Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

[

-

LEE |

makke k iezen

er rl TIR.

Mena à

Wist u dat?

un

Kwaliteit

» Al het vlees dat we aankopen, wordt zorgvuldig geselecteerd op

basis van onze selectiecriteria. In onze eigen vleesverwerkende

=)

centrale wordt het vlees vervolgens ontbeend en versneden.

2”

» De kwaliteitseisen zijn vastgelegd in ons lastenboek. Daarin zijn

DC

onder andere strikte eisen opgenomen over voedselveiligheid,

van bij ons

tracering en dierenwelzijn. In iedere stap van het proces (kweker,

pr

slachthuis, versnijden … zijn er controles.

Tip van aankoper Jurgen: “Mijn voorkeur? Steak saignant! Op die manier komen de smaken van

het vlees goed tot hun recht. Bak het vlees kort aan in hazelnootkleurige boter om het een mooi

korstje te geven.”

spe

Rosbief ateaubriand

Bak aan in de pan en plaats nadien

+ 25 min. in de oven op 180 °C.

er

“ 15,68;

FN

è

Sr

sk

+

;

À

>

= |

ps

m

er

bh”

hd

:

hf



(A

à

Ds

+

Mr

hond

4

SW

à

Gepelde biefstuk

+2cm +170g

Bak naar smaak.

15,70 ex;

Omdat we atd

ea

of

‚p de prijzen en promoties in de andere.

kels in uw streek, kunnen de

N

zijn dan in deze ol

Er De

‘kort

ngen

vertoon van uw Xa

of

Pati

men daar

D

ome

gegen inw Coating gen

ge prijzen in uw wankel kan u

zoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst

Eni

een kansen.

MZ laagste prijzen EL