Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2

u [ - LEE | makke k iezen er rl TIR. Mena à Wist u dat? un Kwaliteit » Al het vlees dat we aankopen, wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van onze selectiecriteria. In onze eigen vleesverwerkende =) centrale wordt het vlees vervolgens ontbeend en versneden. 2” » De kwaliteitseisen zijn vastgelegd in ons lastenboek. Daarin zijn DC onder andere strikte eisen opgenomen over voedselveiligheid, van bij ons tracering en dierenwelzijn. In iedere stap van het proces (kweker, pr slachthuis, versnijden … zijn er controles. Tip van aankoper Jurgen: “Mijn voorkeur? Steak saignant! Op die manier komen de smaken van het vlees goed tot hun recht. Bak het vlees kort aan in hazelnootkleurige boter om het een mooi korstje te geven.” spe Rosbief ateaubriand Bak aan in de pan en plaats nadien + 25 min. in de oven op 180 °C. er “ 15,68; FN è Sr sk + ; À > = | ps m er bh” hd : hf — (A à Ds + Mr hond 4 SW à Gepelde biefstuk +2cm +170g Bak naar smaak. 15,70 ex; Omdat we atd ea of ‚p de prijzen en promoties in de andere. kels in uw streek, kunnen de N zijn dan in deze ol Er De ‘kort ngen vertoon van uw Xa of Pati men daar D ome gegen inw Coating gen ge prijzen in uw wankel kan u zoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst Eni een kansen. MZ laagste prijzen EL

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2