Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 1

15 y mu A hi fi Meer weten, makkelijk kiezen: & schuimwijn Champagne, cava, crémant, prosecco … al onze bubbels zijn uitermate geschikt als aperitief of om mee te klinken bij speciale gelegenheden. Maar de ene bubbel is de andere niet, ze hebben allemaal hun unieke smaak. Bij Colruyt bieden we u graag een == waaier aan mogelijkheden, natuurlijk voor de laagste prijzen. En u helpen kiezen? Dat doen we ook met veel plezier! Waarom kiezen voor … u. Champagne 6 Met » Gecontroleerde én beschermde herkomstbepaling. Enkel Ws bubbels uit de champagnestreek mogen ‘champagne’ genoemd Ei worden. » Van de meer dan 300 wijngemeenten in de streek zijn er 42 geklasseerd als ‘Premier Cru“ en 17 als ‘Grand Cru’, waaronder Avize en Tours-sur-Mame. » Gemaakt volgens de méthode traditionnelle (of méthode ar ‚a champenoise). De koolzuurbelletjes ontstaan tijdens een tweede gisting in de fles. De rijping duurt min. 15 maanden, waarvan 12 maanden sur lattes. Een millésimé rijpt min. 3 jaar. » De 3 meest voorkomende druivensoorten zijn chardonnay, pinot noir en pinot meunier. | ld % Cava » Spaanse schuimwijn met een erkende herkomst (D.O) ; maar zonder precieze oorsprong. Cava kan overal in Spanje gemaakt worden. Al onze cava's komen wel voor 100 % uit Catalonië. Dat is het historische en meest kwalitatieve | gebied voor cava. | » Gemaakt volgens de metodo tradicional, met een rijping van 4 min. 9 maanden voor een brut, min. 18 maanden voor een reserva en min. 30 maanden voor een gran reserva. » Wordt vooral gemaakt van xarel-lo, parellada en macabeo. Crémant > Appellation d'Origine Protégée: crémant mag enkel gemaakt worden in 8 Franse regio's, 1 Luxemburgse en 1 Belgische. » Ook gemaakt volgens de méthode traditionnelle en met een rijping van min. 12 maanden op latten. 27:30: G667 en) » Kan gemaakt worden van verschillende druivensoorten, Champagne Montaudon afhankelijk van de regio. Blanc de Noirs brut IN 75d Prosecco Pinot noir » Italiaanse schuimwijn (vino spumante) uit het noordoosten aroma's van rood fruit en van Italië, voornamelijk Veneto en een deel uit Friuli. brioche > Met D.0.C.-klassering, of D.0.C.G. (superieure kwaliteit) voor © gestructureerd, aangename bv. Valdobbiadene. vlezige toets, heel verfijnd » Gemaakt van de druivensoort glera, en sinds eind vorig jaar ook aperitief, verfijnde vis (zeebaars), schaaldieren van pinot noir voor prosecco rosé. » Wordt het vaakst gemaakt volgens de charmat-methode: de tweede gisting van 60 dagen in gesloten inox cuves, en niet or in de fles. Dat maakt prosecco over het algemeen fruitiger. a] Ons vakmanschap drink je met verstand EL... EE

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 1