks het milieu. Dat gebeurt op meer dan 500 meter boven zeeniveau. De Koelen druiven profiteren daardoor van flinke temperatuurverschillen tussen » U serveert schuimwijn het best op een temperatuur warme dagen en koele nachten. Zo kunnen ze lang en traag rijpen van 6 à 8 °C. Plaats hem dus niet te vroeg in de en krijgen ze meer aroma, smaak en kleur. ijsemmer, dan wordt hij te koud. » Koel de fles een nachtje op voorhand in de De natuur haar werk laten doen koelkast. Hij koelt dan af tot zo'n 4 °C, wat ideaal is Een belangrijke pijler van het bedrijf is 100 % traceerbaarheid. angezien de schuimwijn na het serveren opnieuw wat Dat heeft hen het IFS-certificaat (International Food Standard) warmer zal worden. opgeleverd. In de kelder is er weinig licht en zijn de temperatuur en de vochtigheid constant. Zo kan de natuur in alle rust haar Schenken werk doen. Cava van Gran Barón rust minstens 12 maanden om » Champagne moet langzaam en regelmatig constante kwaliteit te garanderen. Zo worden de belletjes fijner en uitgeschonken worden zodat het schuimkraagje zich krijgt de cava een betere kwaliteit. geleidelijk aan kan ontwikkelen. Dat lukt nog beter als u champagne in 2 keer uitschenkt. Iconische cava » Hou de fles niet bij de hals vast, maar wel aan de De Gran Barón Icónico is een nieuwe cava in de reeks. Hij wordt bodem. Hou ze schuin zodat er minder bubbels verloren gemaakt volgens de traditionele methode en rijpt eerst 5 maanden gaan en minder schuim ontstaat. op Franse eiken vaten en vervolgens nog minstens 9 maanden » Vul het glas voor niet meer dan 2/3 om van de op de fles. aroma's te kunnen genieten. Het resultaat is een complexe maar heel verfijnde neus met Bewaren een perfect evenwicht tussen subtiele houtaroma’s en aroma's » De meeste schuimwijnen kraakt u het best binnen een van wit fruit. In de mond zorgen de fijne belletjes voor een zekere jaar na aankoop. Champagnes zijn wel een tweetal complexiteit met zuren en fruitige noten, gecombineerd met jaar houdbaar, al zijn er uitzonderingen die nog ronder toetsen van vanille van de houtrijping. Bubbels om van te genieten en aromatischer worden wanneer ze langer blijven met uw bubbel, of om cadeau te geven aan wie u op dit moment niet liggen. kan zien. » Sluit een geopende fles af met een champagnestop, leg ze achterin de koelkast en zorg ervoor dat ze niet kan bewegen. Zo blijven de bubbels in de fles. Drink ze wel binnen de 3 dagen leeg. meest Wijnconsulent Olivier vertelt LATTES LT ET TE Dn fi grijk at wij pij nt ir 7 klante a akk elij Ie m n. on Ir à ma Menke 10 ve RC kwaliteiten en smaken, PLA w wijt in Du GRAN BARON uit m wijn | = GRAN BARON INNEN * GRAN BARON CAVA | = || Pl Rosé brut = 75d Reserva brut ITEM Bio brut 75d 75c A hen 7,79 ecozsen 7,25 eosrev 6,79 « oos en) Gran Barón -15 %* -25 Yo* Marta Vidal, de C ) van Vallformosa volledig assortiment vanaf 3 flessen op 2 flessen Omdat weatidre en op de pen en promis in de andere NE RE en zijn dan in deze ol winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort en ne ae Le ende vertoon van uw Xa egte vilein dt 3 al ze prijzen in uw winkel kan u geen kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 4