Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
[
-
LEE |
makke k iezen
er rl TIR.
Mena à
Wist u dat?
un
Kwaliteit
» Al het vlees dat we aankopen, wordt zorgvuldig geselecteerd op
basis van onze selectiecriteria. In onze eigen vleesverwerkende
=)
centrale wordt het vlees vervolgens ontbeend en versneden.
2”
» De kwaliteitseisen zijn vastgelegd in ons lastenboek. Daarin zijn
DC
onder andere strikte eisen opgenomen over voedselveiligheid,
van bij ons
tracering en dierenwelzijn. In iedere stap van het proces (kweker,
pr
slachthuis, versnijden … zijn er controles.
Tip van aankoper Jurgen: “Mijn voorkeur? Steak saignant! Op die manier komen de smaken van
het vlees goed tot hun recht. Bak het vlees kort aan in hazelnootkleurige boter om het een mooi
korstje te geven.”
spe
Rosbief ateaubriand
Bak aan in de pan en plaats nadien
+ 25 min. in de oven op 180 °C.
er
“ 15,68;
FN
è
Sr
sk
+
;
À
>
= |
ps
m
er
bh”
hd
:
hf
—
(A
à
Ds
+
Mr
hond
4
SW
à
Gepelde biefstuk
+2cm +170g
Bak naar smaak.
15,70 ex;
Omdat we atd
ea
of
‚p de prijzen en promoties in de andere.
kels in uw streek, kunnen de
N
zijn dan in deze ol
Er De
‘kort
ngen
vertoon van uw Xa
of
Pati
men daar
D
ome
gegen inw Coating gen
ge prijzen in uw wankel kan u
zoek raadplegen via de
ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst
Eni
een kansen.
MZ laagste prijzen EL