Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 4

Makkelijk kiezen Kwalitatief rundvlees Bovendien hebben we meer impact op de Hoe kwaliteit van het rundvlees dat we aanbieden in onze winkels en kunnen we beter inspelen op de bakt u een steak? wensen van onze klanten. Dankzij de structurele samenwerking beogen we een meer duurzame productie van rundvlees met een betere kwaliteit. Dit betekent dat de veehouders maximaal werken met De baktijd van een steak is geen exacte lokaal geteelde voedergewassen om hun dieren optimaal te voederen. Zo kan u zeker zijn van een wetenschap. Het hangt af van de grootte, lekker en kwaliteitsvol stukje rundvlees op uw bord. dikte en structuur van het stukje vlees. Meerwaarde door directe samenwerking Ook de pan en de baktemperatuur hebben invloed Daarnaast komt een groot deel van ons rundvlees nog via de gewone voedselketen, waarbij we geen rechtstreeks contact hebben. Het is niet de bedoeling om deze ketens te schrappen, maar om de meerwaarde uit onze directe samenwerking in te zetten voor de hele keten. hs ekker 3. Jurgen met een van de kwekers waarmee we Koken samenwerken. Samen zorgen we voor een optimale kwaliteit. Bakwijzen: Bleu (felrood): rauw vanbinnen, maar warm. Bak 1 min. aan elke kant. Saignant (rood): rood vanbinnen en heel sappig. t Bak 1 à 2 min. aan elke kant. I Le À point (medium): roze vanbinnen. rene Bak 3 à 4 min. aan elke kant. + Bien cuit (doorbakken): niet meer roze vanbinnen. Au Bak 5 min. aan elke kant. ni Stappenplan: bl jk 1 Haal het vlees 1 u. van tevoren uit de koelkast. Dep het droog ip met keukenpapier en breng op smaak met peper en zout. 2 Laat boter smelten op een middelmatig vuur. Als de boter bruin begint te kleuren, kan u beginnen met bakken. Û 3 Draai het vlees niet steeds om, dat onderbreekt het gaarproces. kl 4 Pri niet in het vlees, maar gebruik een tang of spatel om het om te draaien. 5 Schroei de biefstuk in 2 à 3 min. aan elke kant dicht. Bak eventueel nog verder naar smaak. 6 Laat de biefstuk rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. 7 Snij het vlees tegen de vezelrichting in (dat zijn de draadjes die door het vlees lopen). Daardoor zal uw biefstuk nog malser aanvoelen. Meer inspiratie? Ontdek al onze recepten met rundvlees op | colruyt.be/lekkerkoken Rundvlees komt voor 35 % van de producentenorganisaties waarmee we rechtstreeks samenwerken. De landbouwers krijgen hierdoor meer stabiliteit en financiële stap zekerheid. Zo dragen we bij aan een betere voor samenleving, stap voor stap. stap Omdat weatidre renqp de ue en promotie in de andere Steck kunnen de pin in a Coryn ne zijn dan in deze ol nkebemek raadplegen via de RC ie r. De kort ne ae Le ende vertoon van uw Xa groe vant in a een Ri, and ze prijzen in uw winkel kan u Blu geen kansen MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 4